Kwaliteit en snelle levering

Binnen 1 dag geleverd.

Mooie kwaliteit!

Mooie kwaliteit, kost wat, heb je wat! Snelle levering, goed verpakt

Prima Webwinkel

Mooie producten voor een mooie prijs. Snel geleverd.

Snelle en nette levering, goede communicatie via de mail.

Zeer tevreden over de levering.

Late levering, wel goed product

Levering 3 werkdagen maar werd meer dan een week. Dat is wel jammer. Product was wel goed. Mijn mail over de levering werd ook snel behandeld.

Super snelle service

Supersnelle service en mooie kwaliteit dekbedovertrek van Walra!

uitstekend

prima product, scherpe prijs en snelle levering

Snelle levering van een goed product.

Scherpe prijs van een dekbed overtrek set die bij andere aanbieders een stuk duurder was.

Helemaal goed!

Producten zijn goed. Redelijk vlotte levering. Als alles op voorraad was zou het nog sneller zijn geweest. Ik was er overigens van op de hoogte dat niet alles op voorraad was, dus zeker geen commentaar. Nu is de order eerst compleet gemaakt en toen verzonden. Blij mee! 1 bezorgactie...

Top kwaliteit

Ik kocht een hoeslaken met een matrashoogte van 30cm. Textiel24 heeft dit in hun assortiment. Ik gebruikte het voor de ombouw van mijn boxspring en het sluit heel mooi aan! Echte boxspringhoezen zijn veel prijziger dus ik ben heel blij!

Uitstekende service

1 Handdoek en 1 gastendoek van de bestelling waren kapot. Deze artikelen hoefden niet retour gestuurd worden. 2 Dagen later kreeg ik alsnog deze handdoeken en 1 gastdoekje extra opgestuurd. Dikke 10 voor de service.

Veel te lang moeten wachten

Ik heb 2 weken moeten wachten en 2 keer moeten mailen voordat mijn bestelling kwam.

Uitstekende service, betreft hoeslakens en moltons

2 Crispy Cotton hoeslakens zand + 2 Molton Cotton Covers wit (beide 90x200) besteld. Netjes op tijd geleverd en achteraf Klarna betaling mogelijkheid, wat ik altijd zeer prettig vind. Hoeslakens waren zelfs nog mooier van kleur dan ik had verwacht. Zowel hoeslakens en moltons lijken me op ‘t eerste gezicht van goede kwaliteit. Tijd zal dit nog moeten uitwijzen uiteraard. Tot dusver dus zeer tevreden over algehele service en geleverde producten.

Vlotte bestelling. Goede aanbiedinge

Snelle levering.

Ik had de door mij gekochte dekbedhoes in een beddenzaak gezien. Daar was hij niet op voorraad, achteraf een geluk want hier was dezelfde hoes tientallen euro’s goedkoper. De levertijd was wel dubbel zo lang dan vermeld.

Was top geregeld

Mooie kwaliteit dekbedovertrek

Snelle bezorging. Goedkoopste!

Zeer positief

Snel geleverd. Product goed omschreven .

Positief!

Geweldig!

Super snelle levering!

Helemaal blij mee!

Er leek even iets mis te zijn gegaan. Bestelling liet even op zich wachten. Nadat ik een e-mail had verstuurd over de vertraging, ontving ik de volgende dag mijn bestelling.

Uitstekende service

Duidelijke informatie. Doen wat ze beloven. Hele goede kwaliteit prijs verhouding

Pakket goed ontvangen

Dekbedovertrek besteld, moest er een paar dagen op wachten maar keurig ontvangen en netjes verpakt.

Ruime keuze, goede merken, juiste prijs, snelle verzending

Voor het eerst bij Textiel24 besteld omdat zij de Walra hoeslakens hebben die geschikt zijn voor mijn bed. Snelle levering en de prijs was zeer aantrekkelijk.

Vlug verstuurd

Hurksestraat 26 a