Duurt lang voor geleverd wordt
Ik vind het lang duren voordat bestelling wordt geleverd, daarnaast word je niet op de hoogte gehouden wanneer bestelling wordt verzonden. Product was wel goed verpakt
Pascal
Breda
Laden reviews...
137 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.392 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Review overzicht
De meeste reviews noemen snelle levering, goede kwaliteit en redelijke prijzen. Enkele orders hadden vertragingen of onregelmatige communicatie. Het bestelproces is over het algemeen vlot dankzij een duidelijke website en duidelijke informatie. Over het geheel genomen is de klanttevredenheid hoog, met ruimte voor verbetering in ordertracking en communicatie.
Pascal
Breda
Hele mooie overtrek ! Met flink wat korting.
Ingrid
Puttershoek
eerst na 4 dagen een email gestuurd wanneer ik track en trace kreeg meteen antwoord gekregen na paar dagen artikelen geleverd
monique
dordrecht
Zeer snel in huis
27 September 2026
Trudy
Lelystad
Seahorse badjas besteld en ontvangen. Fijne kwaliteit voor een goede prijs. Was geen 1-3 dagen levertijd maar de bestelling is na 12 dagen geleverd. Anders 5 sterren.
27 September 2026
René
Almere
Communicatie kan beter, stond 3 tot 5 dagen, duurde 2,5 week
25 September 2026
Andre
Oost-souburg
Prachtig dekbed ontvangen,mooi op tijd. Echter een probleempje met een kussensloop. Netjes opgelost door Sander.
23 September 2026
Stien
Voerendaal
Tevreden over de geleverde producten en korte levertijd
21 September 2026
Frans
Zoetermeer
Mooie kussen slopen snel in huis!
20 September 2026
Renate
De Meern
We hadden nieuwe dekbedden van Katoen Satijn besteld. De kwaliteit is echt top tegen een concurrerende prijs. Alles was makkelijk te bestellen en snel geleverd!
16 September 2026
Richard
Barendrecht
Goedemorgen, ik heb de bestelling van een wc mat gedaan en deze zou maximaal 10 dagen duren. Helaas duurde dit langer. Ik heb op dag 9 een mail gestuurd en het antwoord kwam er op neer dat de termijn nog niet was verstreken…… Uiteindelijk na 24 dagen, zonder tegenbericht nog geen mat ontvangen. Weer gemaild en kreeg na 3 dagen te horen dat de bestelling was verlaat. Uiteindelijk na 2 dagen de mat ontvangen. Jammer dat ik vanuit jullie geen tijdig bericht heb ontvangen dat de levering was verlaat en ik er zelf achteraan moest. Verder is het product naar tevredenheid. Verpakking had naar m.i. kleiner gekund of anders verpakt kunnen worden. Grote doos voor een wc mat.
16 September 2026
Erica
Kerkdriel
Prima product en snelle levering...
14 September 2026
welters
Hoensbroek
Wat een super service! Mega snel in huis mijn bestelling. Wil je niet lang wachten op je bestelling? Ik raad Textiel24 zeker aan!
13 September 2026
A.C
Utrecht
Snel geleverd, top kwaliteit, detail leuk ingepakt
13 September 2026
Sandra
Munstergeleen Limburg
Een deel van de bestelling bleek wat draadjes los te hebben, eigenlijk niet waard om weer terug te sturen. Gelijk de klantenservice gemaild en enkele uren later het bedrag al teruggestort. Heel netjes.
11 September 2026
Mario
Utrecht
Heb 6 vaatdoeken besteld. Binnen 1-3 werkdagen in huis. Heb 1,5 wk gewacht. Geen probleem. Maar dan komt er een doosje binnen met 1 theedoek erin. Heb gemaild. Maar tot nu toe geen reactie nog helaas. Groetjes Ilse
Beveelt niet aan
7 September 2026
Ilse
Zuidwolde
Super die snelle levering! Dik tevreden! En mooie prijs voor de artikelen!
7 September 2026
G.
H'veld G'dam
Fijne service Probleem werd netjes opgelost en je word op de hoogte gehouden over je klacht Een tevreden klant
6 September 2026
Monique
Wijchen
Mooi product voor een goede prijs. Probleemloos besteld. De volgende dag in huis.
5 September 2026
Noel
Haarlem
Mijn bestelling is snel en perfect uitgevoerd
3 September 2026
Peter
Capelle aan den IJssel
Supermooi dekbedovertrek ontvangen en onze oude badmat was aan vervanging toe. Precies dezelfde met korting. Alleen een iets langere levertijd, vandaar geen 5 sterren.
2 September 2026
Kim
Tilburg
Na 9 dagen alleen eenorderbevestiging. Op de site staat leverbaar in 3 dagen. Na wazig contact verder geen taal of teken. Bestel ergens anders!!!
Beveelt niet aan
28 August 2026
G.
Rouveen
Mijn bestelling gisteren in goede orde ontvangen. De geschatte levertijd is ook echt een schatting, dus moet je er rekening mee houden dat het een paar dagen later arriveert. Maar de producten zijn perfect en ook voordeliger dan op andere sites. Al met al toch snel bezorgd en daarna genieten van je bestelling. Ik kom hier zeker terug.
27 August 2026
Mirjam
Leiden
Snelle levering! Zeer tevreden over het hoeslaken, mooie kwaliteit en lekker koel.
26 August 2026
Lita
Landgraaf
snelle, correcte levering, verzorgde verpakking.
23 August 2026
Carin