Zeer tevreden.

Ruime keuze, goede prijs! En volgende dag in huis.

Mooie kwaliteit!

Prima ervaring met textiel 24. Mooie kwaliteit van het product. Wel rekening mee houden dat retourzending voor eigen rekening is.

Dik tevreden.

Alles verliep precies volgens afspraak.

Geweldige zomerdeal walra

Super zijn ze de handdoeken en het beddengoed van walra, blijft mooi in de was. Pas mijn handdoeken vervangen, super mooie kleuren, geweldig! Wie wil er nu niet zo’n mooie zomerdeal van 30% korting. Sla je slag zou ik zeggen. Mvg Anja van Etten

Supersnelle en goede service!

Op zondagavond besteld en maandag al geleverd, echt super!

goede kwaliteit

Goede kwaliteit en prijs hamamdoeken

Prachtige badlakens.

Mooie badlakens van mooie kwaliteit, en ook nog een hele mooie prijs. Ben dr blij mee, en nemen ook weinig plaats in je koffer.

Duidelijke site Groot assortiment Niet duur Snelle verzending Zeer tevreden Achteraf betalen mogelijk

Goede service, mooie producten

Super super snelle levering, en prachtige handdoek

Zeer snel geleverd en de kleuren zijn precies zoals op de foto. Hele fijne mooie handdoek.

Handdoeken besteld van Walra. Precies de kleur zoals op het plaatje, snelle en correcte verzending!

Snelle levering, duidelijke site

Walra handdoek besteld. Goede voordelige prijs en snelle levering

Prima service en zeer snelle levering

Veel keuze en goede prijzen. Snelle levering en heel blij mee.

Gewoon goed

Snel duidelijk en goed en mooi

Gedoe met geld terug

Onlangs kocht ik bijTextiel24 drie lakens. Die werden, mede doordat de bestelling op Pinsteren plaatsvond, na een week geleverd. Helaas stuurde Textiel24 niet even een berichtje dat de levertijd wat langer was dan 1 dag, zoals bij het artikel vermeld. De vraag daarover werd wel snel beantwoord. Jammer genoeg bleken de lakens erg ruw. De ene die ik al had gewassen voor gebruik, heb ik gehouden, de andere twee teruggestuurd. Ik vond het niet netjes om ook het gewassen laken te retourneren. Voor het terugsturen rekent Textiel24 € 5,75 aan kosten, wat ik prima vind. Het geld werd snel terugbetaald, alleen € 3,95 te weinig. Ik heb de vraag nog uitstaan waarom, maar dat zou eigenlijk niet moeten.

Snelle service en dat tegen een goede prijs. Uitstekend

Ruime keuze, makkelijk te bestellen en snelle verzending. Keurig verpakt. Goed product

Mooi product

Prachtig schort, super snelle levering.

Super mooi schort, nog mooier dan op het plaatje op dd site. En echt de volgende dag al in huis, netjes verpakt. Ook de site is duidelijk, al met al een aanrader dus!

Tijdens bestelling werd al aangegeven dat een product 1-3 dagen vertraging zou hebben. Vind ik prima service, weet je waar je aan toe bent.

Aanrader

Ik heb twee dekbedovertrekken gekocht. Duur, maar hier toch iets goedkoper dan bij andere winkels. Afhandeling van de bestelling ging verder prima. Ook het contact met de helpdesk voor het vragen van de levertijd ging snel.

Prima geregeld na een belletje !

Na bestelling tijdens de feestdagen goed opgelost ( onduidelijkheid van levering ) .

Gebruiksvriendelijk website en snelle levering!

Mooie dekbedovertrekken, zien er uit zoals op de foto’s te zien is. Levering was niet binnen de gestelde termijn maar toen daar een vraag over gemaild was, volgde vlot een antwoord en volgde de levering snel.

TEXTIEL24 EEN TIEN, helaas dit tenietgedaan door PTTPOST

De opvolging en antwoorden uitstekend alleen track en trace door de PTTPOST is door slecht geleverd werk - vertraging - werd pak een dag later geleverd.

Hurksestraat 26 a

5652AL Eindhoven