Vriendelijke en behulpzame mensen. Denken goed mee en altijd welkom
Beste Marco, Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat je onze service als vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren. We denken graag met je mee en zorgen ervoor dat je je altijd welkom voelt. Graag tot de volgende keer bij Bestrating.nl. Groet, Bestrating.nl
Er wordt mee gedacht
Beste Mark, Bedankt voor je review en het mooie cijfer! Goed om te horen dat je onze service als snel en prettig hebt ervaren. We vinden het belangrijk om met je mee te denken, zodat je de juiste keuzes maakt voor jouw tuin. Met vriendelijke groet, Bestrating.nl
Wij zijn zeer te vreden. Verkoper heeft goed geluisterd naar onze wensen waardoor wij snel tot een keuze konden komen, ook heeft hij met andere praktische dingen meegedacht waardoor er niet achteraf verrassingen waren en wij dat nog moesten regelen. Levering was snel en op de tijd zoals afgesproken Al met al ontzettend tevreden en raden het iedereen aan om hier een bezoek te doen bij het eventueel aanschaf of advies voor bestrating
Beste Melvin, Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen in Bestrating.nl! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het advies en de begeleiding. We vinden het belangrijk om goed te luisteren naar jouw wensen en praktisch mee te denken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Mooi dat je dit zo hebt ervaren. Ook goed om te horen dat de levering precies volgens afspraak verliep. Daar doen we het voor. Veel plezier met het eindresultaat en je bent altijd welkom in onze showtuin in Assen als je nog eens inspiratie wilt opdoen of advies nodig hebt! Met vriendelijke groet, Bestrating.nl
We werden wederom goed geholpen en zijn zeer tevreden over de bediening, de levering enzovoort
Beste Evert, Bedankt voor je mooie beoordeling en het vertrouwen dat je opnieuw in ons hebt gesteld. Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen, van het advies tot en met de levering. Daar doen we het voor. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Goede kwaliteit blokken en keurig netjes afgeleverd zonder beschadiging op de afgesproken plaats door een vriendelijke chauffeur
Beste Andre, Bedankt voor uw mooie beoordeling en het delen van uw ervaring. Goed om te horen dat de levering netjes is verlopen en dat u tevreden bent over de kwaliteit van de blokken. We geven het compliment ook zeker door aan de chauffeur. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Had een foute bestelling doorgegeven, vroeg om correctie die onmiddellijk werd uitgevoerd. ‘‘s avonds besteld … ´smorgens lag alles netjes voor mijn deur… 300 km verder en beter koop dan in Belgie. Top!
Beste Willy, Bedankt voor uw geweldige review en het mooie cijfer. Goed om te horen dat de aanpassing van uw bestelling direct is geregeld en dat alles zo snel en netjes bij u is geleverd, zelfs tot in België op ruim 300 km afstand. Mooi dat u daarnaast ook nog eens voordeliger uit was. Veel plezier gewenst met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Wij bestelden Linia Excellence stenen van 15 x 15 x 60 om wat vaste bloembakken te maken in onze tuin en die werden binnen een paar dagen (door hun eigen aardige en kundige chauffeur) thuis geleverd. Mooie kwaliteit stenen en de muurtjes waren binnen een paar uur klaar. Stenen zijn wel zwaar (ca 28 kg per stuk) dus houd daar rekening mee. Tip voor mensen die dit ook willen doen, bestel een paar stenen van 15 x 15 x 30 cm mee dat scheelt slijpwerk!
Beste Joëlle, Bedankt voor uw uitgebreide en enthousiaste review. Mooi om te lezen dat de Linia Excellence stenen zo goed bevallen en dat de levering snel en netjes is verlopen door onze chauffeur. Klinkt alsof de bloembakken een prachtig resultaat hebben opgeleverd. Ook bedankt voor het delen van uw tip, daar hebben andere klanten zeker iets aan. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Nadat ik geschrokken was van de offerte van een lokale aanbieder (we kregen €2,- projectkorting op een totaal van €3000,-), ben ik gaan zoeken op internet en kwan zodoende bij bestrating.nl. Wat us verschil in prijs én service. Omdat te mooi was im waar te zijn, heb ik ze gebeld. Ben vervolgens zeer vriendelijk en uitvoerig te woord gestaan. Via mail perfect op de hoogte gehouden van levering. Ik kan niet bedenking wat beter kan. TOP!!
Beste Geert, Bedankt voor je enthousiaste review en het mooie cijfer. Goed om te horen dat je zo positief verrast bent door zowel onze prijs als de service. Fijn dat het contact telefonisch en per mail duidelijk en prettig is verlopen en dat alles naar wens is geleverd. Veel plezier gewenst met je aankoop. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Superbedrijf. Fijn geholpen, keurig in afspraken en ze hielpen me mee met denken en in de uitvoering. Ik had een kleine overkapping besteld. . Aanrader!
Beste Wilma, Wat een mooie review, dank je wel voor het delen van je ervaring! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je onze service als prettig hebt ervaren. We vinden het belangrijk om niet alleen afspraken na te komen, maar ook actief mee te denken zodat het eindresultaat precies past bij jouw wensen. Geniet van je overkapping en bedankt voor het vertrouwen en de aanbeveling! Groet, Team Bestrating.nl
Goed materiaal, advies en aanbeveling hovenier
Beste Anita, Bedankt voor uw mooie review en het vertrouwen in ons. Goed om te horen dat u tevreden bent over het materiaal en het advies, en dat ook de samenwerking met de hovenier goed is bevallen. Dat is precies wat we willen bereiken. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Zeer correct en goede service. Mooie degelijke tegels voor een goede prijs. Dit bedrijf is echt een aanrader
Beste Eric, Bedankt voor uw geweldige review en het mooie cijfer. Fijn om te horen dat u onze service als correct heeft ervaren en dat u tevreden bent over de kwaliteit van de tegels en de prijs. Veel plezier gewenst met het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Leveren op tijd en kwaliteit wat afgesproken was, gewoon prima
Beste, Bedankt voor de mooie beoordeling en het delen van uw ervaring. Goed om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat de levering en kwaliteit naar wens waren. Daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Goed gecommuniceerd en vlot geleverd. Heel fijn!
Beste Deborah, Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat de communicatie duidelijk was en dat de levering vlot is verlopen. Daar doen we het voor. Heel veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer! Groetjes, Team Bestrating.nl
Wat een klasse service!! Blij met dit bedrijf. Een kleine nalevering, in Brabant was ook geen enkel punt. Heb je terrastegels nodig, dan is dit bedrijf een echte aanrader. Groetjes Karin en Ed van Uden.
Beste Ed, Wat een fantastische review, hier worden we echt blij van. Dank jullie wel voor het vertrouwen en de mooie woorden. Geniet van jullie terrastegels en hopelijk van heel veel mooie momenten in de tuin. Jullie zijn altijd van harte welkom bij Bestrating.nl in Assen. Groet, Team Bestrating.nl
Altijd goede ervaring. Men is klantvriendelijk en helpt altijd.
Beste Henk, Wat een mooie woorden, dank je wel voor deze fijne review. Geweldig om te horen dat je onze service als positief en klantvriendelijk ervaart. We vinden het belangrijk om echt mee te denken en iedere klant goed te helpen, dus dit waarderen we enorm. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Heel veel keus, mooi showterrein voor iedereen is er keus genoeg. Vriendelijk personeel.
Beste Henk, Wat mooi om te lezen dat je ons als een nette zaak hebt ervaren en dat je goed bent geholpen. We doen ons best om het showterrein overzichtelijk en inspirerend te maken, zodat er voor iedereen genoeg keuze is. Fijn dat ook ons team een goede indruk heeft achtergelaten. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Toch spannend om tegels op internet te bestellen.... Maar dat is absoluut niet nodig bij bestrating.nl De tegels zijn netjes en volgens afspraak geleverd.
Beste, Wat fijn om te lezen, dank je wel voor deze mooie review. We begrijpen heel goed dat online tegels bestellen spannend kan zijn. Extra leuk om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat de levering netjes volgens afspraak was. Veel plezier met de tegels en graag tot een volgende keer bij Bestrating.nl. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Het was helemaal goed geregeld! TOP!
Beste Miranda, Wat fijn om te lezen, dank je wel voor deze mooie review. We zijn blij dat alles helemaal goed geregeld was en helpen je graag weer bij een volgende bestelling. 😊 Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Erg behulpzaam bij de bestelling via internet. Omdat " ik zelf " wat verkeerd had gedaan. Belden ze mij op of dat wel klopte. En werd de bestelling aangepast. Ook de bezorging werd netjes via de mail en later door transportbedrijf op de dag van bezorging door gebeld. Ook mooi en netjes verpakt TOP . Als ik met de tijd m'n oprit ga vernieuwen weet ik waar ik zijn moet. Met vriendelijke groet en nogmaals bedankt . Wilfried volkering ( Enschede)
Beste Wilfried, Wat een mooie review. Dank je wel Wilfried. Fijn om te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen bij de online bestelling en dat het op tijd signaleren van de aanpassing het verschil heeft gemaakt. Juist dat persoonlijke contact vinden we belangrijk zodat alles klopt voordat de bestelling onderweg gaat. Ook goed om te horen dat de communicatie rondom de levering duidelijk was en dat de bestrating netjes verpakt is aangekomen. Daar besteden we veel aandacht aan. Als je straks je oprit gaat vernieuwen denken we graag weer met je mee. Je bent altijd welkom voor advies, inspiratie en een passende oplossing. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen en veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Snelle en goede service
Beste Lo, Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Goed om te lezen dat je onze service als snel en goed hebt ervaren. Dat is een mooi compliment en daar zijn we blij mee. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of plannen voor een volgend project, dan denken we graag weer met je mee. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Stenen zijn zeer snel geleverd, vriendelijke chauffeur en de stenen zijn maatvast en van goede kwaliteit.
Beste Chris, Dank je wel voor je mooie review en de duidelijke toelichting. Goed om te horen dat de levering snel is verlopen, dat de chauffeur een positieve indruk heeft achtergelaten en dat de stenen voldoen aan je verwachtingen qua maatvastheid en kwaliteit. Daar doen we het voor. Veel plezier met het verwerken van de stenen en mocht je in de toekomst nog vragen hebben of iets nodig zijn, dan denken we graag met je mee. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
We wonen verder weg ,maar alles verloopt zeer vlot .....gr eric
Beste Eric, Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat alles, ondanks de afstand, zo vlot is verlopen. Dat laat zien dat goede service niet stopt bij de grens en daar zijn we blij mee. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of plannen hebben voor een volgend project, dan staan we graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Gebeld, dat het grind waarschijnlijk niet geleverd werd voor de kerstvakantie. Duidelijke en fijne communicatie. De verrassing is des te groter als het dan toch geleverd wordt voor kerst. Heel blij mee!
Beste Erik, Dank je wel voor je enthousiaste review. Goed om te lezen dat de communicatie duidelijk is geweest en dat de levering uiteindelijk toch nog voor kerst is gelukt. Dat soort verrassingen maken een project natuurlijk extra leuk en we begrijpen heel goed dat je daar blij van wordt. Veel plezier met het grind en als we in de toekomst ergens bij kunnen helpen, dan staan we graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Kan ik nog niet
Bleek dat ik te weinig besteld had om alles te bestraten, gelukkig kon er snel geleverd worden. Er stond een bus in de weg bij het leveren en de chauffeur wilde gelukkig wachten totdat de bus verplaatst was. Blij met de snelle levering en het geduld van de supervriendelijkechauffeur! Top levering
Beste Suzan, Dank je wel voor je uitgebreide review en het delen van je ervaring. Goed om te horen dat we snel konden schakelen toen bleek dat er extra materiaal nodig was. Fijn ook dat de chauffeur de tijd nam en flexibel meedacht bij het lossen. Dat soort momenten maken het verschil en daar doen we ons best voor. Veel succes met het verder bestraten en mocht je nog iets nodig hebben, dan helpen we je graag verder. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Korenmaat 18
9405 TJ Assen
Bestrating.nl is dé specialist in sierbestrating en tuinmaterialen voor zowel particulieren als professionals, zowel online als in onze 5.000 m2 grote showtuin in Assen. Met een breed assortiment aan tuintegels, klinkers, keramiek en tuinaccessoires bieden wij voor iedere tuin een passende oplossing. Wij combineren scherpe prijzen met deskundig advies en snelle levering, zodat klanten zorgeloos hun droomtuin kunnen realiseren. Dankzij onze jarenlange ervaring en focus op kwaliteit staan klanttevredenheid en service altijd centraal. Kom langs in onze showtuin en ervaar persoonlijk advies en volop inspiratie. Je wordt altijd vakkundig geholpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw tuin.