Niet tevreden

Een betaald item niet mee verstuurd en na melding werk geleden nog niet ontvangen

mooie kwaliteit en snelle levering

mooie kwaliteit en snelle levering, geef het door als tip aan vriendenkring.

Spullen waren snel geleverd

Uitstekende kwaliteit

Snelle bezorging

Textiel 24 doet wat het beloofd!

Top ervaring, gewoon nog op tijd afgeleverd ondanks de drukte met de Feestdagen.

Goed!

Snelle verzending, product voordeliger dan op andere sites.

Super snelle levering van top kwaliteit katoen

Prachtige zachte dekbedovertrekken waan me als een prinses zoals in de sprookjes van 1001 nachten

Snelle levering en een stuk goedkoper dan elders

Hetzelfde beddengoed als elders maar een stuk goedkoper. Wie houdt daar nu niet van? Ook een snelle levering waar je nog blijer van wordt.

Goede en snelle bezorging

Vandaag besteld, morgen bezorgd is van toepassing.

Bestelling gedaan en zou volgende dag al geleverd worden. Netjes tracking informatie ontvangen. Helaas heeft de bezorger het nooit bij ons afgeleverd, dus contact met textiel24 gezocht. Heel netjes en snel opgelost. Nieuwe zending verstuurd. Wederom wat problemen met de bezorgservice, maar niks te wijten aan textiel24. Zeer goede service.

Levering slecht maar toch goede service

Mijn bestelling was in twee dozen verpakt. Helaas toen de levering thuis aan kwam kreeg ik maar 1 doos en miste ik dus de helft van mijn bestelling. Op de website gekeken hoe ik textiel24 kon bereiken, want ik wilde hier meteen melding van maken. Helaas kon ik geen telefoonnummer vinden waar ik heen kon bellen. Dit vond ik zelf wel erg jammer. Er stond alleen een mailadres. Hier naar toe gemaild en deze service was wel goed. Want dezelfde dag kreeg ik nog bericht terug dat er helaas een doos in het magazijn was blijven staan en dat deze meteen verstuurd zou worden. En dat was ook zo. De volgende dag had ik mijn bestelling kompleet in huis.

goede ervaring

De site is overzichtelijk. Ruime keuze, snelle levering. Heel tevreden.

Goede service, nette reacties en mooie prijs

Blijf zo doorgaan als jullie doen!

Zoals het moet zijn

Mooie stof, prima levering

Goeie levering en prijs

Prijs bij textiel24 is prima en lager dan bij anderen Snelle levering, ondanks de drukte

Beste prijs en volgende dag ontvangen

Product voldoet aan bestelling, beste prijs en volgende dag in huis

Snel geleverd en goede prijs

Mooie kwaliteit voor een schappelijke prijs. Snel geleverd

Een scherpe prijs en snel geleverd.

Fijne materialen

Items van fijne materialen en erg snel thuis geleverd!

Doen wat ze beloven. Tijdige en complete levering.

Ruime keuze. Textiel 24 kon wel alle 5 de kleuren hamamdoeken leveren in tegenstelling tot andere aanbieders. En dat tegen een scherpe prijs!

Mooi en zeer goede kwaliteits dekbedovertrek van Walra

Dit was voor mij de eerste keer dat ik bij textiel24 iets bestel. Ben zeer tevreden met de goede prijs en een goed merk. En ook nog eens snel thuis. Door de scherpe korting ook nergens goedkoper.

Top!!

Dekbedhoes gekocht. Alles goed. Klopte helemaal met de beschrijving en keurig verpakt

duidelijke informatie en afwikkeling.

alles goed geregeld .

super goed

De hoeslakens passen en de kleur is ook goed valt mij niet tegen.

Prima service en snelle levering.

Twee satijnen hoeslakens van Ten Cate gekocht, zien er erg mooi uit dus hopen, dat ze er na het wassen en in gebruik nemen ook nog goed uit zien.

Hurksestraat 26 a

5652AL Eindhoven