Kwalitatief prima producten, snelle levering

Overzichtelijke site, goede producten, snelle levering.

Prachtig huishoudtextiel

Goede kwaliteit en een vlugge bezorging.

Onredelijk en onbegripvol.

Bij Textiel 24 een nieuw dekbedovertrek besteld , aantal dagen later stond er bezorgd maar zelf niks ontvangen.op de camera zag ik de bezorger het weer meenemen , na contact zouden ze een post onderzoek te doen. Uiteindelijk was het pakket ergens anders in de straat bezorgd , de gene die hem heeft ontvangen heeft de doos en verpakking geopend en daardoor wou textiel24 heb niet meer retour nemen en ook geen aanbod voor korting of een andere tegemoetkoming Zou hier nooit meer bestellen.

Handdoeken besteld bij textiel 24. De andere dag waren ze al netjes verpakt in huis. Top service!

Top bedrijf

Twee dekbedovertrekken besteld die meteen werden geleverd. Op één van de overtrekken bemerkte ik enkele mankementen. Na de melding hierover werd de volgende dag een nieuwe bezorgd. Fijn en vlot afgehandeld, bedankt!

Fenomenale shop

Wat een keuze bij textiel 24 met steeds redelijk wat kortingen voorzien. Zeer overzichtelijk en ook nog eens snel geleverd. Een tevreden Belgische klant

top.

Makkelijk te bestellen en supervlot af te handelen. Volgende dag bezorgd in een strakke kartonnen doos die we weer kunnen gebruiken voor een volgende klus.

Top!!

Mooie producten, goede service, snelle levering. Helemaal top!!

'S avonds bestelling geplaatst en de volgende dag al in huis. Super!

Top, snelle levering en service!

2 dekbedovertrekken van Walra besteld in het weekend en de dinsdag erop al binnen. Helaas had een van de dekbedovertrekken strepen in diverse kleuren over de gehele lengte die hier niet hoorde (kleurstelling wit en groen). Hier per e-mail, incl. foto's, een klacht over ingediend en dezelfde dag nog reactie ontvangen dat dit vermoedelijk een productiefout betrof en dat er kosteloos een nieuw dekbedovertrek verzonden zou worden. Die was de volgende dag al in huis. Top service!

perfekt

mooie prijs en goedelevering

prachtige kwaliteit

mooie textiel

Op tijd, keurig verpakt

Goede kwaliteit en service

Super snel en correct

Super service zondag`s besteld en `smaandags al in huis verder een correcte afhandeling.

Goede en snelle levering . Goede producten . Erg tevreden

1 woord goede snelle levering erg tevreden

Super snelle levering. Vandaag besteld en morgen in huis. Zeer tevreden met mijn dekbedovertrek die overeenkomt qua kleur e.d. wat ze aanbieden.

Teleurstellend

16 juni order geplaats, waarbij 1 artikel levertijd 3-5 werkdagen had. 28 juni nog niks ontvangen, dus gemaild. Leverancier had nog niet geleverd, 1 overtrek werd gestuurd, andere werd opnieuw besteld en zou nageleverd worden. Deze zou 3 of 4 Juli nagestuurd worden. 9 juli weer gemaild omdat ik nog steeds niks ontvangen/vernomen had. Op deze mail geen reactie meer gehad, 14 juli weer gemaild, maar nog geen reactie. Ik heb ze gevraagd om te leveren, dan wel, het geld terug te storten. Als hier geen reactie op komt zal ik verdere stappen moeten ondernemen. Zo teleurstellend dat je niet op een normale manier (lees telefonisch) contact met hun kunt opnemen. Dit is niet hoe je met je klanten om hoort te gaan.

Excellent Experience

Good quality at a good price with speedy delivery.

Goede en snelle service, binnen 24 uur geleverd.

Scherpe prijs / kwaliteitverhouding en prima service!

Zocht al even naar Walra terra handdoeken van 69 bij 110. En jullie hadden ze ! Voor een mooie prijs. Keurig verpakt en snel geleverd. Ik had al eerder een goede ervaring met jullie en nu dus wederom.

Goed contact en snel geleverd!

Snelle bezorging, netjes verpakt.

Makkelijk bestellen, goede info en 's avonds besteld en de volgende dag inhuis!

Mooie spullen, goede prijs

Diverse mooie Walra hoeslakens, scherp geprijsd en vlot ontvangen

Hurksestraat 26 a

5652AL Eindhoven