Ontzettend behulpzaam en meedenkend

Erg goed geholpen met de aanschaf van een vervangings boiler. Toen er problemen waren met de betaling werd er meteen contact opgenomen en werd het in orde gemaakt.

Kan haast niet beter.

Franke kookendwaterboiler ging stuk. Natuurlijk buiten garantie. Die Boiler ergens anders ooit gekocht. Op zoek naar een nieuwe. Had een beetje twijfel over een boiler welke ik bij Kokendwatergigant had gevonden. veel en veel goedkoper. Chat gestarts. Kreeg binnen 1 minuut bevestiging en dan ook nog de tip de kapotte boiler na te kijken of er een verloopje op zat, die mocht ik wel eens nodig hebben. Klopte helemaal, en dat verloopje had ik nodig ook. Besteld en heel snel geleverd gekrijgen. Super service.

Klantvriendelijk en profesioneel!

Onze plintboiler van Franke (heetwaterkraan) was stuk. Franke service gaf aan: De worden niet meer (aan ons) geleverd. Ik kan u een voorstel doen voor een nieuw systeem a 1100 euro. Pfff, zaten we niet op te wachten. Googlen; Kokendwatergigant gaf aan dat de plintboiler van Daalderop (die in ons Frankesysteem zit) nog steeds gemaakt en geleverd worden. En ik, die helemaal niet technisch handig ben zou dat zelf kunnen! We zijn de uitdaging aangegaan. Gekocht, goed gekeken hoe de oude eraan zat en GELUKT! Mede door Kokendwatergigant zijn we nu voor 599 euro klaar! Hartelijk dank, Kokendwatergigant. John Broers

Dit is service zoals het bedoeld is.

Ik dacht dat mijn plint boiler kapot was en op zoek naar een ander ,aangezien het merk Franke niet meer bestaat werd ik meteen door Marcel van magazijn verzekerd dat hun een echt alternatief hadden. Deze de dag erop binnen ,bleek de mijne gewoon weer te werken, gebeld met Marcel geen punt retour zenden. En ik heb het grootste vertrouwen in deze firma met Marcel dat ook de financiële kant naar tevredenheid opgelost wordt. Jan

Nette service

Inbouwboiler besteld, binnen 2 dagen in huis EN gebeld om inbouwafspraak te maken. Ook inbouwservice was uitermate netjes, snelle inbouw, alles netjes uitgelegd en opgeruimd.

Bestelling ná showroom bezoek

Heel gemakkelijk een afspraak online gemaakt voor een bezoek aan de showroom. We werden daar meer dan vriendelijk geholpen door Marcel en heeft ons meer dan kundig geadviseerd. Direct de Quooker meer naar huis genomen en een kleine week later werd hij door Roland vakkundig geïnstalleerd Meer dat tevreden

Goede en snelle levering

Plint boiler was defect. Identiek exemplaar besteld. Snelle levering. Montage, 1 op 1, was snel gebeurt. Weer blij met kokend water.

Geweldige geholpen

Op zoek naar een vervanging voor onze close-in boiler zijn we geweldig op weg geholpen om de juiste keuze te maken. Zeer tevreden

Kort duidelijk en snel.

even bellen, direct het goede antwoord, deskundigheid waardoor mijn probleem in een handomdraai opgelost was en een snelle levering. vervangen van de boiler heb ik zelf gedaan, een klein uurtje werk dank jullie wel.

OK

OK

Vriendelijk ontvangt, goed advies en snelle levering

We hadden interesse in een specifieke kokendwaterkraan. We wilde niet gelijk online bestellen maar eerst een kijkje nemen. We hebben een afspraak gemaakt voor de showroom. We werden warm onthaald. Er werd goede uitleg en advies gegeven. De kraan werd ook ter plekke gedemonstreerd. We kwamen ook tot mooie prijs en snelle levering. Ook de vragen die we bij thuiskomst nog hadden gemaild, werden snel beantwoord. Kortom: dik tevreden

Snelle service met aftersales

Snelle levering Na montage liep de kraan niet lekker (zelf gemonteerd) Na 1 belletje alles geregeld. Kraan loopt soepel

goed advies en zeer snelle levering

goed advies en snelle levering en prima prijs

Snelle afhandeling van vragen

Bestellen en service uitmuntend.

Had een nieuw plintboiler nodig. via de chat advies gehad en besteld inclusief installatieservice. Bestelling snel in huis en hierop snel contact om installatie afspraak te maken. Komt de monteur en constateert dat ik een kokendwaterboiler nodig hebt. Contact met het bedrijf loopt soepel en dus de goede boiler besteld waarbij de retourbon zit voor de warmwaterboiler. Nog gemeld dat ik de installatieservice nodig hebt maar zie dat dit een paar tientjes duurder is voor de kokendwaterboiler. Persoon die de chat beantwoord geeft aan dit niet extra afgerekend hoeft te worden. momenteel wordt er nog een afspraak gemaakt voor de installatie maar tot nu toe is de service van dit bedrijf uitzonderlijk goed. Ga zo door!!!

Prima en snelle levering

De kraan was snel geleverd en was keurig en veilig verpakt. Via de mail snel op de hoogte gebracht van de bestelling en levering.

Direct weer kokend water

Oude plint boiler 5 L was stuk ( 7 jaar oud)originele was 200,- euro duurder dat deze Daalderop! Snelle levering, 1 op 1 uit gewisseld 10 min werk en heel simpel te vervangen.

Enkel de levering mocht iets transparanter verlopen. Wel top service

Goede response en snelle levering en montage

Goede response op de web bestelling en snelle levering en montage.

super snel geregeld

Besteld , betaald , geleverd en netjes gemonteerd alles volgens afspraak.

Helaas niet op tijd binnen, wel goede service

Ik had een quooker combi fusion besteld. Helaas kwam deze te laat binnen waardoor ik iets anders heb geregeld bij een lokale leverancier. Kokendwatergigant heeft mij een retourlabel toegestuurd en de unit kon terug. Terugstorting van mijn betaling was ook zo geregeld. Dus verder goede service alleen jammer dat product niet op tijd binnen was. Anders 5 sterren.

Uitstekend.

Zaterdag middag op zoek naar nieuwe keuken boiler wegens kortsluiting oude boiler. Terecht gekomen bij kokendwatergigant. Een vraag gesteld op de website om te zeker te zijn als het over de zelfde boiler ging. Direct antwoord en uitleg gekregen. Bestelling geplaats en 2 dagen erna geleverd. Kortom alles perfect verlopen.

Op zoek naar vervangende type boiler van Franke. Is van Itho. Hier gevonden. Snel geleverd.

Snelle levering en goede info

Snel geleverd. Contact per whatsapp gehad op zondag met een mens! Dus geen robot die standaard antwoorden geeft. Keurig ingepakt en na 2 dagen in huis. En tot nu toe erg tevreden met mijn Selsiuz kokend water kraan met boiler op alleen koud water aangesloten.

Mooi product

Snelle levering en een mooi product

Jan Valsterweg 47

3315 LG Dordrecht

088 166 17 10

Over Kokendwatergigant

Kokendwatergigant is dé specialist op het gebied van kokend water oplossingen. Samen met ons team van experts met ruim 20 jaar ervaring, werken we iedere dag keihard om onze klanten te voorzien van het beste advies. Dankzij onze kennis over kokend water boilers , kunnen wij advies op maat leveren. De combinatie van kennis en advies, zorgt voor de meest geschikte kokend water kraan voor iedere woonsituatie van onze klanten. Iedere woonsituatie heeft een andere kraan en boiler nodig. Wij hebben een breed assortiment met de grootste A-merken zoals Quooker, Franke, Selsiuz, Grohe en Itho Daalderop. Deze merken hebben net als wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan.