Een en al professionaliteit
In een periode waar de professionals van Edelwonen het al druk genoeg hadden namen ze de moeite om mij te woord te staan, tweemaal op een dag. De rust en professionaliteit waarmee beide collega's mij te woord stonden, nog voor ik mocht komen wonen bij Edelwonen, is mij altijd bijgebleven. Het proces tussendoor was spannend, de medewerkers zijn elk strak in de communicatie. Zij zullen nooit de indruk wekken dat je de woning krijgt tenzij dit ook echt het geval is, hier zie je de professionaliteit ook weer terug. Edelwonen probeert hier naar mijn optiek zo eerlijk en direct mogelijk in te zijn, dit mag je ook verwachten van een verhuurder. Binnen een zeer korte tijd kreeg ik niet de ruimte om 1, maar zelfs 2 woningen te mogen bezichtigen. In beide gevallen was ik ook zeer te spreken over de huismeesters. Dit zat hem niet alleen in de punctualiteit, ook hier zie je namelijk de eerlijkheid van Edelwonen terug. Ze vertellen het echte verhaal over hoe het is om te wonen op de desbetreffende locatie, alle plus- en ontwikkelpunten worden meegenomen. Zelfs in de communicatie of de woning aan je toegewezen wordt houden ze lijn strak. Wanneer Edelwonen je laat weten dat je begin van de week wat te horen krijgt dan is dit gemeend, waardoor ik relatief snel goed nieuws kreeg. Ik vermoed dat deze bescheiden organisatie hard zijn best doet om het woonplezier voor alle huurders zo hoog mogelijk te houden. Dit zie je ook terug in het unieke concept van de woningen. De enige reden dat ik een 9 (en geen 10) geef is omdat er altijd ruimte over mag blijven om te ontwikkelen.
Beveelt aan
20 September 2024