Goede service en snel bezorgd. Goede kwaliteit

Een donszacht zorgeloos genot.

Direkte levering. Alles altijd keurig aanwezig. Netjes verpakt. Niets te klagen. Weer bij hun bestellen!

Goede kwaliteit product en snelle levering

Alles volgens wens

netje geleverd

netjes geleverd en mijn retour zending ook goed afgehandeld

Duidelijke site en voordeliger dan andere.

Ik kwam op de site en zag ontzettend veel keuze en duidelijke omschrijving. Prijzen zijn aangenaam . Na mijn bestelling was er een vraag van mijn kant en daar werd snel op gereageerd. Ga zo door !!

Ik heb maar 2 van de 4 schorten ontvangen en …

Ontvang geen reactie van textiel 24 wanneer ik hen dit mail. Wellicht nu misschien wel??

Snel, accuraat en mooi product.

Snel, goede service, mooi product. Perfect.

Snelle levering..

Ik ben tevreden, snel geleverd en geen verzendkosten boven de 50 euro.

Super snelle levering...scherpe prijzen..zeer groot assortiment.

Mooie spullen

Netjes verpakt

Heb 1 (klein) minpuntje, voor 17.30 besteld, morgen in huis ging in mijn geval niet op. Werd een dag later pas verstuurd en die dag dus niet thuis.. Verder prima verzorgd!

Goede service en prima kwaliteit

Snelle levering en het product voldoet aan alle verwachtingen.

Top product!

Snelle correcte levering

Snel en goed

Duidelijke site, snelle levering en goed product

Veel keus snelle levering en leuke korting

Heel veel keus snelle levering en leuke korting! Dus snel besteld .super tevreden mee.

Snelle keurige levering

Mijn bestelling kreeg ik supersnel binnen. Ik heb vaatdoekjes besteld in de kleur taupe en deze heb ik ook al in de groene kleur. Mooie kwaliteit voor een hele fijne prijs. Zal zeker vaker bestellen.

Snelle levering.

Bestelling uitstekend afgehandeld

Aflevering keurig op tijd

Prima keukentextiel

Fijn keukentextiel gekocht voor een goede prijs. Gemakkelijk besteld en snel geleverd.

Overtooms’ snelste

Mijn bestelling was er zó snel, het leek Overtoom wel.

Piekfijn

Goede aanbieding. Makkelijk te navigeren website. Simpel afrekenen proces. Snelle verzending van de juiste produkten. Levering zoals vermeld. Een keurig pakket met alles wat ik besteld heb in perfecte staat. Piekfijn:)

Niks op aan te merken. Alles goed geregeld.

Bestelling en levering zoals het hoort.

Duidelijke info op website

Makkelijk artikelen retour te zenden.

Snel geleverd en zeer goede kwaliteit

Dekbedovertrek van Walra besteld. Goedkoper als bij Walra zelf. Levering was heel snel en de kwaliteit van het overtrek is fantastisch.

Hurksestraat 26 a

5652AL Eindhoven