Onlangs een bestelling geplaatst. Helaas was een deel hiervan niet leverbaar. Heel prettig contact gehad! Klantenservice echt een 10! Andere artikel de volgende dag netjes in huis.

Heb 2 aparte bestellingen geplaatst en de volgende dag ontvangen alsof ik 1 bestelling heb gedaan en dat vind ik echt geweldig Meeste bedrijven leveren de bestelling dan niet op dezelfde dag vandaar

Bestellen gemakkelijk, zeer snel geleverd, degelijk verpakt

Hele fijne kwaliteit!

Perfecte levering en mooie badmatten!

Uitstekende hoeslakens.

Prima kwaliteit en zeer snelle levering

Netjes afgewerkt en in kluisje gelegd.

Ziet er keurig uit.

Zondags besteld, maandags in huis. 2 heerlijke hamandoeken.

De bestelling werd werd niet op de beloofde dag geleverd maar het contact via de mail was goed. Snelle en correcte reactie. Kwaliteit van de bestelde artikelen is top. Bedankt!

Duidelijke website goede prijskwaliteit

Fijne website, snel gevonden wat ik zocht. Snelle levering!

De Hammam handdoeken zijn helemaal naar mijn verwachting mooi kleuren en fijne kwaliteit.

De Hammam handdoeken zijn helemaal naar mijn verwachting mooie kleuren en fijne kwaliteit.

Hele mooie set van Walra gekocht. Het duurde wat langer dan verwacht, dus een e-mailtje gestuurd die zeer snel werd beantwoord en waarin eerlijk de vertraging werd vermeld. Twee dagen later werd pakket geleverd. Daar hou ik van. Eerlijke en open communicatie.

Blij met mijn Walra hamamdoek!

Snel geleverd en de goede Walra kwaliteit voor een prima prijs. Voor herhaling vatbaar.

Kussensloops

Heb kussensloops bestel van merk silvana.en zit ook prima.ik heb er even voor moeten wachten voor het verzenden.maar ben er wel blij mee

Keurig ingepakt en snel bezorgd

Het wordt snel geleverd

De kwaliteit is mooi en zorgvuldig verstuurd

Snelle levering. Bestelde artikelen allemaal naar wens.

Hele snelle levering. Artikelen netjes verpakt en zoals verwacht hoge kwaliteit.

Heel erg goed

Prima afgeleverd,en alles naar wens.

Goede kwaliteit!

Handdoekenset gekocht van Walra. Mooie kleur, prachtige kwaliteit!

Gewoon goed en snel

Dit is mijn eerste ervaring met jullie! Toppie !!!

Binnen 2 werkdagen bezorgd, goed verpakt!

Prima bedankt

Fijne handdoeken

Helaas niet in één bestelling geleverd

Mooie toiletmat

Mooie toiletmat, kleur komt overeen zoals op de foto. Netjes verpakt

Echt teleurgesteld

Op 31 maart heb ik een bestelling geplaatst. Deze zou 5 werkdagen later geleverd worden. Ik hoorde niets maar ontving ook niets..... dacht dat ik opgelicht was. Uiteindelijk na navraag te hebben gedaan ontving ik op 23 april mijn pakket. Onderandere 2 topper hoeslakens. Sturen ze twee verschillende. Kunnen ook niet terug want ik zag het pas toen ze aan de waslijn hingen. Echt zo teleurstellend.

Hurksestraat 26 a

5652AL Eindhoven