Mooie kwaliteit hamamdoek

Snelle levering, dag na bestelling was handdoek al binnen.

Alles super geregeld

Alles positief, ook het mailcontact.

Perfecte service

Vlugge levering op afgesproken tijd

Precies zoals op de foto erg blij mee

Benner erg blij mee

Goede en snelle service

Nog nooit zo’n snelle service gehad. Binnen een half uur de verzendbevestiging & de volgende dag geleverd. Washandjes zijn goede kwaliteit & waren netjes verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar mocht ik nog is wat nodig hebben.

Goed product

Goed product en goede kwaliteit en goede service

Mooie merken en snelle levering.

Duidelijke webshop met concurrerende prijzen en mooie merken. Na bestelling goede informatie over de status van de bestelling en snelle levering.

TOP producten voor betaalbare prijzen

Makkelijke website , betaalbare prijzen en snelle levering en terug sturen is geen probleem . ( je betaald alleen de verzendkosten )

Top kwaliteit

Mooi dekbedovertrek, precies zoals op de foto. Goede prijs, zelfde dekbedovertrek als op andere aanbieders maar voordeliger. Lekker zacht. Snel geleverd. Aanrader!

Snelle levering van het bestelde.

Voorbeeldige klachtenafhandeling

De beschadiging aan een baddoek bij ontvangst had schade. Nooit leuk en vaak teveel gedoe. NIET bij textiel 24. We hebben u een nieuwe op de post gedaan was de eerste reactie. Geweldig.

Snelle verzending; meerdere betalingsmogelijkheden

Snel verzonden

Snel verzonden en voordelig van prijs

Goede service, snelle levering

Fijne website, goede service en snelle levering!

Mooie producten, netjes verpakt

Producten zijn van mooie kwaliteit, netjes ingepakt. Als ik weer wat nodig heb koop ik dit weer bij textiel24

Snel en beste prijs

Bij textiel24 uitgekomen, al Googlend naar een specifiek product van een A-merk. Zij waren de goedkoopste aanbieder (en hadden positieve reviews). Eerlijk? Ben er niet zo in thuis, dus de naam Textiel24 was nieuw voor me. Blij verrast dat mijn bestelling in het weekend al zo snel geleverd werd.

De bestelling is de volgende dag bezorgd !

Heel tevreden met t dekbedovertrek van Walraven !

Makkelijke site, overzichtelijk. Bestelling snel verstuurd en de vervoerders werkten goed mee, de dag erna in huis. Verzend verpakking was goed en de kwaliteit van het bestelde artikel was zoals verwacht en omschreven.

Goede lakens

Bezorging kan beter over gecommuniceerd worden.

Snel en gemakkelijk.

Fijne kwaliteit

Goede maat, snelle levering

Snelle levering, goede kwaliteit

Hoeslakens waren binnen 24u geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding

Een nieuwe vriendin.!

Heb er een nieuwe vriendin bij.! Snelle service en goede prijzen. Badjas besteld omdat mijn vorige versleten was. Volgende dag in huis. Keurig verpakt en ready to wear. Bedankt Textiel 24.

Prima snelle levering.

Ik was op zoek naar verkoelend beddengoed,nooit geweten dat percale katoen een uitkomst zou wezen. Op zaterdag besteld en maandag al in huis. Mooie kwaliteit.

Hurksestraat 26 a

5652AL Eindhoven