Hi Jeannette, Erg bedankt voor je mooie review! En wat fijn dat de producten op jouw super gevoelige huid toe zijn te passen. Daar doen we het voor! Veel plezier met de producten toegewenst en tot een volgende keer. Stralende groeten namens Mineralissima Crew
Super, Coleta. Bedankt voor je review en heel veel plezier toegewenst met de make-up! Tot een volgende keer. Stralende groeten namens Mineralissima Crew
Hallo Yvonne, Erg bedankt voor je mooie review. Geniet van je producten en de zachte, fluffy kwasten. En hopelijk tot een volgende keer. Stralende groeten namens Mineralissima Crew
Hi Marianne, Zo te lezen hebben we er nog een fan bij. Minerale make-up is inderdaad voor de puberhuid ook gemakkelijk te gebruiken. Veel plezier met samen stralen!!
Bedankt Rosalie, voor je mooie review en voor je vertrouwen in onze producten. Stralende groeten en hopelijk tot een volgende keer. Mineralissima Crew
Love it! Thank you Hjördis for your lovely review. We hope to see you soon and enjoy your products in the meantime. Warm greetings from our Mineralissima Crew
Hallo Carina, Wat een fantastische feedback. Erg bedankt voor je mooie woorden en wij hopen dat je nog lang van je make-up kan genieten en wij jou nog lang van dienst mogen zijn. Enjoy! Stralende groeten namens Mineralissima Crew
Hallo Nanda, Wat een mooie review. Bedankt voor je vertrouwen in ons merk. Hopelijk mogen we je nog vaak van dienst zijn en kun je lang genieten van je producten! Stralende groeten namens Mineralissima Crew
Originele beoordeling
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.