Prima levering. Retrourkosten voor eigen rekening.

Nette snelle levering van kwaliteit artikelen. De verzendkosten (onder de 50 euro) en retourkosten zijn voor eigen rekening. Dat is volgens de consumentenbond ook helemaal binnen de wettelijke regels mits je een deel van de levering behoud maar dan moet je daar als klant goed over worden geïnformeerd. Die informatie staat wel erg ver weggestopt op de website en kan dus beter.

Kwaliteit tegen een prima prijs

De voordeligste prijs die ik heb kunnen vinden op het internet. Snelle levering, goede communicatie en niet onbelangrijk: topkwaliteit textiel!

Prima en snel

Mooi hamamdoek snel geleverd

niets ontvangen

Op 15 januari 2025 een bestelling geplaats, en na 3 verzonden e-mails, geen bericht ontvangen. Zou het op rijs stellen dat jullie als nog contact opnemen met mij.

Zeer tevreden; snelle levering; product voldoet.

Ik gad nog niet eerder bij dit bedrijf besteld. Een dag later jeam mijn bestelling al. Juiste kleuren. Eenvoudig verpakt. Geen poespas. Past goed in milieu bewust omgaan met materialen. Top.

snelle levering en alles goed verzorgd en verpakt

mijn ervaring met textiel 24 is prima,, en zal in de toekomst zeker meer gaan bestellen. het zou heel leuk zijn om een kado bon te winnen voor mijn moeder van 95 die naar een verzorgingstehuis gaat maar best nog wel een mooi dekbedovertrek kan gebruiken. tot de volgende bestelling.

Besteld en de volgende dag gelijk geleverd. Kwaliteit is super goed.

Duidelijk en snel

Bij bestellen werd aangegeven hoe lang het zou duren voor verzending. Enkele dagen later bericht dat het klaar lag om op te halen .

Super prijs voor kwaliteit!

Ik hou vd dekbedden van heckett lane, bij jullie zeer goed afgeprijsd ! Snelle levering, top !

Super snel en goed

Goede website, snel naar de kassa en snel goed verpakt geleverd. Een geweldig product.

Super mooi dekbedovertrek

Mooi dekbedovertrek en snel geleverd !! Top!

Snelle bezorging. Mooie kwaliteit!

Product klopt met afbeelding en omschrijving. Zeer tevreden! De hele slaapkamer lijkt wel nieuw met dit dekbedovertrek.

Kwaliteit dekbed overtrek een aanwinst voor mijn slaapkamer voor mooi prijsje thuisbezorgd

Doet wat het belooft

Niet goed

De doos waarin de dekbedhoes verzonden is was half open en de verpakking van de dekbedhoes zelf was ook open? Ik krijg daar een vervelend gevoel bij.

mooie aanbieding, en een zeer goede kwaliteit van de dekbedovertrek. ben zeer tevreden, een aanrader.

Wales splittopper besteld in lengte 220 cm Top kwaliteit en juiste lengtemaat.

teleurstellend

goederen niet aangekomen

Slechte ervaring!!!!!

3 weken gewacht op mijn bestelling. Een berichtje achter gelaten op de website wanneer ik mijn bestelling kan verwachten. Hier is nooit op gereageerd. Erg jammer

Alles dik voor elkaar: snel en in één keer goed

Niets te klagen over Textiel24. Gewoon zoals het hoort: makkelijk bestellen, betalen en snel en goed geleverd.

wat ik mocht verwachten is waar gemaakt

Een goede site waar je een bestelling gemakkelijk en snel kan plaatsen. De bezorging op het beloofde moment was in de drukke december dagen verrassend

Wat een snelle levering en goede kwaliteit.

Pakket nog steeds niet gehoord met nul communicatie

Een dekbedovertrek gekocht als cadeau op 26 november, om het op tijd binnen te hebben voor de kerstdagen. Echter heb ik mijn bestelling nog steeds niet binnen. Na meerdere mails te hebben verstuurd, nog geen reactie op gehad. Erg vervelend hoe dit gaat.

Erg traag

Verkeerd artikel ontvangen. Ruim een week later retourlabel ontvangen maar nog steeds niet juiste product.

Na lang zoeken de juiste dekbedhoes gevonden bij Textiel24. Snelle levering!

Kleur komt niet overeen

De “zand” kleur is meer groen dan richting een grijs/bruin tint van dit dekbed, dat is wel jammer. Kwaliteit voelt wel goed aan.

Hurksestraat 26 a

5652AL Eindhoven