Super klantvriendelijk

Ze nemen gelijk de telefoon aan. En reageren gelijk met een mail. Echt snelle levering. Top bedrijf

Perfect!

Snelle levering van prachtige boompjes!!

Snelle verzending.

Snelle verzending Goede service

Mooi, en netjes verzonden.

Goed!

Snelle levering en goede klantenservice

Het bovenstaande zegt het eigenlijk al: ik ben meer dan tevreden met hoe de communicatie gaat en de wijze waarop de producten verpakt worden. Er was iets mis met 1 bal en die werd zonder probleem gecrediteerd. Ik zou er zo weer wat bestellen.

Duidelijke site mooie artikelen en snelle levering ook in de drukke tijd.

zeer goed

zeer goed

Wij zijn onwijs blij met de service van tuincollectie

Er ging iets mis bij dhl waardoor wij geen pakket kregen . Dit is netjes en snel door tuincollect opgelost en nu alles binnen. Bedankt voor de reactie en het terug sturen van ons pakket met een ander vervoerder Een dikke 10 krijgen jullie

Leuke artikelen in het pakket

Leuk pakket met 3 setjes met kaarsen 2van setjes kaarsen zijn perfect niks mis mee alleen het derde setje kan ik niks mee omdat het binnen werk niet in de kaarsen zit en ik er dus geen batterijen in kan doen vr. Gr. Jannie kooistra

Goede kwaliteit!

Snel

Webwinkel snel gevonden. Kerstboompjes besteld en twee dagen later geleverd . Geweldig.

Snel

snelle en een correcte levering, top

Tuincollectie geeft een goede service, kan zich menig tuincentrum een voorbeeld aan nemen.

verkeerde kleur kerstbal ontvangen

Kerstbal besteld Mijn eerste Kerst (Beer met ballon). Leverbaar in blauw en roze. Niet mogelijk om kleur bal aan te klikken, wel om een opmerking te plaatsten. Gevraagd om de roze bal. Geleverd de blauwe, zonder overleg. (Overigens is het wel een leuke kerstbal)

Snelle en correcte levering, top

Top tuincentrum

Duidelijke website, vlotte verzending en stevig verpakt, top!

verkeerde kleur kerstbal geleverd

Besteld kerstbal : mijn eerste kerst. Keuze uit roze en blauw, is niet aan te klikken. In opmerking vermeld dat het de roze bal moet zijn. Toch blauwe bal geleverd, zonder overleg. Overigens is het wel een leuke kerstbal.

Snel

Vlug jullie webshop gevonden. In voorraad wat ik nodig had. 2 dagen later de prima kerstboompjes ontvangen. Alles naar wens.

Kanaalweg 7

5993AZ Maasbree