Geweldig eerlijke producten die doen wat ze moeten doen,je nog mooier maken

Altijd wordt de bestelling als een cadeautje geleverd.

Hele fijne oogschaduw

Een fijn bedrijf wat de afspraken nakomt. Ik vind dat de Website wat beter kan.

Zo blij dat ik terug de concealer blonde heb kunnen bestellen. De foundation in vaste vorm is super. Gebruik dit al een paar jaar en echt blij ermee.

Helaas laten jullie de verkoop punten niet vinden, kleine bestelling verzendkosten hoog!

Verkoop punten laten jullie niet zien en weet ik graag aub want voor kleine bestelling verzendkosten hoog! Produkten fijn!

Heel goed product

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Levert volgens afspraak. Oogschaduw die ik heb gekocht vind ik erg fijn. Ik vind alleen de Website niet zo fijn, voor mij erg onduidelijk

Goede ervaring

Ze denken goed met je mee, reageren snel en de prijs- kwaliteit verhouding is goed tov andere minerale make-up up merken.

Super snel verzonden stevig verpakt

Geweldige makeup voor de gevoelige huid

Ik gebruik al jaren minerale makeup ivm een gevoelige huid. Ik heb nooit meer last van eczeem op mijn gezicht. De producten van Mineralissima zijn van hoge kwaliteit, veel keuze en goedkoper dan de concurrentie. Verzending is snel. Daarbij zijn de pressed/compacte versies ook een uitkomst. Zeker een aanrader!

Zeer klantgericht

Fijne klantenservice. Altijd snel geholpen als ik advies nodig heb. Ook bij het afhalen van make-up zijn ze heel flexibel. Make up is super fijn! Blijft de hele dag mooi zitten en dekt mijn couperose uitstekend!

Super fijne make-up en goede service!

Ik gebruik mineralissima al een hele tijd en ben echt super tevreden. Foundation dekt goed, is niet duur en heeft mooie kleuren! Ik ben fan!

Goede make up

Zeer goede dekkende make up, misschien in aanschaf iets duurder, maar je doet lang mee

Mijn ervaring met Mineralissima is geweldig! Mooie producten/goed voor mijn huid/ mooie kleuren voor mijn getinte huid/snelle levering/contact gehad via de mail, super goed en vriendelijk geholpen. Love it!

Mooie producten en prima service

Mooie producten, je hebt maar weinig nodig voor een mooi resultaat. Ik heb al diverse vloeibare foundations gebruikt maar doordat ik er niet goed tegen kon gebruikt ik het alleen met een feestje. De minerale foundation kan ik wel tegen, hierdoor kan ik het wel dagelijks gebruiken. Ook de service en verzending zijn top.

Mooie producten in schattig test setje.

De producten waren heel goed omschreven op de website en door de filmpjes had ik ook een redelijk goed idee over welke producten ik moest kiezen voor mijn tester setje. Wil graag meer bestellen, maar ben toch nog onzeker over de kleuren die bij me passen. Toch maar een keer naar een workshop/probeer ochtend.

Jadelaan 117

2132 XZ Hoofddorp