snel geleverd

snelle levering en kwaliteit artikelen

Nette afhandeling

Bestelling was in eerste instantie niet compleet geleverd, maar heel snel nageleverd! Mooie kwaliteit ook!

Wacht al meer dan een week op mijn bestelling

Wacht al meer dan een week op mijn bestelling, hoor niks van het bedrijf waar mijn bestelling blijft helaas. Zou binnen 3 werkdagen verzonden worden, deze zijn al ruimschoots voorbij Heb via mail geprobeerd om contact te krijgen, daar (nog) geen reactie op gekregen Vervelend

Een top service, 1 dag later al bezorgd

Netjes ingepakt, mooie kwaliteit

Gewoon goed

Goede prijs. Na 2 weken geleverd. Niets op aan te merken.

Slecht

Las het eerder en dacht misschien een was dat een uitzondering, maar ook mijn bestelling laat op zich wachten. Verzocht de order te annuleren en het geld terug te storten.

Positief

Goed product, fijne kwaliteit!

Snel en goed

Leuk geprijsd vergeleken met andere websites, verzending duurt wat langer

Leuke website met veel keuze in merken en goedkoper vergeleken met andere sites.

Incomplete levering

Ik heb 5 artikelen besteld en er zijn er maar 4 geleverd. Op E-mail wordt (tot nu toe) niet gereageerd.

Goede ervaring

Goede producten goede prijs

Tevreden

Bestellen gaat vlot. Echter levering duurde langer dan verwacht. Tevreden met aanschaf. Dat maakt het wachten goed.

Supersnel geleverd

Super snel en correct geleverd

De artikelen die ik graag wilde hebben waren allemaal op voorraad in de juiste kleur en de volgende dag had ik ze al in huis.

Ik had een dekbedovertrek gezien en na enig speurwerk was deze bij textiel24 goedkoper dan bij leverancier zelf. Reviews gelezen, andere site met reviews gecheckt en toen toch maar besteld. Volgende dag waren de dekbedovertrekken er al! Zeer tevreden.

Lekker snel!

Prima website en snelle levering.

Overzichtelijke site om te zoeken.

Mijn ervaring is heel goed. Het bestelde is met 1 of 2 dagen binnen. Netjes en zorgvuldig verpakt.

Prachtig!

Mooie kwaliteit en snelle verzending Top!!

Prachtig

Dekbedovertrek voor t eerst besteld, nadat m’n dochter er weg van was, kwaliteit is erg goed bevallen, zodat er meerdere besteld werden, ga ik ook doen

Vertwoubare onlineshop

1. Verzending van bestellingen is optijd. 2 De Prijzen zijn ook niet zo duur.

vrijdag besteld zaterdag geleverd

Maken waar wat ze beloven

Snel geleverd en product is zoals omschreven.

Snelle levering, keurig verpakt en scherpe prijs

Bestelling dekbed overtrek

Prima producten voor een mooie prijs

Bestellen ging eenvoudig. Mooie aanbieding op Walra producten, welke ik altijd gebruik. Verzending duurde wat langer, maar begrijpelijk dat ze alles in 1x versturen om zo aan het milieu te denken en kosten te besparen. Ik zou weer bestellen.

Vlotte en correcte levering van keukendoeken voor een aantrekkelijke prijs

Keuken- en theedoeken besteld en de volgende dag al ontvangen!

Hurksestraat 26 a

5652AL Eindhoven