Super service!

Snelle levering, goed ingepakt en een handgeschreven bericht. Beter kan niet!

Makkelijk en snel

De bestelling was heel makkelijk te plaatsen. De levering is snel maar vooral de aandacht die aan je bestelling besteed wordt is super!! Aanrader!

Snelle en vriendelijke service

Binnen een paar minuten kreeg ik te horen dat mijn bestelling iets later zou aankomen dan gepland, wat geen probleem was. Na de levering werd me nogmaals gevraagd of alles in orde was met de bestelling. Geweldige klantenservice!

Alles goed

Zowel kwaliteit van producten, maar meer nog de kwaliteit van communicatie zijn van hoog gehalte. Wijn smaakt daardoor extra goed.

Super selectie en geweldige service

Een sterke selectie aan wijnen en een zeer persoonlijke aanpak. Ik kom terug!

Snel en met aandacht geleverd

De wijn werd snel bezorgd. In de doos zat een handgeschreven kaartje. En na bezorging kreeg ik een appje van Paddy of de bezorging goed was gegaan. Deze persoonlijke aandacht maakt het extra leuk om bij Vindom Wine Boutique te bestellen. Naast het feit dat de wijn heerlijk is!

Dank voor je mooie woorden, Nathalie en tot snel! Paddy

Duidelijke site; snelle levering.

Goede communicatie. Er was een probleempje met de dozen voor verzending, maar dat werd netjes gecommuniceerd. De bestelling werd toch nog snel geleverd. En

Dank je wel Ger! Groeten, Paddy

Naar verwachting.

Goed geprijsd snel en netjes verzonden.

Dank je Martin, fijn om te horen! Groet, Paddy

Tevreden

Verzending duurde iets langer, maar hierover netjes en prettig geïnformeerd. Tevreden over inhoud (port proefpakket) en service

Vlotte levering met persoonlijke aandacht

Het bestellen van de wijnen ging soepel en ik werd netjes op de hoogte gehouden. Ze hebben ook een mooi assortiment.

Goede selectie en snelle bezorging.

Toppie

Voorgesteld alternatief was matig

De witte wijn die wij kennen (Oyster Bay) werd op tijd bezorgd. De rode wijn van Kaiken was niet in voorraad en wij werden keurig verzocht om een alternatief te accepteren. Dat alternatief vonden wij matig en daardoor te hoog geprijsd.

Reactie van het bedrijf

Dat is natuurlijk erg teleurstellend Robin! De verstuurde rode is uit de zelfde Kaiken Terroir Series, echter wel een iets andere blend. Vervelend dat deze niet in de smaak gevallen is. Mijn excuses.

Super service en zeer klantvriendelijk

Super fijn contact en denken graag met je mee

Reactie van het bedrijf

Dank je Patrick! Veel plezier met de olijfolie, echt een heerlijke keuze. Tot snel in Someren.

Snelle en goede service

Ik was op zoek naar een specifieke wijn die ik in een restaurant gad gedronken en gelukkig vond ik die uiteindelijk hier! Via internet besteld en binnen 2 dagen in huis met een leuk handgeschreven kaartje erbij! Top service! En heerlijke wijn ;-)

Vriendelijk en zorgvuldig, uitstekende service

Bij Paddy vond ik de wijn, waar ik zo van genoten had tijdens een etentje. Bij mij in de omgeving niet te krijgen en na wat zoeken op de website van Vindom uitgekomen. Uiterst zorgvuldig verpakt heb ik de bestelling mogen ontvangen. Gevolgd door een sympathiek berichtje met de vraag of alles goed was aangekomen. Zo service gericht kan het ook! Vindom is echt een aanrader.

Heerlijke wijn en een prima service!

Heerlijke wij en prima service!

Top service en heerlijke wijn

Snelle levering, zeer goede, attente service en heerlijke wijn

Reactie van het bedrijf

Leuk dat alles goed is aangekomen in het altijd gezellige Rosmalen! Tot snel. Paddy

"Vindom Wine Boutique" is een zeldzaam klein pareltje op het web van de wijn wereld!

Zij geven vriendelijke, attente, klantgerichte service. Ze zijn bereid om een "extra mile" te lopen om je wijnervaring onvergetelijk te maken!

Reactie van het bedrijf

Bonjour Willy, Het was een zware bevalling, maar uiteindelijk is het allemaal goed gekomen. Dank voor het vertrouwen en tot snel! Groeten naar Emmen! Paddy

Met Paddy hoef je nooit zonder wijn te zitten, s'morgens besteld, s'avond staan ze voor de deur.... Perfect.

Heel mooi om te horen Marja! Dank voor je loyaliteit en tot snel. Paddy

Snelle service goede wijn

Snelle en goede levering zeer tevreden

Reactie van het bedrijf

Bonjour Kor! Fijn dat alles goed gegaan is. Veel plezier met de wijn en tot snel weer! Paddy

Perfecte transactie

Correcte levering. Goede communicatie

Reactie van het bedrijf

Dank Filip! Veel plezier met die fantastische Golan Heights wijnen! Groeten naar het altijd gezellige Antwerpen! Paddy

Fantastisch!

Voor de eerste keer wijn besteld en snel geleverd. Na aflevering een persoonlijk bericht via de app gekregen om te vragen of alles goed ontvangen is. Echt top! Mijn volgende bestelling zal zeker weer bij Vinidom zijn.

Reactie van het bedrijf

Dank je wel Saskia! Fijn om te horen dat het allemaal zo heerlijk gelopen is. Santé Paddy

Snelle levering, goed verpakt.

Goed contact met Paddy. Als er iets fout gaat tijdens het bestellen komt hij snel op de lijn om te kijken wat er aan de hand is.

Reactie van het bedrijf

Leuk dat alles goed is aangekomen in 't Lampengat! Tot snel!

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.