zeer goed

ben zeer tevreden over bestrating.nl

Reactie van het bedrijf

Beste William, Bedankt voor uw review. Prettige dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

Snelle keurige levering

Linea blokken besteld en binnen een week stonden ze bij huis, keurig op de gemarkeerde plek, top geregeld...

Reactie van het bedrijf

Beste Harry, Bedankt voor uw review! Wij wensen u een prettige & zonnige dag toe! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

Goede communicatie en leveren wat besteld is

Ik werd meteen teruggemaild met een offerte en er werd ook meegedacht over transport mogelijkheden. Ook tijdstip van levering was goed te plannen en duidelijk. Product was wat ik besteld had.

Reactie van het bedrijf

Beste Robert, Hartelijk dank voor uw review! Prettige dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl.

Prijs kwaliteit in zeer goede verhouding

Eerst alle artikelen in winkelmand gelegd daarna offerte aangevraagd, dit loont de moeite! De artikelen wilde ik een aantal weken later, ook dit was geen probleem. Chauffeur was zeer correct en heeft de artikelen zo dicht mogelijk bij de eindbestemming gezet, hiervoor heeft hij behoorlijk wat stuurmanskunsten moeten gebruiken, hulde voor de extra inzet van de chauffeur. Tot slot, bij een vraag wordt er correct gereageerd en wordt je ook daadwerkelijk snel terug gebeld wanneer dat wordt beloofd. Ontzettend goede ervaring! Dank jullie wel!

Reactie van het bedrijf

Beste Edward, Hartelijk dank voor uw review! Prettige dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

Goed advies en snelle levering

We hebben goed advies ontvangen en de levering was ook op tijd. Erg fijn om zaken mee te doen.

Beste D, Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

Nette service!

Bij de eerste zending ging wat mis met de bezorger. Kan gebeuren... even contact gehad en het probleem is gelijk verholpen en ik had mijn bestelling snel in huis. De site is duidelijk en geeft instructies over het gebruik van het product. Ben ik blij mee want ik ben een leek. Maar resultaat mag er zijn naar een paar uur werken zien mijn voegen er weer als nieuw uit.

Beste H, Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

Geweldige service

Altijd top geregeld goede communicatie naar de klant

Beste Ronny, Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

zeer goed en vriendelijk. we konden de pallet zo in de garage rijden.

Reactie van het bedrijf

Beste Vincent, Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

Prachtige overkapping

Beste Coby, Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

Prijs, kwaliteit en service gericht

Makkelijk te bestellen en mooie kwaliteit. Ook fijn dat gezien mijn bestelling ik geen bezorgkosten had. Omtrent de levering ook fijn contact en kon aan mijn wensen worden voldaan.

Reactie van het bedrijf

Beste Germaine, Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

Vele mogelijkhedeb

Zeer tevreden over de mount denali tegels en de levering ervan, het was dus niet moeilijk om te kijken waar wij de stapelblokken gingen kopen. Bij bestrating.nl

Beste Rens, Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

juiste en snelle levering

Goed advies en zeer snel geleverd

Beste Hans, Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

Zeer goede service

Perfect afgeleverd

Snelle levering goed product

Doet wat het beloofd. Verdieping van de kleur, zonder glans. Hoop dat het lang blijft werken.

Beste JM, Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

Kwaliteit, keurige levering, goed verpakt

Veel keuze op de website. Uiteindelijk gekozen voor beton tegels zonder facet, carrara grind en wat big bags zand en aarde. Alles keurige verpakt en daardoor geen schade. Bezorger belde van tevoren en heeft alles keurig neergezet. De klus is nog niet helemaal klaar maar ik ben ontzettend tevreden met de materialen.

Reactie van het bedrijf

Beste Ricardo, Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

Prima levering

Goede service, snel en op tijd geleverd.

Beste Frank, Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

Levering volgens verwachting

On line besteld en afgehaald in Assen. Vriendelijk personeel en vlotte afhandeling.

Geweldig geholpen.

Veel kennis en altijd vriendelijk

Reactie van het bedrijf

Beste Martin, Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

Behulpzaam met het kiezen van de juiste bestrating

Mijn vrouw kan moeilijk lopen. Ik had kinderkopjes en heb nu een andere bestrating met advies. Het fijne vond ik dat ik 35 vierkante meter kinderkopjes kon terug leveren en er een goede prijs voor terug kreeg. Het was prettig zaken doen

Keurige website. Prima bedrijf

Keurig antwoord gehad op mijn per mail. Levering was ook prima. Geen verzendkosten voor boven de 100 euro is ook prima.

Reactie van het bedrijf

Beste Meindert, Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

Goede kwaliteit en levering binnen 1 week

Doen wat ze beloven. Betontegels zijn van goede kwaliteit, levering is binnen 1 week en reageren binnen 1 werkdag op berichten. Ook levering kwam op afgesproken tijd en werd netjes bezorgd.

Beste Jacco, Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

Snelle levering.

Netjes en een snelle levering.

Beste Pedro, Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

Top geholpen

Ruime keuze, uitleg en advies goed en snel geleverd. Helemaal geweldig.

Beste Heino, Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

Makkelijk te zoeken op de website, snelle levering van de producten. Chauffeur was vriendelijk

Reactie van het bedrijf

Beste Ingeborg, Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

Keurig nette zaak!

Mooi bedrijf met een zeer ruime keuze

Reactie van het bedrijf

Beste Roel Jan, Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

Over Bestrating.nl

Bestrating.nl is in 2000 opgericht door de gebroeders Meijeringh. Wat als hobby begon, is uitgegroeid tot een groot bedrijf met dertien medewerkers. De klanten van Bestrating.nl zijn particulieren, hoveniers, gemeenten en aannemers. Met een ruim assortiment in tuintegels, sierbestrating, stapelblokken, tuinverlichting en afwatering leveren wij alles voor uw complete tuin. Ook voor een overkapping, blokhut, kapschuur, carport of veranda bent u bij Bestrating.nl aan het juiste adres. In onze showtuin van meer dan 5000 m² kunt u alle soorten bestrating in Assen komen bekijken. De showtuin is 24/7 toegankelijk, maar voor persoonlijk advies kunt u het beste langskomen tussen 9:00 en 17:00. Loop vrijblijvend binnen of maak vooraf al een afspraak. Zo weet u zeker dat wij uitgebreid de tijd hebben om u alle soorten bestrating te laten zien.