Prima.

Mooie kleuren. Kleuren moet je immers altijd maar afwachten. Goede kwaliteit en prompt bezorgd. 10 verdient!

Zeker voor herhaling vatbaar

Goede en snelle service en prima producten. Blij mee.

Fijne lakens.

Uit steken

Goede ervaring

Na mijn bestelling duurde de levering iets langer, maar de reden hiervan was de vertraging bij hun leverancier. Verder alles prima.

Snelle en correcte levering

Mooie topper lakens!

Mooie kwaliteit

In de huidige tijden waar alles duurder wordt, is afwassen met de hand weer helemaal terug van weggeweest. Maar als je de vaatwasser niet meer gebruikt, heb je natuurlijk wel een mooie set keukendoeken nodig. Met de Walra set wordt afwassen weer leuk. Droogresultaat is goed en het ziet er ook nog mooi uit. Helemaal blij mee!

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!

Prachtige dekbed overtrekset gekocht. Aantrekkelijk geprijst, snel geleverd en de kwaliteit is prima. Het staat prachtig op mijn bed en slaapt heerlijk! Zeker aan te bevelen!

Super goed

Het duurde even voordat ik de bestelling kreeg. Na een e-mail werd ik netjes geïnformeerd, snel daarna kwam mijn bestelling. Mooi overtrek voor een goede prijs.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Flanellen laken heeft een zware kwaliteit en is snel geleverd

Mooi beddengoed. Prima kwaliteit

Dekbedden zagen er zelfs mooier uit dan op de foto. Prima prijs en levertijd

Uitstekende prijs en snelle levering!

Het dekbed wat ik zocht was overal duurder en bij jullie 30 euro goedkoper. Eenvoudig bestelsysteem en snelle levering. Mooi dat jullie ook A merken verkopen. Heel blij met mijn aanwinst en de volgende keer weet ik waar ik moet zijn!

Snel en goed!

Echt heel snel en super goed

Prima service!

Er was een foutje aan een keukendoek. Die werd prompt vervangen - zonder dat ik het product moest terugsturen. Zulke service verdient een pluim!

Goede service en snelle levering

Had hetzelfde hoeslaken al ooit ergens anders besteld. Hier online besteld, snelle levering en de kwaliteit is zoals het hoort. Volgende keer bestel ik weer hier.

Prima producten

Vlot kunnen bestellen en snel ontvangen.

Comfortabel beddenbed dat hebben wij nodig , warm dus CV lager

Het begon bij één bestelling en inmiddels komt vandaag de tweede, zegt genoeg !

Op zich kwam het product goed aan

Het product is ok en kwam het goed aan, echter later dan verwacht en ook kreeg ik geen reactie op mijn mails!

Een overzichtelijke site,met een ruime keuze aan textiel. Met aantrekkelijke prijzen.

Scherpe prijs en snelle levering

Eenvoudige bestelling tegen een scherpe prijs en ook de levering was super snel!

Niks op aan te merken, gewoon geleverd volgens afspraak

super snelle levering

Snelle bezorging en goede kwaliteit.

Snel en betrouwbaar

Goede, snelle levering en prima kwaliteit!

Snelle levering en een perfecte service

De handdoeken en washandjes werden direct verstuurd en wanneer ik een mail stuurden dat er bij een handdoek een lusje los zat kreeg ik direct een mail terug dat ze een nieuwe handdoek opsturen. Top service

Hurksestraat 26 a

5652AL Eindhoven