Tevredenheid alom!

Zeer snelle levering van kwaliteitsvolle jersey dekbedovertrekken. Duidelijke info i.v.m. tijdstip van levering. Zou textiel 24.nl aanbevelen aan mijn vrienden. Voor herhaling vatbaar.

Super snelle levering

Binnen 1 dag in huis echt super snel, goed verpakt en erg blij met het overtrek, bevel ze zeker aan!

Super mooie kwaliteit

Kwaliteit is super mooi ik ken walra van vroeger had mijn uitzet bij elkaar gespaard

Mooie kwaliteit en snelle levering

Ik had al theedoeken gekregen en heb er zelf keuken doeken bij gekocht. Mooie e goede kwaliteit en snelle levering

Goede en snelle levering

Zie boven

Het keukensetje was snel in huis en het ziet er kwalitatief goed uit.

Perfecte kwaliteit

De keten van site tot levering is TOP!

Mooie kwaliteit

Makkelijk besteld en netjes bezorgd zoals beloofd

Prachtig sprei!

Prinsen snelle levering. Goede prijs/ kwaliteit.

Blij met mijn bestelling

Vlotte verzending, scherpe prijs, redelijke prijs voor verzending. Netjes verpakt en fijne nieuwe washandjes!

Ik ben erg tevreden!

Ik had een bestelling die zeer snel arriveerde zonder schade of defecten! Mijn bestelling komt 100% overeen met de kwaliteit van de foto en beschrijving die op de site staat!

Redelijk

Na twee weken nog mijn bestelling niet binnen, vervolgens gemaild. Toen bleek dat het nog niet was verstuurd omdat er een doos van de leverancier kwijt was geraakt. Maar als ik niet had gemaild, had ik mn bestelling niet gekregen want ze waren er niet alert op was mijn indruk. Mail heel keurig en vlot afgehandeld en mn bestelling kwam daarna snel. Kan gebeuren en werd uiteindelijk netjes afgehandeld.

perfect!

Snel geleverd, goede kwaliteit voor een kleine prijs!

Een snelle levering van een prima artikel

We waren toe aan nieuwe handdoeken in verschillende kleuren en formaten. De dag na bestelling werd er al geleverd en de artikelen voldeden volledig aan onze verwachtingen.

Prachtige handdoekjes en supersnelle verzending

S’avonds besteld,en de volgende dag al thuis bezorgd! En de handdoekjes zijn prachtig!

Snelle levering.

Bestelling snel in huis. Producten in orde!

Snelle levering.

Netjes en snel geleverd.

mooie A merk producten voor een gunstige prijs

Uitstekend bedrijf

Op zondag besteld en meteen op maandag geleverd! En dat tijdens de feestdagen. De doos met handdoeken zat goed dicht en was stevig.

snele levring

Het product voldoet helemaal aan mijn verwachtinhbn

Alles goed gecommuniceerd

De eerste ervaring en deze was prima

Accuraat compleet goed

Snelle en goede service. Makkelijk een account aan te maken. Alles klopt! Nu heerlijk slapen.

Prima handdoeken

Makkelijk te bestellen, prima prijs, net zoals de kwaliteit!! Echt een aanrader!

geen ervaring

geen ervaring. pakketje is niet in brievenbus bezorgd

Hurksestraat 26 a

5652AL Eindhoven