Alles ging naar wens, de bestelling, levering en de boompjes zijn al geplant
Ik ben zeer tevreden over uw service. Toen ik een pakket ontving met een kapotte bloempot, heeft u deze vervangen door een nieuwe. Ik beveel deze winkel van harte aan.
Zeer persoonlijk en vriendelijk personeel beste klantenservice die ik ooit mee gemaakt hebt.
Snelle levering goed verpakt
Mijn bestelling werd direct klaar gezet bij de kassa. In de winkel hadden we nog enkele vragen over andere producten. We werden door erg vriendelijk personeel snel en goed geholpen.
Vorige week een bestelling geplaatst. Volgens de app ligt het al 3 dagen bij GLS en ik krijg ook al 3 dagen een melding dat ze vandaag komen tussen een bepaalde tijd. Eind van de middag wordt de bezorgdatum weer aangepast naar de volgende dag. Helaas dus nog steeds niets in huis... misschien overstappen op een andere bezorger?
Mooi potten en goed en veilig verpakt voor verzending. Verzending duurde langer door de sneeuw wat logisch is. Heel erg blij mee
Ontvangen! Helaas te groot!
Originele beoordeling
Niets ontvangen
Vriendelijk
Makkelijke websites, prima prijzen, snelle levering
"Mijn ervaring met deze webshop is zeer slecht. Mijn bestelling van een kerstboom werd geannuleerd wegens 'voorraadtekort', terwijl de prijs van exact hetzelfde artikel direct daarna op de website met ruim 55 euro werd verhoogd. De klantenservice verschuilt zich achter 'automatische systemen', maar weigert de wettelijke koopovereenkomst na te komen. Ze storten eenzijdig het geld terug om van het probleem af te zijn, maar juridisch mag dit niet zomaar als het product blijkbaar nog wel leverbaar is (of blijft). BENT U OOK GEDUPEERD? Laat het er niet bij zitten en dien een klacht in: In België: https://meldpunt.belgie.be In Nederland: https://www.consuwijzer.nl (ACM) Alleen als we massaal melding maken van deze misleidende handelspraktijken, wordt dit aangepakt. Laat u niet zomaar afschepen!"
Mijn product was helaas gebroken aangekomen. Zeer coulant behandeld door de klantenservice. Snel en netjes!
Ik had een bestelling geplaatst voor 4 lichtbollen en dit was langs elkaar heen gelopen. Maar zonder overleg werd deze gewoon geannuleerd. Ik vind het echt zeer slecht en onklantvriendelijk. Zorg dan voor een goede oplossing.
Beste Renate, We vinden het heel vervelend om te horen dat dit zo is ervaren. Tijdens onze kerstsale met 40% korting op kerstartikelen zijn we helaas overvallen door de enorme drukte, zowel in de webshop als in onze fysieke winkel. Hierdoor hebben winkel- en online verkopen elkaar gekruist en bleek dat onze voorraad dit op sommige moment niet volledig meer kon bijhouden. In combinatie met aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen en het feit dat we in het weekend in de webshop niet aanwezig zijn, maar in de winkel wel, hebben we in een aantal gevallen – waaronder deze – noodgedwongen bestellingen moeten annuleren. Dat is absoluut niet de service die we normaal willen bieden en dat vinden we oprecht jammer. Omdat dit de laatste lichtbollen waren en we geen alternatief meer konden aanbieden, restte ons helaas geen andere optie dan annuleren. We begrijpen overigens heel goed dat dit teleurstellend is en bieden nogmaals onze welgemeende excuses. Met vriendelijke groeten, Team Tuincollectie.nl
Bestelling gedaan via de webshop maar de voorraad klopte niet dus kreeg een email dat het artikel niet meer geleverd wordt klaar. Verder geen oplossing dus. Wel netjes dat mijn betaling snel is teruggestort.
Beste Robbert, Wat vervelend om te horen dat dit zo is ervaren. Helaas was dit de laatste LED-kerstboom en konden we geen alternatief meer aanbieden, waardoor we genoodzaakt waren de bestelling te annuleren. We begrijpen heel goed dat dit teleurstellend is en bieden hiervoor nogmaals onze welgemeende excuses aan. Met vriendelijke groeten, Team Tuincollectie.nl
Gebeld super vriendelijk en bestelling snel binnen, un aanrader !
2e kerstdag een kerstboom online gekocht en betaald, later een bericht dat de kerstboom niet geleverd kan worden omdat hij in de winkel verkocht is NA kerst
Beste Monique, Wat vervelend om te horen dat dit zo is ervaren. Tijdens onze kerstsale met 40% korting op kerstartikelen zijn we helaas overvallen door de enorme drukte, zowel in onze webshop als in de fysieke winkel. Hierdoor hebben online en winkelverkopen elkaar gekruist en kon onze voorraad dit op sommige momenten helaas niet volledig bijhouden. In jouw geval is de kerstboom besteld tijdens de kerstperiode. Op zaterdag 27 december was onze fysieke winkel geopend, terwijl de webshop in het weekend gesloten is. Hoewel we ons best doen om in het weekend alvast zoveel mogelijk online bestellingen te verzamelen, is de betreffende kerstboom die zaterdag nog in de winkel verkocht. Pas op maandag kwamen wij bij jouw bestelling uit, waardoor we in dit geval helaas genoodzaakt waren de bestelling te annuleren. Dat is niet de service die we willen bieden en dat vinden we oprecht jammer. We begrijpen heel goed dat dit teleurstellend is en bieden hiervoor nogmaals onze welgemeende excuses aan. Met vriendelijke groet, Team Tuincollectie.nl
De artikelen voldeden helemaal aan.mijn verwachting.
Woensdag het boompje binnen gekregen, was een beetje bang voor de verzending of het wel goed verpakt zou zijn, maar was uitzonderlijk goed verpakt en in goede conditie .Meteen in de grond gezet en staat er nu al prachtig bij. uitzonderlijke klasse.
Besteld en snel geleverd.
Nadat de bezorgdienst niet heel zorgvuldig met de levering was omgegaan heeft tuincollectie direct een nieuw pakket toegestuurd. Fijne service en mooie produkten.
Helaas was een afwijkend product geleverd. Na contact is alles prima opgelost. Positief dat dit bedrijf niet voor kleine bestellingen verstuurd met het oog op duurzaamheid. Tegelijkertijd jammer, dat er nu toch 2 keer iets verzonden moest worden.
De aankopen kwamen binnen een week aan ondanks de feestdagen periode. Helaas bleken twee items kappot doordat ze groot waren en alleen met noppenfolie verpakt. Ik heb netjes en snel het aankoopbedrag daarvan terug gekregen. Helaas waren ze zo stuk dat ik ze moest weggooien. De andere artikelen zijn goed aangekomen en zijn van goede kwaliteit.
Helaas al een week aan het wachten op mijn bestelling !
Beste Olga, Wat vervelend om te horen dat je langer op je bestelling hebt moeten wachten dan verwacht. We zien dat je bestelling op tijd door ons is verzonden, maar dat de levering door vertraging bij de pakketdienst een paar dagen later heeft plaatsgevonden. Helaas hebben wij hier zelf geen invloed op, vooral in de drukke decembermaand kan er vertraging optreden bij de bezorging. In het vervolg mag je altijd contact opnemen met onze klantenservice als een pakket vertraagd is, zodat wij kunnen nagaan waar je bestelling blijft en je zo snel mogelijk verder kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Tuincollectie.nl
Goede site. Snelle levering. Blij met mijn herten.
Goede bezorging en kwaliteit