De goedkoopste, ga zeker nog vaker bestellen.

De goedkoopste, ga zeker vaker bestellen.

Snelle service, mooie kwaliteit

Prima service, mooie kwaliteit

Overzichtelijke site, makkelijk besteld en snel mooie handdoeken ontvangen: helemaal blij!

Goede ervaring!

mooie producten.

Top goede service goede kwaliteit

Ik had handdoeken besteld ze zijn redelijk dik en dat voor een hele mooie prijs! Ik ben super tevreden Zou zo weer hier bestellen!

Prachtig

Prachtig, ik had er al een en deze geef ik cadeau aan mijn kleinzoon ! Deze doek kan n.l. Ook wel tegen een stootje!

Betrouwbaar en kwalitatief goed product

Product is van zeer goede kwaliteit en snel geleverd! Top!

Veel keuze, goede prijs. Makkelijk bestellen en snelle levering. Kortom helemaal tevreden.

Heel tevreden over de kwaliteit van bestelling en snelle levering.

Ruime keuze op de site en goed te filteren. Bestelling was makkelijk te doorlopen en levering volgens belofte dag erna.

Snel en goed

Snelle levering en de handdoeken zijn superzacht en degelijk

Alles is goed gegaan.

Leuke handdoeken gekocht voor een mooie prijs t.o.v. De concurrent.

Prima. Goede kwaliteit, prijs en snelle levering.

Hamam diek van Walra gekocht. Mooie dikke kwaliteit. Zeer tevreden.

Snelle levering...top.

Giede kwaliteit snelle levering dus niks op aan te merken

Goede duidelijke site, snelle levering en prachtige dekbedovertrekken !

Voor mijn nieuwe woning wilde ik alles nieuw kopen. Lang gezocht op internet naar dekbedovertrekken. De site van Textiel24 is duidelijk en werkt heel goed. Ik heb gezocht op katoen-satijn, omdat je dat niet/nauwelijks hoeft te strijken. Wat een keus hebben ze !!! Ik heb een aantal prachtige dekbedden uitgezocht. Ze voelen heerlijk aan en de kleuren zijn zoals zo ook op de site staan.

Goed geholpen

Dekbed besteld 2stuks 1 was veel minder blauw dan de andere Gemeld foto gestuurd en binnen enkele dagen een nieuwe ontvangen .top

Prima !!

Snelle levering van een prachtig dekbedovertrek

Prima kwaliteit dekbedovertrek

Het dekbedovertrek is prima van kwaliteit, maar het is ook van een gerenomeerd merk. De levering duurt wat langer. Je hebt het niet binnen 24 uur in huis.

Kwaliteit is perfect

Hele goede kwaliteit. Ben erg tevreden met de handdoeken etc

Kwaliteit

Makkelijke website, hoeslakens en handdoeken mooie kwaliteit. Snelle levering.

Goede en snelle service

Bestelde producten snel en netjes thuis bezorgd.

Super fijne, top!!!

Ik ben zeer kritisch maar vind ze geweldig. Prachtig van kleur, staan fantastisch in mijn keuken. Kleuren van nu!!! En ze drogen heel fijn af, en goed van prijs. Zeg het niet vaak in een review…maar voor mij een 10!

Duidelijke site, snelle service en prachtige handdoeken!

Voor de eerste keer een bestelling gedaan, geabonneerd op de nieuwsbrief en ga deze site zeker in de gaten houden! Top!

Fast!!

Best prices I could find online and fast!

Goede after sales

Aanvankelijk ging mijn bestelling niet zoals ik het verwachtte. Iets ontevreden heb ik gemaild, dit is echter prima opgepakt en uiteindelijk ben ik heel blij met mijn bestelling. Verkopen is makkelijk, maar after sales kost moeite en dit heeft Textiel 24 goed op orde!

Super snel geleverd

Er werd keurig aangebeld al nz 1 dag na de bestelling . Blij mee . Ook nog eens een mooie kwaliteit zo super fijn allemaal! Top dus

Hurksestraat 26 a

5652AL Eindhoven