Super snelle levering. Vandaag besteld en morgen in huis. Zeer tevreden met mijn dekbedovertrek die overeenkomt qua kleur e.d. wat ze aanbieden.

Teleurstellend

16 juni order geplaats, waarbij 1 artikel levertijd 3-5 werkdagen had. 28 juni nog niks ontvangen, dus gemaild. Leverancier had nog niet geleverd, 1 overtrek werd gestuurd, andere werd opnieuw besteld en zou nageleverd worden. Deze zou 3 of 4 Juli nagestuurd worden. 9 juli weer gemaild omdat ik nog steeds niks ontvangen/vernomen had. Op deze mail geen reactie meer gehad, 14 juli weer gemaild, maar nog geen reactie. Ik heb ze gevraagd om te leveren, dan wel, het geld terug te storten. Als hier geen reactie op komt zal ik verdere stappen moeten ondernemen. Zo teleurstellend dat je niet op een normale manier (lees telefonisch) contact met hun kunt opnemen. Dit is niet hoe je met je klanten om hoort te gaan.

Excellent Experience

Good quality at a good price with speedy delivery.

Goede en snelle service, binnen 24 uur geleverd.

Scherpe prijs / kwaliteitverhouding en prima service!

Zocht al even naar Walra terra handdoeken van 69 bij 110. En jullie hadden ze ! Voor een mooie prijs. Keurig verpakt en snel geleverd. Ik had al eerder een goede ervaring met jullie en nu dus wederom.

Goed contact en snel geleverd!

Snelle bezorging, netjes verpakt.

Makkelijk bestellen, goede info en 's avonds besteld en de volgende dag inhuis!

Mooie spullen, goede prijs

Diverse mooie Walra hoeslakens, scherp geprijsd en vlot ontvangen

Snel, goede prijs-kwaliteitsverhouding

Vlotte levering, mooi product voor een redelijke prijs.

Zeer goederen snelle service en ook nog voor een actieprijs

Heel fijn en prettig, chapeau.!

Snel & netjes bezorgd

Hoeslakens besteld via Textiel24. Deze werden snel geleverd en netjes verzorgd verstuurd.

Bestelling en levering zeer maar wens

Geen reactie na “klacht”

Ik heb een molton besteld en deze is ook snel geleverd. Ik heb de molton uitgepakt en gespoeld op 30 graden in de wasmachine. Buiten gehangen en de volgende dag op onze nieuwe topper gelegd. Hij past er niet omheen. Punten van de topper worden helemaal krom getrokken. Misschien de verkeerde maat geleverd? Gemaild maar niets meer gehoord. Ik zou deze site niet aanraden!

Goed bedrijf

Supersnelle levering en een prachtige dekbed hoes

Niks te klagen

Zowel de bestelling als de verzending als de beloftes van duur verzending was goed! En ook nog heel blij mijn nieuw hoeslaken in een warme kleur

topkwaliteit

Snelle verzending! goede kwaliteit

Goede kwaliteit voor een goede prijs.

Snel maar niet compleet

Dit was onze 1e kennismaking met Textiel 24. Jullie leveren snel, maar helaas ontbrak 1 item bij de bestelling. Zorgvuldigheid vind ik wel belangrijk. In afwachting of het ontbrekende deel alsnog geleverd wordt, houd ik deze voorzichtige beoordeling aan. Als alles goed gaat, dan worden het 5 sterren.

Alles super

Snel geleverd super kwaliteit kleine prijzen

Zeer tevreden, goede service

Vriendelijke klanten service. Uiteindelijk goede levering en goede kwaliteit product!

Snelle levering en mooie prijs

Ben blij dat ik hier een mooi dekbedovertrek heb besteld voor een gunstige prijs, dat erg snel geleverd was. Hier ga ik vaker bestellen!

goed verlopen

goede kwaliteit snel verzonden

Super snel geleverd! Mooie kwaliteit

Heel snel geleverd, volgende dag in huis en een prachtig overtre

Snelle levering goed product

Fijn product gekocht walra handdoek en snel in huis!

Hurksestraat 26 a

5652AL Eindhoven