Zeer fijn kleuradvies gekregen! Fijne producten en direct alles aangeschaft

Goede levering

Ben al jaren trouwe klant

Heel goed!

Ik ging opzoek naar een betrouwbare, goed dekkende foundation die niet schadelijk is voor de huid. Ik vroeg raad bij mijn schoonheidssalon en zij raadde me deze van mineralissima aan. Ze wist precies wat ik wilde, en sindsdien heb ik alleen deze nog maar in huis. Ik heb een vriendin en zij was ook meteen grote fan.

Mooi product

Fijn advies en mooie producten

Mooie en kwalitatief zeer goed producten Snel geleverd met een persoonlijk briefje.

Heel goed !

Snelle levering en hele fijne producten, dus ik ben blij.

Superrrrrr

Bestellen en snel in huis ...superrrrrr

Snelle verzending en goed product

Foundation is dekkend en prettig op mijn gevoelige huid. Vermengt zich goed met mijn huid en mijn huid raakt niet verstopt.

Service vind ik slecht

Al voor een lange tijd bestel ik regelmatig bij Mineralissima en met succes. Was altijd te tevreden. Toen zag ik vloeibare foundation en dat wou ik proberen. Bestelde 2 flesjes 1 zat gewoon voldoende in. Terwijl de andere haast leeg was. Dit werd zorgvuldig gedaan en ook na gecontroleerd. Was dus niet echt mogelijk dat er te weinig in zat. Wel was het mogelijk dat in het andere potje te veel in zat. Uiteindelijk €2 korting gekregen wat alleen te besteden is voor een nieuwe tester. De code is 1 maand geldig. P.s. Ik denk niet dat dit op de site komt maar toch. Groetjes

Reactie van het bedrijf

Beste Nancy, We mogen je al langere tijd met veel plezier als trouwe klant helpen. Toen je bericht binnen kwam over een te leeg flesje, waren we verbaasd want allereerst mag dat natuurlijk niet gebeuren, maar ook omdat het inderdaad op verschillende plekken in het proces is gecontroleerd (wat in ons mailcontact iets genuanceerder was als "Was dus niet echt mogelijk dat er te weinig in zat"). Mocht het ondanks onze controles toch fout zijn gegaan, hebben we een korting van €2,50 geboden, waarmee we hopen de missende inhoud te compenseren. Hopelijk mogen we je in de toekomst weer van dienst zijn en dan beloven we dat de kwaliteit van de producten weer helemaal is zoals je van ons gewend bent. Stralende groeten namens Mineralissima Crew

Goeie levering

Goeie levering, netjes verpakt en goede prijs

Topp

Gread

Goede ervaring

Ze denken goed met je mee, reageren snel en de prijs- kwaliteit verhouding is goed tov andere minerale make-up up merken.

Reactie van het bedrijf

Wat geweldig Inge! Met plezier denken we met je mee en we hopen dat je lang zal genieten van je make-up.

Super snel verzonden stevig verpakt

Reactie van het bedrijf

We hebben met plezier je bestelling verwerkt Sabrina. Heel veel plezier ermee toegewenst!

Geweldige makeup voor de gevoelige huid

Ik gebruik al jaren minerale makeup ivm een gevoelige huid. Ik heb nooit meer last van eczeem op mijn gezicht. De producten van Mineralissima zijn van hoge kwaliteit, veel keuze en goedkoper dan de concurrentie. Verzending is snel. Daarbij zijn de pressed/compacte versies ook een uitkomst. Zeker een aanrader!

Reactie van het bedrijf

Wat zijn we hier blij mee Danielle! Zo fijn om ook mensen te kunnen helpen die een gevoelige huid hebben. Veel plezier ermee en bedankt voor je review.

Zeer klantgericht

Fijne klantenservice. Altijd snel geholpen als ik advies nodig heb. Ook bij het afhalen van make-up zijn ze heel flexibel. Make up is super fijn! Blijft de hele dag mooi zitten en dekt mijn couperose uitstekend!

Reactie van het bedrijf

Met veel plezier hebben we je geholpen Lindsey. Erg bedankt voor je vertrouwen in onze producten.

Super fijne make-up en goede service!

Ik gebruik mineralissima al een hele tijd en ben echt super tevreden. Foundation dekt goed, is niet duur en heeft mooie kleuren! Ik ben fan!

Reactie van het bedrijf

Hallo Mayke, geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met de make-up. Bedankt dat je al zo lang een trouwe fan bent!

Goede make up

Zeer goede dekkende make up, misschien in aanschaf iets duurder, maar je doet lang mee

Reactie van het bedrijf

Bedankt Karin! Wij hopen dat je nog lang zal genieten van de make-up. Veel plezier ermee!

Mijn ervaring met Mineralissima is geweldig! Mooie producten/goed voor mijn huid/ mooie kleuren voor mijn getinte huid/snelle levering/contact gehad via de mail, super goed en vriendelijk geholpen. Love it!

Reactie van het bedrijf

Hallo Audrey, bedankt voor je mooie review en het fijne contact dat we met je mochten hebben. Veel plezier met de producten toegewenst!

Mooie producten en prima service

Mooie producten, je hebt maar weinig nodig voor een mooi resultaat. Ik heb al diverse vloeibare foundations gebruikt maar doordat ik er niet goed tegen kon gebruikt ik het alleen met een feestje. De minerale foundation kan ik wel tegen, hierdoor kan ik het wel dagelijks gebruiken. Ook de service en verzending zijn top.

Reactie van het bedrijf

Wauw Imke, dat is super om te horen. Wij hopen dat je nog lang zal genieten van de minerale foundation!

Mooie producten in schattig test setje.

De producten waren heel goed omschreven op de website en door de filmpjes had ik ook een redelijk goed idee over welke producten ik moest kiezen voor mijn tester setje. Wil graag meer bestellen, maar ben toch nog onzeker over de kleuren die bij me passen. Toch maar een keer naar een workshop/probeer ochtend.

Reactie van het bedrijf

Hallo Roosmarijn, Wat fijn dat je in eerste instantie goed geholpen bent met de informatie op de website. We kunnen je uiteraard ook persoonlijk verder helpen via een persoonlijk bericht, maar je bent ook van harte welkom in onze showroom te Alphen aan den Rijn. Is dat te ver, dan is er misschien in jouw omgeving een verkoop locatie. (https://www.mineralissima.nl/mineralissima-verkoop-locaties)

Heel fijn dat je kleine potjes kunt bestellen om verschillende kleuren uit te proberen. De keuze hulp was trouwens ook correct. Make up zelf voelt erg prettig om de huid. Droogt niet uit en ziet er natuurlijk uit.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je fijne review Claudia. Veel plezier ermee.

kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit!

Reactie van het bedrijf

Super! Bedankt voor je vertrouwen in onze producten.

Snel en makkelijk

Op de website snel alles gevonden en idem dito geleverd

Reactie van het bedrijf

Wat fijn om te horen Angeline, Veel plezier ermee!

Prijs/kwaliteitverhouding is perfect. Heb een erg vette huid en deze makup zorgt er voor dat ik lang een matte look heb. Zeer snelle levering.

Reactie van het bedrijf

Wat een mooie review. We hopen dat je nog lang zal genieten van de producten.