Prima, winkel is prachtig. De live presentatie was leuk maar wel lang! Bestelling gedaan en binnen 24 uur in huis. GEWELDIG. Ga zo door.

Gedreven onderneemster met kwaliteit

Leuke sfeervolle zaak met een keurige webshop. Vriendelijke en snelle verzending en prachtige producten. Een feestje om van te mogen ontvangen

bjusterbaarlik

Een leuke en vriendelijke web-winkel. De bestelling wordt snel geleverd en keurig verpakt. Het is als of je een cadeautje uitpakt, je betaald het alleen zelf.

Wat een mooie winkel en een geweldige, bevlogen eigenaresse!

De persoonlijke hulp gaat zo ver, helemaal top. Dank je wel Sytske voor alle tijd die je hebt gestopt in het uitzoeken van het patroon, het is me helemaal helder en ik ben fijn aan de gang.

Kadootje

Bestellen gaat soepel, en alles word met zorg en heel veel aandacht verpakt,

gezelligheid en passie voor het vak samen gebundeld in een breimandje ,dat is waar Sytske voor staat

tijd nemend voor haar klanten , draagt ideeën aan als je er zelf even niet uitkomt . kom graag in deze winkel door ook de gemoedelijke sfeer .

Fijn en gezellig met genoeg keus

Ik heb alleen ervaring met de stenen winkel. Het ziet er erg mooi en gezellig uit. Er is voldoende keus en je wordt er uitstekend geholpen.

Ruim assortiment in garens en patroonboeken. Een leuke en gezellige vrouw die alles weet van haar bolletjes wol en bovendien goede raad en advies geeft!!

Wat een prachtige kleurrijke winkel waar je persoonlijk wordt geholpen!

Super goed! Je komt binnen en wordt verwelkomd met een vrolijke glimlach. Wat een prachtig aanbod is er, voor elk budget. Absoluut een aanrader!

Wat een keus en goed advies!

Super leuke winkel en wat een service! Ga zo door Sytske!

Als je de winkel binnen komt voel je je er welkom !!!!

Mijn ervaring is zeer goed!!! Goed en kundig vriendelijk geholpen! Je wordt geholpen met een gevoel van welkom! En het assortiment is mooi en uitgebreid

Sietske denkt met de klant mee!

Sietske is enthousiast en hulpvaardig. Is met veel creativiteit de corona periode doorgekomen. Wist de klanten vast te houden.

Super service, altijd gezellig.

Ruime keuze, veel kennis van materialen.

Goed advies, fijn assortiment

Gewoon eens langsgaan dan kom je er zelf achter. Aanrader!

Een warm welkom in de winkel!

Superleuk! Je wordt altijd met een glimlach en enthousiaste ontvangen. Sytske staat je altijd bij met advies mocht je dat willen. Ook kun je heerlijk rondkijken in haar gezellige "snoepwinkel" zoals ik het noem. Want voor handwerkers is het precies dat.

Prima en snelle service en prachtige producten!

Goed advies en een snelle,prettige service!

Zeer tevreden ... prima aanbod

super fijne gezellige winkel en eigenaresse

Wordt persoonlijk geholpen met advies en laat je vrij in de keuze. Geweldig dat er weer een wolwinkel is in de buurt. Succes en dat ik nog vaak bij je binnen mag vallen.

Prachtig assortiment met een enthousiaste eigenaresse

Door de gezellig ingerichte winkel en het enthousiasme van Sytske is het onmogelijk om met lege handen de winkel te verlaten. Zoveel leuks! Prachtig assortiment garen.

keurig ingepakt en snel verzonden

De website geeft erg goed de kleuren van de wol weer. Wat ik zag op de site, heb ik ontvangen.

Fantastisch!

Mooie garens, super leuke verpakking en dan nog een leuke attentie toe! Een cadeautje voor jezelf!

Klantvriendelijk

Zeer prettig contact en snelle reactie. Mooi assortiment.

Altijd een glimlach van Sytske, behulpzaam, adviserend, groot assortiment, een super aanwinst voor Grou!!!

Zeer ruime keus, zeer vriendelijke eigenaresse. Je word goed geholpen en je word erg blij als je in de winkel bent . Al die keuze en mooie kleuren . Een echte aanrader.

In één WOORD: Geweldig!

Klantvriendelijk, goede kwaliteit, goede prijs, en vooral de grote (glim)lach en humor. Gewoon een leuk uitje om de stenen winkel te bezoeken.

Hoofdstraat 68a 68 a

9001 AN Grou

Over Wolwinkel VAN DRAAD

Wolwinkel VAN DRAAD is zowel online als offline een gezellige wolwinkel met een uitgebreid assortiment garen, wol en aanverwante zaken. De stenen winkel staat in Grou, het hart van Friesland. De online wolwinkel kun je vinden via www.wolwinkel.nl Zowel online als in de stenen winkel wordt je geholpen door Sytske, die je met raad, draad en een glimlach bijstaat tijdens je handwerkavonturen.