Keurig verpakt, snel geleverd. Beddengoed van walra is prima, goede prijs kwaliteit verhouding. Keukentextiel van BYRKLUND is geen aanrader, erg dun, kwalitatief echt niet mooi. Helaas zijn de retourkosten ivt de prijs van dit textiel dusdanig, dat ik ze maar als poetslap ga gebruiken.

Zeer goede service

Snelle reactie op mails en zeer correcte afhandeling van klacht op beschadigd artikel. Top

Super webshop

Snelle levering, alles in één keer goed geleverd. Kom zeker terug!

Mooi beddengoed, snelle levering

Mooi beddengoed van Walra. Website is makkelijk toegankelijk.

Een webwinkel waar ik blij van word!

Veel en gevarieerde keuzes. Snelle levering. Wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling. Wat ik miste was, dat er geen kleur vermeld wordt bij het keukentextiel. Verder erg tevreden.

Mooie handboeken voor een lage prijs

Handdoeken en washandjes gekocht voor een lage prijs. Een klein foutje met verzenden: ik miste een pakketje van 2 washandjes. Maar hier werd direct op gereageerd en deze worden nagezonden.

Goede site en snelle levering

Goede site en snelle levering naar onze mening. Prima!

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Uitstekende klantenservice

Mooie producten van goede kwaliteit aan een uitstekende prijs. Klantencontact via e-mail: je krijgt onmiddellijk antwoord met uitgebreide toelichting. Fantastische communicatie en uitstekende service.

Slecht

Ik heb twee pakketten bestaande uit handdoeken, gastendoeken en washandjes besteld. Het ene pakket in goede orde ontvangen, echter het pakket met zwarte handdoeken etc helemaal niet en er wordt ook totaal niet gereageerd op de mail die ik hierover heb gestuurd. Kortom schandalig!

Snelle levering, goede kwaliteit

Overzichtelijk bestellen en snelle levering en goede kwaliteit

Overzichtelijk bestellen en snelle levering en goede kwaliteit

Kwaliteit dekbedovertrekken voor een mooie prijs, snelle levering.

1e mooie ervaring met Textiel 24.

Snelle levering, goede prijs

Mijn eerste bestelling bij Textiel24 en ik ben tevreden. Mijn bestelling op maandagavond gedaan en het was woensdag in huis. Snelle bezorging en lage prijs. Duidelijke bestelbevestiging. Betrouwbaar. Website kan wel een update gebruiken.

Prima bedrijf

Voor het eerst besteld en de verkeerde kleur gekozen, teruggestuurd en direct het geld teruggestort gekregen. Nu de goede kleur besteld en voordeliger dan bij andere websites.

Goede service, snelle leveringstijd. Binnen 1 dag staat het voor je deur dat is top. Fijne producten

Eg tevreden over de snelle en goede service

Er was een verkeerd artikel gestuurd naar mij, de volgende dag ontving ik de juiste. Super bedankt hiervoor!!!!

Goede indruk

Goede kwaliteit, nette prijs en levering

Fijn bedrijf snelle service

Fijn bedrijf en goede service!

Helemaal goed! Bestelling binnen 24 uur binnen

Goede prijzen, kwaliteitsprodukten en zeer snelle verzending

Eindelijk slaap ik weer heerlijk met deze fijne kwaliteit beddengoed! Heel vriendelijk geholpen door de klantenservice, en een dag later al in huis!

Goed ontdekt en goede bezorging

Gewoon super

Uitmuntend

Mijn bestelling werd zeer snel geleverd.

Hurksestraat 26 a

5652AL Eindhoven