Zeer snelle en nette levering!

Na het bestellen is mijn bestelling snel in behandeling genomen door Tuingigant en binnen 1 week afgegeven bij de bezorgdienst. Deze hebben mijn complete schutting direct de volgende dag bezorgt op locatie. Datum en tijd werd duidelijk gecommuniceerd. Hartelijk dank!

Mooie complete tuinpoort succesvol geinstalleerd in bestaand kozijn.

Prima geholpen door vriendelijke medewerker die goed meedacht met de mogelijkheden en bij het plaatsen de bestelling. Met de instructievideo's voor installatie en montage was het relatief eenvoudig de poortdeur zelf te monteren. De poortdeur staat heel mooi en netjes in het bestaande kozijn, en we zijn er heel blij mee! Prima prijs kwaliteit verhouding.

wat ze beloven, maken ze waar. Zelfs beter dan dat!

Kwaliteit materiaal is zoals je besteld, geen verrassingen welke toch altijd negatief zijn. TOP dus! De levering is echt heel goed gegaan. Fantastische gasten die het kwamen brengen en heel bereidwillig, zonder ook maar enige wanklank. Ik ben vergeten ze een tip te geven voor het leveren van de goede service, maar dat hadden ze zeker verdiend! Zij zijn wat mij betreft het gezicht van het bedrijf. Chapeau!

super geregeld en geleverd alles compleet in 1 pakket !

Vanaf de eerste mail met offerte duidelijk en afspraak voor levering precies op tijd ,super chauffeur die het hele pakker met zijn Kooiaap tot in onze tuin bracht!

Goed product

Goed product. Nette bezorging. Eenvoudig te installeren met duidelijke montagefilm.

Top geregeld

Ook voor speciale wensen word alles goed en nauwkeurig geleverd. Komen netjes de afspraken na. En hebben een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding. Zeker een aanbeveling voor andere

perfect

ik heb de spullen vanmorgen ontvangen en dat ziet er perfect uit. netjes verpakt en prima bezorging

Prima tuinpoort, afwerking laat te wensen over

De tuinpoort ziet er op het eerste oog prima uit, maar de afwerking is niet heel best. Er zitten scherpe punten aan het ijzeren frame, de planken zijn niet helemaal recht geplaatst en de gebruikte schroeven zijn van slechte kwaliteit waardoor sommige planken niet helemaal vast blijven zitten. Het hang en sluitwerk is mooi en makkelijk te plaatsen. Verder is vreemd dat er aan het uiteinde van de afdekbalk de maat is geschreven met stift, dit is een zichtbare plek.

Mooie poort en goede service

De poort werd snel geleverd met duidelijke instructies. Er miste alleen iets met het beslag en dat werd meteen geregeld.

Prima en snelle levering

Prima en snelle levering

Goede en snelle levering

Goede communicatie voor de levering en de producten zijn helemaal oke.

Precies zoals het hoort

Bestellen via de website verliep makkelijk, zelfs nog geadviseerd door een van de medewerkers. Ook het materiaal is van goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Prima schutting

Materialen zijn goed. De schutting staat er mooi in. Alleen comunicatie over de levering mag beter.

Super tevreden

Al voor de 2e keer hier schuttingen besteld, en de service en levering is gewoon top. Ook de prijs en kwaliteit ben ik zeer over te spreken. Mensen dit is zeker een aanrader!!

Kwalitatief goed product voor een scherpe prijs

De bestelling verliep vlot en de levering was netjes volgens de planning. Via de mail werden we goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling. De levering was binnen het gestelde tijdvak en keurig op de afgesproken plek neergezet. Bij de tweede bestelling nog even kort contact gehad met de klantenservice, waarbij ik meteen goed werd geholpen. Zeker een aanrader als je opzoek bent naar materiaal voor de tuin.

Prima Schommel

Door inschattingsfout de verkeerde foto gehanteerd voor het bevestigen maar uiteindelijk na contact met Jorn van de Tuingigant de juiste manier gevonden. Dat bleek dus redelijk eenvoudig te zijn, met dank aan het filmpje dat hij doorstuurde. Prima Schommel dus en vanwege de rubberen zitting hopelijk geen valpartijen meer. Goede service dus ook van de Tuingigant.

Prima bedrijf!

Dubbele tuinpoort besteld. Moest maatwerk worden. Alle communicatie daarover (mail/website) prima en zeer vlot. Ook logistiek rond aflevering helder en probleemloos. En de poort geheel compleet en naar volle tevredenheid geïnstalleerd. Nee, laat die Tukkers maar schuiven!

Slecht

Ik heb besteld, betaald , en ik hoorde niets weer, ik heb gebeld , geappt , werd niet terug gebeld, en ineenkeer lagen de schutting delen op de oprit , daar wist ik niets van . ik had geen bericht gehad wanneer ze het zouden komen brengen . Eindelijk had ik iemand aan de lijn , die vertelde dat mijn emailadres waarschijnlijk niet goed was in gevuld. Maar ik had wel mijn telefoonnummer ingevuld, het was toch netjes geweest dat ze voor het brengen mij gebeld hadden . Nu lag het vlak voor de deur , waar smiddags nog een rolstoel langs moest.

Mooie schuttingdelen afgeleverd, goede service na levering.

Schuttingdelen conform afspraak geleverd, echter bleken een aantal planken gescheurd door montagefout van fabriek. Na melding bij Tuingigant, heb ik netjes nieuwe planken nageleverd gekregen. Beschadigde planken zelf vervangen in de schuttingdelen en het ziet er weer spul en span uit! Goede service van Tuingigant.

Zeer correcte levering en netjes op tijd volgens de afgesproken tijd. De chauffeur heeft zelfs het pakket naar de achtertuin gereden met een palletwagen. In 1 woord perfect!

Deze ook aangeschaft na plaatsen bij mijn zoon goede kwaliteit.

Mooi product geleverd. Super klantvriendelijkheid

Producten volgens afspraak netjes geleverd

Heel mooie tuinpoort

Bestelling liep prima,zelfs door de afwijkende maat erg vlot. Thuis uitgepakt en niets beschadigd of zo. Deugdelijk verpakt. Alle hang en sluitwerk zat erbij. Door ziekte helaas nog niet kunnen inhangen.

Het niet nakomen van afspraken

Mochten op een eiland zitten en denken dat je daar afspraken over kan maken vergeet het maar. Helaas twee keer ondanks het vele bellen moest ik ontdekken dat of het niet geleverd was of te vroeg. Dit ondanks het doornemen van het schema. Helaas wilde tuineigenaren dit doen op basis van wanneer het hun uitkomt. Indien ze bij de afspraken maken hadden gezegd dan had ik het niet gedaan. Waarom dan toch twee sterren. Namelijk ze hebben me korting gegeven dat ze hun afspraken niet na waren gekomen maar op korting zat ik niet te wachten.

Tuingigant maakt het waar

Een op maat bestelde tuinpoort met bijpassend kozijn gemaakt in korte tijd voor een scherpe prijs.

Handelsweg 11

7671 DB Vriezenveen

085 - 8900757

Over Tuingigant.com

Bij Tuingigant kunt u terecht voor een ruime keuze uit schuttingen en verlichting. Onze schuttingen zijn van extra hoge kwaliteit tegen super scherpe prijzen. Met onze verlichting maakt u uw tuin helemaal af en dit zal garant staan voor een prachtige uitstraling van uw tuin.