Laden reviews...
100 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen over het algemeen snelle levering, zorgvuldige verpakking en hoge kwaliteit producten. Vele recensies melden vriendelijk en behulpzaam personeel en een vlotte afhandeling van problemen. Soms treden vertragingen of voorraadproblemen op, maar de algehele ervaring blijft positief. De prijs-kwaliteit verhouding en assortiment komen ook vaak naar voren.
super en eerlijk bedrijf mooie en goede planten goed verpakt snelle verzending
24 June 2026
ben
limburg
Bestellen ging heel makkelijk en ik was aangenaam verrast met hoe snel ik mijn bestelling geleverd kreeg. Ik werd wel een beetje nerveus toen ik de smalle doos zag; ik heb een rozemarijn op stam besteld en vroeg me af hoe de rozemarijn op de afbeelding in die smalle doos zou passen. De struik heeft een goede afmeting (hoogte en breedte pot) maar de kroon is heel erg smal. Ik had nog goede hoop dat deze buiten de doos zou uitwaaieren, maar dat is niet echt gebeurt. Helaas ziet het de kroon er een beetje sneu uit. Het is een cadeau, dus had gehoopt op een vollere kroon. Ik heb goede hoop dat de struik in de toekomst nog uitdijt. Verder zat er een duidelijke instructie bij voor planten. Dus zeker tevreden met levering en service, iets minder met de plant zelf.
19 June 2026
Desiree
Badhoevedorp
Kwaliteit is goed
17 June 2026
Thea
Sevenum
Kwaliteit en prima verwerking gegevens omtrent levering
16 June 2026
Jan
Borne
Donderdag geplaatst, vrijdag persoonlijk contact gehad over de levering en zaterdag om 10:00 bezorgd volgens afspraak.
8 June 2026
Joost
Meijel
Problemen met levering door de vervoerder. N a een week contact opgenomen met Tuincollectie. 2 dagen later stonden ze voor de deur met de bestelling. Super vriendelijk en behulpzaam met een glimlach.
5 June 2026
Peter
Rotterdam
Iedere dag iword de update van de levering een dag verschoven nu na een week nog nix binnen
Beveelt niet aan
4 June 2026
Vero
Hoo
Beide planten zorgvuldig verpakt. Alleen jammer dat de bezorgen er geen aandacht aan geeft de pijlen op de doos staan er niet voor niets op, doos werd op zijn zij afgeleverd maar gelukkig zat er netjes een zak om de pot dus aarde niet door hele doos heen. Ga zo door.
30 May 2026
Ed Bosch
Hengelo
Het chinese klokje voldoet aan mijn verwachtingen en hedft hrt prima naar de zin in mijn tuin!
26 May 2026
reiny
Tjerkwerd
Ten eerste ben ik erg blij met de aankoop van een product. Maar op foto’s was de bol veel voller en stam wat dikker. Ik vroeg er na of het het zelfde was als op de foto. Krijg je een antwoord dat elk product uniek is en deze er zeer mooi uit zien. Er zit geen bol op en de stam is erg dun. Naja wel erg blij met het product
25 May 2026
Pierre
Schijndel
Tuincollectie heeft mijn bestelling netjes geleverd zoals we in de webshop besteld hadden.
18 May 2026
M.
Elst
Snelle levering, netjes afgeleverd
18 May 2026
A van Loenen Schneider
Ridderkerk
Zeer goede ervaring met het opsturen van 2 grote boompjes als pakket. Goed verpakt rechtop in een doos. Na 2 dagen geleverd. Perfect. Een volgende keer weer.
17 May 2026
Erik
Hengelo
Na een foute vermelding op de site werd dit, na de bestelling en ontvangst, soepel en vakkundig opgelost. Ik zou zeggen waar krijg je tegenwoordig nog zo'n goede service!
15 May 2026
N. Smith
Alkmaar
Bloempot besteld die in het echt nog mooier is dan ik dacht. Binnen 2 dagen ontvangen, heel goed verpakt. Blij met mijn bestelling.
10 May 2026
Jootje
Den Haag
Geheel volgens verwachting en ook snel geleverd.
4 May 2026
Nico Scholten
Amsterdam
Bestelling werd snel geleverd, en was prima!
3 May 2026
Elly
Sneek
Na een telefoontje werd voor een gebroken plant alsnog een nieuwe nagestuurd.
28 April 2026
Toon
Zegge
Amerikaanse sering op stam besteld, Netjes en goed beschermd in doos geleverd. Meteen in de de tuin gezet en staat er goed bij. Voldoet ruimschoots aan mijn verwachting. Bij de grote tuincentrums in mijn buurt niet leverbaar maar wel bij Tuincollectie.nl Echt een aanrader!
21 April 2026
Jelle
Oosterblokker
Tevreden over zowel de prijs en de kwaliteit, de verzorging en instructies over het overpotten of in de volle grond zetten zijn duidelijk en gaan echt over het desbetreffende boompje wat ik gekocht heb.
18 April 2026
Kim
Bergen op zoom
Planten goede hoogte, goed verpakt dus zeer tevreden
17 April 2026
Renate
Eijsden
dit id niet de eerste maal dat ik bestel bij tuincollectie en altijd tevreden doe zo voort
10 April 2026
Agnes
ERPS-KWERPS
Snelle en goede service. Plantjes in goede staat bezorgd. Wij zijn super tevreden met service en kwaliteit.
29 March 2026
Joo
Gouda
Wat een vriendelijke personeel. Er wordt met je meegedacht. Heel erg fijn.
25 March 2026
Niels
Hellevoetsluis
Bij het uitpakken was het ornament beschadigd direct contact gezocht en prima geholpen een dikke 10 voor de behulpzaamheid en ontvangst
23 March 2026
Henk