Mooie make-up!
Hele mooie foundation. Levering binnen een paar dagen. Goede duurzame make-up en daarom wel prijzig.
20 September 2023
Review overzicht
20 September 2023
Corinda
Goes
Goede producten en snelle levering
18 September 2023
Karen
Woerden
Ik heb onlangs voor het eerst iets besteld bij Minerallisima, een setje van 3 proefflesjes (heel schattig) vloeibare foundation. Netjes verpakt met een handig stickje erbij om de foundation aan te brengen op de kaaklijn. Nog even kijken of er een goede kleur bij zit en dan ga ik zeker bestellen.
15 September 2023
GinyR
Maassluis
De makeup van Mineralissima is heel fijn is gebruik en ook nog eens diervriendelijk De site is overzichtelijk. 1 minpuntje is dat de bronzer terracotta uit het assortment is
15 September 2023
Carina
Gaanderen
Altijd blij met de make up. Kan qua make up niet veel hebben deze wel nergens last van.
11 September 2023
Sandra
Ter aar
snel en makkelijk te bestellen.
10 September 2023
annemarie
meppel
Super blij met de proef flesjes foundation een klein kwastje erbij en sponsje om te testen zo handig en een heel mooi product
8 September 2023
Esther
Enschede
Ben tevreden
8 September 2023
Heidi
Susteren
Heb de foundation pastel Heerlijk product blend goed met de huid en fijn om te dragen. Super snelle levering Dit was mijn tweede bestelling
4 September 2023
Edith
Gelderland
Als ik het vergelijk met mintenz, is jullie foundation niet mooi op je huid. Geeft een dof resultaat
Beveelt niet aan
4 September 2023
A
Brabant
Super fijn merk om mee te werken in de salon. Prachtige producten voor een mooie prijs om te verkopen. Mailing is altijd duidelijk en service is goed. Nog altijd blij met Mineralissima!
28 August 2023
Joyce
Breda
Snelle levering en fijne produkten
15 August 2023
Dani
Harlingen
Duidelijke webshop en snel geleverd
15 August 2023
Wendy
Deurne
Gebruik nu al hele tijd producten van mineralissima en nog steeds super tevreden over. Ook snelle levering en goeie klantenservice.
13 August 2023
Stefanie
Kortrijk
Ik heb een concealer getest , voor het eerst in losse poedervorm , en was verrast hoe goed het de rode kleine bloedvaatjes bij mijn neusvleugels dekte . Ook onder mijn ogen. Ik had 2 proefjes oogschaduw genomen, mooie kleuren .
13 August 2023
Hella
Lochem
Zoals altijd heel tevreden zowel over de levering als de producten zelf. Een aanrader!
12 August 2023
Kelly
Hofstade bij Aalst België
Ik ben heel tevreden over mijn foundation, ik gebruik het nu al een aantal jaren en zou niets anders willen. Ook de concealer blonde vind ik de max. Deze is voor mij de beste oplossing voor mijn donkere kringen onder mijn ogen. Ik zou niet zonder meer kunnen. Super producten voor een gezonde huid.
8 August 2023
Martine
Meulebeke
I have rosace and acne prone skin and this foundation doesn’t irritate either of those conditions for me. It’s also very good buildable coverage.
Beveelt niet aan
5 August 2023
Kayla
Shingle Springs
Goeie service
4 August 2023
Monique
Peel en Maas
Makkelijk te bestellen groot assortiment van verschillende producten en kleuren Heel erg geschikt voor mijn super gevoelige huid
Jeannette
Vroomshoop
Hi Jeannette, Erg bedankt voor je mooie review! En wat fijn dat de producten op jouw super gevoelige huid toe zijn te passen. Daar doen we het voor! Veel plezier met de producten toegewenst en tot een volgende keer.
Stralende groeten namens Mineralissima Crew
Mooie produkten. En met de kleurkeuzehulp kan je de juiste kleur bestellen. Ook de oogschaduw heeft een prachtige glitter. Snelle levering, ook naar het buitenland.
Coleta
Köblény, Hongarije
Super, Coleta. Bedankt voor je review en heel veel plezier toegewenst met de make-up!
Tot een volgende keer.
Stralende groeten namens Mineralissima Crew
Mijn ervaring met mineralissima is fantastisch, erg goed voor mijn huid, blijft goed zitten, ook als het erg warm is. De kwasten zijn erg fijn in gebruik.
Yvonne De Haan
Almelo
Hallo Yvonne, Erg bedankt voor je mooie review. Geniet van je producten en de zachte, fluffy kwasten. En hopelijk tot een volgende keer.
Stralende groeten namens Mineralissima Crew
Ik gebruik al jaren de make-up van Mineralissima, mijn huid is zoveel rustiger nu en het ziet er niet uit alsof je een ‘laag’ make-up op hebt. Mijn dochter van 13 gebruikt sinds kort ook een aantal producten. Ze straalt er helemaal van!
Marianne
Nieuw-Vennep
Hi Marianne, Zo te lezen hebben we er nog een fan bij. Minerale make-up is inderdaad voor de puberhuid ook gemakkelijk te gebruiken. Veel plezier met samen stralen!!
Prachtige make-up! Goede en snelle service.
14 July 2023
Rosalie
Weerselo
Bedankt Rosalie, voor je mooie review en voor je vertrouwen in onze producten.
Stralende groeten en hopelijk tot een volgende keer.
Mineralissima Crew
Immer schnelle, zuverlässige Lieferung und beste Qualität der Produkte.
14 July 2023
Hjördis
Bochum
Love it! Thank you Hjördis for your lovely review. We hope to see you soon and enjoy your products in the meantime.
Warm greetings from our Mineralissima Crew
Jadelaan 117
2132 XZ Hoofddorp