Prachtige kwaliteit,snel geleverd!

Kan makkelijk bestellen en betalen

De verzending en de manier van verzenden was professioneel en goed. De site is verder duidelijk.

Hele snelle en goede service

Prijsconcurrerend

Walra-kussen was hier relatief goedkoop. Verzending was snel in huis. Kartonverpakking had wat kleiner gemogen. Goed voor 2 kussens.

Fijn beddengoed

Fijne website

Bestelling was de volgende dag in huis

Zeer slecht!!!!!!

Levering meer dan 5 dagen op zich laten wachten. Ruilen mag niet als de verpakking geopend is. Maar als je er dan achter komt dat de maat gewoon niet hetzelfde is als een eerder besteld artikel van hetzelfde merk, heb je dus pech en kun je het niet terugsturen. Zeer slecht, bestel hier nooit meer!!!!!!!

Bestelling van 2 weken geleden nog niet ontvangen

Wacht nog steeds na 2 weken op mijn bestelling

Ik heb nog niets ontvangen

Ik heb nog niets ontvangen.

Mooie kwaliteit handdoeken, washanden en gastendoeken ontvangen!

Zeer mooie, fijne producten, leveren snel

Overzichtelijke site, bieden mooie, fijne producten aan tegen een goede prijs.

Snelle levering, eenvoudige bestelling goede verpakking al met al perfect.

Badmat

de badmat werd goed verpakt bij verzending. Verzending duurde wel iets langer dan verwacht. De badmat is goed en van fijne kwaliteit zoals ik van Walra gewend ben.

Super kwaliteit en snelle levering

Heel erg blij met de aankoop bij Textiel24. Kwalitatief zeer goed, snelle levering en goede prijs verhouding. Beveel het iedereen aan.

Bestelling geplaatst en de dag daarop ontvangen.

Professioneel, betrouwbaar en gericht op kwaliteit

Mijn ervaring met dit textielbedrijf is dat het een betrouwbare partner is die kwaliteit, vakmanschap en service hoog in het vaandel draagt.

Ruim assortiment en snelle levering

Mooie producten op de site. De dienstverlening van textiel24 heeft wat mij betreft geen verbetering nodig. Het bestelde product was binnen een dag geleverd. Goede communicatie over de bestelling via de mail.

Snel verzonden, goede kwaliteit, dik tevreden.

Goede prijzen. Klantenservice…

De prijzen zijn goed te noemen. En een groot scala aan producten. Alleen toen ik de klantenservice mailde duurt het iedere keer veel te lang (ruim een week) voordat er reactie komt en een gesprek duurt dan wel heel lang. In dit geval ook nog eens over een product wat de volgende dag geleverd zou worden maar er na twee weken nog niet was (wel vrij snel na mijn mail maar dat kan toeval zijn) en ook een gevalletje garantie. Het is geen drama maar beloftes maken op de website? Dan moet je ze nakomen.

Teleurstellend

Een badjas van Zo!Home met zwart label besteld (dikke zware Fluffy stof, al eerder 1 besteld 3 jaar geleden bij een ander bedrijf en toen wel de juiste ontvangen) maar helaas dit keer 2 exemplaren met wit label van zohome ontvangen, lijkt wel de nep-variant van Zo!Home met zwart label. Badjas is een stuk dunner en minder warm. Ik heb de badjassen wel gehouden maar jammer dat ik niet de originele Zo!Home badjas heb gekregen terwijl deze wel zo op de site wordt aangeboden.

Geen retour bon. Teveel mails. Beetje schimmige.

Veel mails, geen goede track en tracé. Geen retour beleid. Voor mij agressieve verkoop.

Prima bedrijf met prima artikelen!

6 badhanddoeken gekocht. Zocht ze in de kleur taupe. Via de duidelijke website besteld en vervolgens snel geleverd. Aanrader!

geen levering en niet in contact kunnen komen

Bestelling zou in 3 werkdagen geleverd worden. Inmiddels 11 werkdagen geen verder en geen geleverde bestelling of iets van een bericht. Klantenservice diversen keren gemaild maar geen reactie. Voor mij is een latere levering niet de grootste irritate, maar een klantenservice die niet te bereiken is, is een No Go!

Zeer snelle levering

‘s avonds besteld, andere dag in huis

Hurksestraat 26 a

5652AL Eindhoven