Prima snelle levering.

Ik was op zoek naar verkoelend beddengoed,nooit geweten dat percale katoen een uitkomst zou wezen. Op zaterdag besteld en maandag al in huis. Mooie kwaliteit.

Snelle en goede levering

Prima product

Prima product tegen goede prijs. De hoofdkussens werden in 2 losse dozen geleverd, het was handig als ik dat van tevoren had geweten. Na bezorging van de eerste doos heb ik meteen gemaild dat ik het 2e kussen niet had ontvangen. Tot PostNL de 2e doos een uur later ook nog bezorgde.

superkwaliteit mooie kleuren en afwerking

zalig in gebruik

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit dekbedhoezen. Enige puntje van verbetering is de levertijd aan passen naar de werkelijke levertijd tijd. Mail contact hierover verliep heel soepel!

de bezorging duurde wat langer dan verwacht. Na een mailtje meteen duidelijk antwoord. Hoeslaken van beddinghouse was precies wat ik ervan verwacht had qua kleur maar wel los op 1 plekje maar zelf even vast genaaid. Al met al prima dus.

Hele snelle levering en fijne website.

Snel en prima kwaliteit

Heel snel bezorgd, prachtige handdoek

Mooi dekbedovertrek snel geleverd

Walra dekbedovertrek besteld. Werd snel geleverd. Niks op aan te merken.

Supersnel en gemakkelijk!

Het bestellen en ontvangen van mijn producten is snel, gemakkelijk en heel plezierig verlopen.

Mooie kwaliteit mooie prijs fijne service

Mooie walra handdoeken besteld met een fijne korting erop. Mijn kortingscode vergeten maar deze werd achteraf nog verrekend, wat een service. Goed verpakt en snel in huis. Wij zijn helemaal happy!

Prachtige Walra handdoeken met mooie korting

De handdoeken zijn kwalitatief erg goed! De zending werd netjes binnen een dag geleverd. Tip: Voeg filter opties toe op de webpagina. Ik wilde een bepaald merk, afmeting en bepaalde kleur bestellen, deze filter mogelijkheden zijn helemaal niet aanwezig. Ik moet nu de gehele collectie van badlinnen door, om bij mijn keuzes te kunnen komen.

Geen super snelle levering

Op de website staat vandaag besteld morgen in huis. Dit blijkt echter niet waar. Na meer dan een week wachten werden de bestelde handdoeken geleverd. Ook kan de schuld niet bij PostNL worden gelegd. Die hebben de dag na Textiel24 het pakket verstuurd heeft keurig bezorgd. Maar het duurde gewoon enorm lang voor Textiel24 over ging tot verzending. Houd de eer aan je zelf en haal de snelle levering van de website af...

Prachtig dekbed.

Ben er zo blij mee!

Positief

*Goede prijs. *Fijne spullen *Prima klantenservice (vriendelijke snelle reactie)

Snelle levering en duidelijke communicatie. Goede prijs én goed product!

Snelle levering en prima service, kreeg direct een nieuwe molton toegestuurd na ontdekte fout.

Duidelijke website met snelle verzending

Duidelijke website met een makkelijk bestel proces. De levering was super snel en netjes

Prachtig dekbed en snel geleverd en super goed van kwaliteit echt heel fijn . Slaapt heerlijk !!!

Goed!

Walra bad handdoeken besteld . Schitterende kwaliteit ! Goede duidelijke webshop.

Goede kwaliteit en snelle levering

Het hoeslaken wat ik had besteld werd snel geleverd en is van goede kwaliteit. En dat voor een mooie prijs .

Prijs kwaliteit geweldig

Drogen meteen, alleen de eerste keer apart wassen

Fijne webshob

Een mooie kwaliteit dekbed en een geweldige keuze assortiment!

Snelle levering.

Makkelijk besteld en snel geleverd en goede kwaliteit.

Mooie handdoeken, lekker zacht en goede kwaliteit. Heel erg blij mee

Hurksestraat 26 a

5652AL Eindhoven