Helemaal top

Supersnelle levering en afspraken worden nagekomen. Goede kwaliteit van de producten.

Slecht

Ik heb 19-12-2022 mijn nieuwe Walra handdoeken bestelt en meteen ook betaald. Verheugde mij hierop. Helaas heb ik ze nog steeds niet binnen. Ik heb al 4 mails gestuurd, maar krijg van geen reactie terug. Een telefoonnummer is niet te vinden. Ik heb nu een nummer gevonden en ben al 2 uur bezig om contact te krijgen, ik word teruggebeld zeggen ze maar dat gebeurd niet. Ze komen er niet uit? Ik heb hier een heel slecht gevoel bij. Ronduit slechte service en ik ben teleurgesteld. Ik heb gespaard voor mijn handdoeken, krijgen binnenkort een nieuwe badkamer en had ze graag zien hangen. Weggegooid geld zo. Graag contact, mw. Maaike Kaaij-Hitman. Ordernummer 06959

HelemaalTop!!

Nieuwe dekbedovertrekken besteld van Kardol,deze zijn echt prachtig en ook nog eens voor een hele goede prijs!!

Snelle levering super kwaliteit

Goed prijs, snelle levering.

Alles was prima in orde!!!

Hartelijk bedankt voor de mooie handdoeken en washandjes, alles was prima in orde!

Snelle levering super kwaliteit

Goed alles mooi geleverd goede kwaliteit

Netjes afgeleverd

Heel snel geleverd ondanks de kerst drukte! Zowel de molton als de hoeslaken zijn perfect en van mooie kwaliteit.

Verrassend snelle verzending en een uitstekende prijs

In een opwelling besloten we ons badtextiel te vervangen. We kwamen al snel bij textiel24 terecht. De prijs was een aangename verrassing. En ondanks de drukte van de decembermaand werd onze bestelling snel bezorgd. Ik ben dan ook supertevreden, dikke pluim voor jullie.

Ik heb mijn bestelling niet volledig ontvangen.

Ik heb mijn bestelling niet volledig ontvangen. Ze hebben me geen antwoord gegeven op mijn e-mail! Vreselijk slecht werk. Het geld werd ook niet teruggegeven.

Tevreden

Het contact met de klantenservice was prima. Snelle bezorging en blij met onze aankoop (Walra badjas).

Goede, snelle service

Eerste keer besteld, met korting. Goede ervaring. Snelle service

Perfecte service

Wat een fijn bedrijf

Super geweldig!

Goeie service!

Tijdige levering. Goed verpakt. Goede communicatie.

Dik tevreden en met de kerst in zicht 5 sterren!

Nooit meer

Verkeerde bestelling ontvangen. Klantendienst stuurde een nieuw exemplaar na maar is nu zoek bij postnl. Postnl zou zogezegd z2x zijn langsgekomen. De eerste keer waren we aanwezig, de tweede keer niet. De hele zending wordt continu omgeleid en heb nog steeds niets ontvangen. Wordt dan nog eens geleverd op een plek waar ik niet geraak. Klantendienst doet geen Moeite om een oplossing te bieden terwijl Zij mij een fout product hebben gestuurd. Zeer hoge verzendkosten en geen service. Nooit meer

Geweldig snel en mooi artikel,top!

Mooie kleur

Prijs- kwaliteit verhouding in orde!

Slechte communicatie

Late reactie op e-mail, ze beloven voor 17.30 uur besteld volgende dag in huis Na 1 week nog geen bestelling, gemaild maar vervolgens duurt het nog enkele dagen voor je reactie krijgt en de bestelling binnenkrijgt Vervolgens mis ik nog een dekbedovertrek Opnieuw bestelling gedaan vervolgens geen reactie en geen bestelling ontvangen. Graag wil ik die laatste bestelling annuleren. Ook mag je je retouren betalen Als vergoeding kreeg ik bij de bestelling een hammandoek maar ik heb liever een snelle en goede aflevering en communicatie over de bestelling

Heel fijn

Ik heb een dekbedovertrek gekocht in panterprint. Het overtrek is gemaakt van stevig katoen en ziet er schitterend uit, zodra het uit de wasmachine komt hang ik het over een staand droogrek laten. Dat is nou zo fijn bijna geen kreukels heerlijk!

Warme douche

Hoeslaken gekocht, een goed merk. Een dag in koud water gezet en 1x gewassen maar toch op een plek ging de stof pillen. Gemeld, binnen twee dagen werd een nieuwe toegezonden. Even in een notendop. Klasse service en ook de levertijd is top. Mooi bedrijf waarbij alles klopt! Groet Alex

Dag een besteld, dag 2 geleverd, wie doet dit nog . Ook nog binnen de tijd die u aangeeft, Netjes verpakt zonder al te veel lucht in de doos dus ook nog eens duurzaam, geweldig.

Helemaal prima

Goed ontvangen, goede kwaliteit

prima dekbed voor aantrekkelijke prijs

Snel geleverd , goede kwaliteit

Hurksestraat 26 a