Duidelijk en snel

Duidelijke website, ook nog scherpe prijs en snelle levering.

Goed product voor een goede prijs

Mooie handdoeken gekocht, gemakkelijk bestelproces en snelle levering. Fijne aanbiedingsprijs.

Goede artikelen en snelle reactie op vragen

Ik zou zeker nogmaals kopen bij textiel 24. Voor mijn moeder van 91 flanel lakens gekocht. En ze was zeer blij met de goede ouderwetse kwaliteit van de flanel .

Dikke prima

Fijne hoeslakens van flanel. Niet de volgende dag al binnen maar dat hoeft van mij ook niet.

Verkeerde bestelling

Verkeerde bestelling ontvangen. Klantendienst stuurde een nieuw exemplaar na maar is nu zoek bij postnl. Postnl zou zogezegd 2x zijn langsgekomen. De eerste keer waren we aanwezig, de tweede keer niet. De hele zending wordt continu omgeleid en heb nog steeds niets ontvangen. Wordt dan nog eens geleverd op een plek waar ik niet geraak. Klantendienst doet geen moeite om een oplossing te bieden terwijl zij mij een fout product hebben gestuurd. Zeer hoge verzendkosten en geen service. Nooit meer

Verkeerde bestelling

Foute levering

Verkeerde bestelling ontvangen. Klantendienst stuurde een nieuw exemplaar na maar is nu zoek bij postnl. Postnl zou zogezegd z2x zijn langsgekomen. De eerste keer waren we aanwezig, de tweede keer niet. De hele zending wordt continu omgeleid en heb nog steeds niets ontvangen. Wordt dan nog eens geleverd op een plek waar ik niet geraak. Klantendienst doet geen Moeite om een oplossing te bieden terwijl Zij mij een fout product hebben gestuurd. Zeer hoge verzendkosten en geen service. Nooit meer.

Foute levering

Verkeerde bestelling ontvangen. Klabtendienst stuurde een nieuw exemplaar na maar is nu zoek bij postnl. Postnl zou zogezegd z2x zijn langsgeweest. De eerste keer waren we aanwezig, de tweede keer niet. De hele zending wordt continu omgeleid en heb nog steeds niets ontvangen. Wordt dan nog eens geleverd op een plek waar ik niet geraak. Klantendienst doet geen Moeite om een oplossing te bieden terwijl Zij mij een fout product hebben gestuurd. Zeer hoge verzendkosten en geen service. Nooit meer.

ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Ik heb een week geleden een bestelling gedaan. Echter nog niks ontvangen ook geen track and trace. Ik kan nergens een telefoon nummer vinden om te vragen waar mijn bestelling blijft. Niet fijn. Ik hoop graag wat van jullie te horen. mijn nummer is 064758363

Snel en goed

Vanwege 20% korting op de dekbedhoezen was ik argwanend maar nix hoor. Het was gewoon het kwalitatief goede merk!

Snel en goed

Snel en goede kwaliteit textiel!

Overzichtelijke website, bestelde producten snel in huis; heel tevreden!

Goede kwaliteit snelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering

Voldoet helemaal aan de verwachting.

Uitstekende verhouding van kwaliteit en prijs. Textiel ziet eruit als op de foto van de webshop.

Snelle levering.

Ik heb mijn bestelling heel snel ontvangen. Echt super fijn. Ben ook erg tevreden met het product. Goede kwaliteit en jullie hebben leuke aanbiedingen. Bestel vast snel weer.

Snelle levering.

Hurksestraat 26 a