Altyd vriendelijk en behulpzaam

Ben zeer enthousiast en heel tevreden !

Vlotte bezorgservice tijdens lockdown's. Altijd leuk ingepakt! Echt een kadootje om naar uit te kijken. Ook zo leuk dat er altijd een aardigheidje bij zit ! Ook in de winkel is de hulp,adviesen het praatje erg plezierig.Het enthousiasme straalt er af.En ik vind de winkel gewoon erg mooi ingerichte is klein maar het is heerlijk om rond te kijken.Ik hoop dat de workshops na corona 3indelijk kunnen doorgaan. Ik hoop dat deze winkel en Sytske kunnen blijven bestaan ondanks de corona !!

Snelle en persoonlijke service

Nog niet eerder hier besteld maar dat ga ik zeker doen in de toekomst. Alles is met zorg verpakt, als een cadeautje en ik kreeg er ook nog een persoonlijk kaartje handgeschreven bij met een gratis patroon. Dag later in huis tijdens de drukke feestdagen, ik zeg dikke 10!

Geweldig leuk ingepakt, heerlijk zacht draad!

Zo leuk, dat je het mooi had ingepakt. Ik wist wat er kwam maar werd toch heel blij, van het uitpakken....

Super winkel

Mooie garens op een mooie website. Bestelling is een cadeau om uit te pakken. Echt super!

TOP

Vrolijk, (klant)vriendelijk, snel en accuraat.

Snelle reactie en persoonlijke benadering.

Sytske regelt snel het garen die ik nodig heb als die niet meer op voorraad is.

Top bezorgservice!

Voor 14:00 besteld is ‘s middags al gebracht! Zo kon ik fijn breien met de kerst. Tige tank!

Zeer goede ervaringen

Zeer goede service, geweldige garens en goede keuzes

Gezellig,vriendelijk,neemt alle tijd voor je

Word altijd goed geholpen, neemt alle tijd voor je.vriendelijk en gezellig

Snel en netjes geleverd

Website is duidelijk, bestelling werd snel geleverd en was netjes verpakt. Ga er zeker weer eens iets bestellen of in de winkel kopen.

Zeer goed en snel geholpen!

Er ging iets mis met het invoeren van de online bestelling en ik ben heel aardig en binnen een mum van tijd geholpen. Ik heb mijn adresje om wil te kopen gevonden!

Snelle reactie en ook nog netjes verpakt. Goed advies.

Één groot geschenk!!

Beste Sitske, Alles was mooi afzonderlijk ingepakt per pakket. Heel snelle levering en… het boek “Sock You Two” was een kado op zich, wat ik met de code er dan nog gratis bijkreeg!! Ik bestel zeker nog! Prettige Feestdagen en een Gelukkig jaar 2022! Take care and keep it safe, Warme groet, Ingrid

Snelle service, mooi verpakt

Mijn bestelling is met zorg verpakt en was er ondanks de feestdagen heel snel. Ook leuk om een geschreven bedank kaartje bij je bestelling te vinden!

Geweldige service!

Na een Whatsappje te hebben gestuurd verliep alles vlekkeloos. Wat een service en dat in de lockdown vlak voor kerst. Nogmaals bedankt!

Super !

Super snelle levering , altijd erg behulpzaam

Verzorgde en hartverwarmende zending ontvangen

Snelle service na mijn online bestelling. Zorgvuldig en met aandacht verpakte bolletjes ontvangen. En dan als toegift in deze drukke decembermaand ook nog een persoonlijk kaartje erbij. Chapeau

Mooie site

Op vakantie ben ik in je mooie winkel geweest nu online besteld ik hoop dat we van de zomer weer in Friesland komen dan kom ik zeker langs

Super service

Sietske denkt mee en helpt waar ze kan in coronatijd. Hierdoor ontstaat samenwerking naar prachtige projecten

Goede service en advies

Perfect!

Snelle levering, met aandacht ingepakt. Erg leuk pakketje om te ontvangen.

Zorgvuldig, snel, persoonlijk en práchtige wol natuurlijk!!!

De communicatie was perfect, de wol van hoge kwaliteit en de levering conform verwachting. Het pakketje was zo mooi verzorgd, een feest om te ontvangen. Hier wordt met liefde gewerkt!

Prachtige wol!

De wol werd snel bezorgd en was feestelijk ingepakt met een handgeschreven kaartje.

Veel zorg en aandacht aan mijn bestelling besteedt.

Na het openen van mijn pakket zag ik mijn bolletjes wol vrolijk ingepakt en met een persoonlijke boodschap. Erg leuk!

Hoofdstraat 68a 68 a

9001 AN Grou

Over Wolwinkel VAN DRAAD

Wolwinkel VAN DRAAD is zowel online als offline een gezellige wolwinkel met een uitgebreid assortiment garen, wol en aanverwante zaken. De stenen winkel staat in Grou, het hart van Friesland. De online wolwinkel kun je vinden via www.wolwinkel.nl Zowel online als in de stenen winkel wordt je geholpen door Sytske, die je met raad, draad en een glimlach bijstaat tijdens je handwerkavonturen.