Snel en correct.

Fijn bedrijf, makkelijke site om het product te vinden wat je wilt en een snelle bezorging

Op tijd binnen. Mooie kwaliteit

Avonds besteld de volgende middag al thuis.goeie service en geweldige kwaliteit

Bestelling liep niet geheel vlekkenloos

Meer dan een week geen reactie gekregen op mail. Bleek carnaval de grote boosdoener…..Daarna was de verzending snel geregeld.

Ze doen wat ze beloven.

Op tijd geleverd , mooi verpakt Goed materiaal

Scherpe prijs

Hoeskalens en kussenslipen van Walra besteld. Goede prijs voor een nooie kwaliteit. Levering wel wat langer dan er stond maar tevreden.

Prima, alleen vermelding over geschatte levertijd klopt niet.

Prima, netjes en zorgvuldig geleverd. Alleen stond er vermeld in de bestelbevestiging dat het pakket verzonden zou worden in ca. 3 werkdagen. Dit bleek achteraf 10 werkdagen te zijn. Dat ik op een gegeven moment vroeg of alles wel goed gegaan was kreeg ik wel vrijwel direct en netjes antwoord dat het pakket iets vertraagd was. Geen idee wat de reden was, maar zou fijn zijn als de vermelde geschatte levertijd ook ongeveer klopt.

Snelle en goed geïnformeerde bestelling

Hoeslaken ‘s middags rond vijf uur besteld. ‘s Avonds ingepakt en één dag later goed ingepakt bezorgd.

Produkt besteld. Zou een paar dagen duren. Na een paar weken 2x mail gestuurd omdat ik nog niks had ontvangen. Reageert nergens op. Dan eindelijk na 5 weken wordt het gestuurd, zonder excuses voor late levering. Zonder excuses voor slechte communicatie. Produkt wel ok. Verpakking ook ok.

Goed en snel

Snelle correcte service

Nette afhandeling van mijn verlate bestelling

Al eens eerder bij Textiel24 besteld en alles goed verlopen. Bij de laatste bestelling bleef de levering uit. Na een mailtje snel een reactie gekregen met de optie nog even te wachten (inclusief een verwachte leveringstermijn) of de mogelijkheid te annuleren. Gewacht en binnen de gestelde termijn werd mijn bestelling afgeleverd.

Geen klachten, gewoon goed.

Precies wat ik wilde. Vaatdoekjes die het milieu niet vervuilen door microplastics bij slijtage.

Precies wat ik wilde. Vaatdoekjes die het milieu niet belasten met microplastics bij slijtage

Prima service en snelle levering

Prima service, snelle levering en kwalitatief goed priduct

Kan niet beter!

Producten voor een leuke prijs en super snel geleverd, helemaal top!!

Traag

Lang moeten wachten op de bestelling. De bestelling is op 21 december 2025 geplaatst en uiteindelijk pas op 5 januari 2026 geleverd. Ja het viel rond de feestdagen, echter adverteren ze met binnen c.a. 1 tot 3 dagen verzonden.

Makkelijk en snel

Pakketje werd snel geleverd. Erg blij met mijn kussenslopen voor mijn nieuwe Silvana hoofdkussen. Een normale sloop past daar niet goed,omheen, dus mijn slaapervaring is nu een stuk beter.

Duidelijke webshop Goede mailcontact En mooie artikelen

Eindelijk een doek die droogt

Na verschillende merken te hebben geprobeerd , nu dan toch een goede.zocht donkere theedoeken die en droog maakte en geen pluizen achterlieten. En dat is gelukt. DANK U WEL.

Makkelijk te bestellen en super snelle levering

Duidelijk en makkelijk te bestellen. En ondanks de kerstdrukte was de levering precies zoals aangegeven super snel en op tijd.

Snelle levering tegen een zeer scherpe prijs

Tevreden met de levering die zeer snel kwam ondanks de drukte rondom de feestdagen

Klantenservice onbereikbaar!

Ik heb een vraag over de status van mijn bestelling. Ik heb hierover 3 mails verstuurd naar de klantenservice maar krijg geen reactie!

Oké

Ik had een dekbedovertrek besteld voor Sinterklaas maar nadat ik de klantenservice geraadpleegd had kwam ik erachter dat mijn pakket verlaat was. Dit tot 2x toe. Er kwam geen mail dat m’n pakket verlaat was, maar ik moest er zelf info over zoeken. Jammer. Het pakket is nu pas 13 dec aangekomen. Moet zeggen dat de reactie van de klantenservice wel snel en duidelijk was.

Lange levertijd.

Hurksestraat 26 a