Fantastisch!

Ik was reuze blij met mijn bestelling. Het beddengoed was leuk afgeprijsd, nergens meer te krijgen dus ik was blij dat ik het hier nog vond. Direct na mn bestelling kreeg ik emails met de bestelbevestiging, en vrijwel meteen daarna de verzendbevestiging vanuit t magazijn. T pakket werd supersnel geleverd. Vrijdagavond besteld, zaterdagmiddag in huis. Superservice, petje af!

Snelle bezorging

Goede kwaliteit keukenhanddoeken

Snel

Fijne snelle leveringen!

Fijne website, goede en snelle levering. Gewoon echt prima.

Goede prijs, snel en hoge kwaliteit

Levering sneller dan aangegeven. Alles heel helder gecommuniceerd!

Verbaasd over snelle en juiste levering.

Verbaasd over snelle en juiste levering .

Top! Snel geleverd en mooie producten!

Perfect.

Keurig verzorgd. Goed op de hoogte gehouden. Goede prijs.

M ooie badjas van walra

Mooie badjas keurig en snel .geleverd

goede kwaliteit

Zeer tevreden.

Zeer tevreden over de kwaliteit en een supersnelle levering. Dus betrouwbare info bij dit artikel op de website.

Hele snelle service en mooie handdoeken

Bestellen gaat makkelijk en nadat ik ‘s avonds mijn bestelling had geplaatst was het pakket de volgende ochtend al binnen, met een bericht hoe laat ze zouden komen. De handdoeken zijn heel mooi en zacht!

Kwaliteit/prijs prima Bezorging fijn op tijd Heel tevreden met de badlakens

Kwaliteit

De kussenhoesjes, zijn van 1e kwaliteit. Jammer genoeg passen de (gemeleerde) kleuren niet in mijn kleurschakeringen. Om die reden stuur ik, mijn bestelling retour. Ik zag op uw side de naam Walra, 60 jaar geleden heb, ik mijn hele linnenuitzet bij Walra gekocht. Daar heb 55 jaar van genoten.

Superkwaliteit en service

Nergens kon ik badgoed in de goede kleur Taupe vinden....bij U firma de juiste kleur voor een super Prijs.

Heel fijn!

Snelle verzending en mooie producten!

prettig

super snel en netjes

Een goede prijs en snelle verzending.

Was op zoek naar Wales handdoeken. Concurrerende prijs tov andere winkels. Snelle verzending.

Volgende dag werd het prachtige dekbedovertrek van Jip en Janneke al geleverd! Mijn kleinzoon was er

Beloftes zijn waargemaakt, snelle levering van een product!

Precies wat we op internet hadden gezien

Mooie kwaliteit en kleur die we hadden gedacht

Product zoals omschreven en snel geleverd. Zeer tevreden !!!

Vlotte bezorging van het juiste product

Zie hierboven

Netjes me hoeslakens ontvangen

Netjes ingepakt en ontvangen alleen duurde wat lang maar voor de rest goede service en kreeg gelijk reactie op een mail Mvg tineke schraal

Super tevreden!

Snelle service mooi en dicreet verpakt goed materiaal.

Mooie kwaliteit hamam

Heerlijke doeken, en niet alleen voor de sauna, wij gebruiken de doeken ook gewoon in de badkamer. Heerlijk een grote handdoek (badlaken) die zeer goed vocht opneem. Zonder dat je een heel grote was heb als iedereen onder de douche is geweest. Ook fijn als strand doek over je gehuurde bedje, neemt weinig ruimte in je koffer om tegelijk toch de luxe te hebben van een enorme badlaken. Zeer goede kwaliteit, en zien er geweldig uit. Doe mij maar alle kleuren ;)

Hurksestraat 26 a

5652AL Eindhoven