Laden reviews...
36 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen over het algemeen de hoge kwaliteit van de producten en de snelle levering. De beoordelingen geven aan dat verzending betrouwbaar is en de resultaten goed zijn. Enkele opmerkingen gaan over ontbrekende monsters en af en toe communicatie, maar de algehele indruk is positief.
Al jaren tevreden klant bij : It’s a beautifull Day Nicole van Nierop Oudewetering
15 October 2024
Sonja
Roelofarensveen
Hai Sonja,
Wat leuk om te lezen en een mooi compliment voor Nicole!
Dat gaan we haar zeker door geven.
Fijne dag gewenst!
Nvt
7 October 2024
Anouk
Bedum
Fijne producten die fijn aanvoelen.
6 October 2024
Yvonne
Overdinkel
Hai Yvonne,
Bedankt voor uw review.
Wat fijn te lezen dat u zo enthousiast bent.
Geniet van de mooie producten!
Fijne dag gewenst.
Cenzaa
De producten zijn goed afgestemd op mijn huid, makkelijk in gebruik en heerlijke geur, niet te heftig.
25 September 2024
Corina
Elst
Heerlijke producten!
21 September 2024
Karin
Loppersum
Het geeft voldoende hydrateren in de huid.
17 September 2024
e.j.van
Didam
Heel blij mee. Heb serum en crème op het gezicht. Voelt heel zacht aan.
14 September 2024
R.J.
Nijverdal
Cenza, voelt erg goed, fijn, natuurlijk en doet me goed merk ik aan mijn huid en reacties uit mijn omgeving. erg prettig dat het bewust, duurzaam, natuurvriendelijk en eerlijk is. Heel blij mee :)
10 September 2024
Trudy
Heerhugowaard
Voor herhaling vatbaar
25 August 2024
Gerda
Assen
Producten leren kennen via Carla. Top!
17 August 2024
J.
Loppersum
Mijn huid is heel gevoelig. Met de producten en de behandelingen blijft mijn huid mooi.
11 August 2024
Antje
Stedum
Heerlijk in gebruik, ruikt fijn Vooral de serum in combinatie met Sweetheaven dagcreme
10 August 2024
Anneke
Warffum
Nog tekort gebruikt, maar bevalt prima
6 August 2024
Desiree
Nieuwe Niedorp
Erg blij met de producten en fijn dat het zo snel werd geleverd. Jammer dat het kado er niet bij zat, was wel benieuwd.
24 July 2024
Anita
Nijverdal
Prima geregeld
16 July 2024
Ali
LOPPERSUM
Gebruik al enkele jaren dit merk en ben er zeer tevreden over.
Mieke
Vught
Ik gebruik het sinds een half jaar via mijn schoonheidsspecialiste. Het bevalt me erg goed. Mijn huid lijkt gladder en zelfs strakker.
Petra
Doet mijn huid goed
Henny
Loppersum
Snel besteld, snel geleverd. Producten zijn heel fijn en goed.
8 July 2024
Marijke
Rotterdam
Omdat ik rossasea heb en een tip van iemand kreeg om cenzaa te gaan gebruiken werd mijn roodheid echt stukken minder en daarom ontzettend blij met jullie merk en maak daar al een jaar of 7 dagelijks gebruik van.
5 July 2024
Judith
Eindhoven
Hai Judith,
Wat super jouw roodheid veel minder is en dat de producten jouw zo goed helpen.
Super om te lezen.
Cenzaa
Ik gebruik het al een aantal jaren. Fijne crèmes goede reiniging en ruikt allemaal heerlijk
3 July 2024
Jolanda
Doetinchem
Fijne producten die ook daadwerkelijk doen wat ze moeten doen
1 July 2024
Hilda
Hoogeveen
Mijn huid reageer op heel veel stoffen in cosmetica. Dagcrème van cenzaa kan ik elke dag gebruiken. Ik ben heel blij met mijn dagcrème. Groetjes E
19 June 2024
E
Maasbracht
Sinds ik de producten van cenzaa gebruik merk ik dat mijn huid er veel beter uitziet. Mijn rocasea is weg heb veel minder last van pukkeltjes of andere oneffenheden . En ik denk ook wel minder rimpels. Als ik het vergelijk met andere vrouwen van mijn leeftijd. Vind het zeker te duur en twijfel echt wel eens om ermee te stoppen, en sommige flesjes of potjes zijn erg snel weer leeg dat ik ook echt wel eens twijfel of ze wel vol zitten, want dat kun je om goeie regenen denk ik niet zien. Maar ben bang dat me huid dan toch slechter wordt. En het ruikt lekker en smeert goed uit. Dus ja ben toch verleidt om het blijven te gebruiken ;-)
14 June 2024
Jolanda Mulhof
Kudelstaart
Hai Jolanda,
Bedankt voor je review.
En wat super te lezen dat onze producten uw huid laten stralen.
De hoogwaardige werkstoffen in onze producten werken huidverbeterend, hierdoor geeft het een optimaal resultaat, biedt het comfort en beleving.
Mocht u nog vragen hebben, mag u altijd contact met ons opnemen.
Cenzaa Nederland
WELKOM IN DE WERELD VAN CENZAA
Stel je een wereld voor waarin balans en een gezonde lifestyle de norm is. Een wereld waarin huidverjonging en huidverbetering worden bereikt op natuurlijke wijze. Een wereld waarin jij kunt kiezen voor de beste versie van jezelf. Zonder chirurgische ingrepen. Zonder concessies. Welkom in de luxe wereld van Cenzaa. Bij ons draait het puur om jou. Jouw huid, gezondheid, geest en geluk.
Cenzaa reikt je de tools aan voor een gezonde lifestyle. We zijn er namelijk van overtuigd dat de combinatie van een positieve mindset, balans tussen body en soul en het gebruik van huidverbeterende producten leidt tot een gelukkig, evenwichtig leven. Kies voor een huid in optimale conditie. Voor nu én voor de toekomst. Start met ons unieke 6-stappenplan: een bewezen effectief thuisprogramma dat zorgt voor verbluffend resultaat, ongeacht jouw type huid.
Bokdamsweg 1
7627 NC Bornerbroek