Kut bedrijf

Kut bedrijf

Reactie van het bedrijf

Beste Miranda, We begrijpen dat het vervelend is dat de tegels niet kunnen worden geretourneerd. Helaas kunnen wij hier niets aan veranderen vanwege de verschillende batchcodes, wat ervoor zorgt dat de tegels niet opnieuw verkocht kunnen worden. We vinden het jammer om te horen dat u ontevreden bent en de woorden die u hierboven gebruikt. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

Het product, een reiniger voor keramische tegels deed precies wat het had beloofd. Schoon maken.

Reactie van het bedrijf

Beste Bennie, Bedankt voor uw positieve feedback! Geweldig om te horen dat de reiniger voor keramische tegels precies deed wat u ervan verwachtte. Mocht u in de toekomst nog meer producten nodig hebben of vragen hebben, laat het ons gerust weten. 😊 Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

Echt een TOP bedrijf!!!

Ik had met spoed tegels nodig en op dezelfde dag heeft bestarting.nl de tegels die ik nodig had geleverd. Hierbij ook geen extra kosten gevraagd. Echt een redder uit nood dus. Top bedrijfsarts. Ik raad het zeker aan om toekomstige bestellingen via hun te plaatsen. ⁰

Reactie van het bedrijf

Beste Esra, Bedankt voor uw mooie review! We zijn blij dat we uw spoedbestelling op dezelfde dag konden leveren zonder extra kosten te rekenen. Het doet ons goed dat we u uit de brand hebben geholpen! Dank u wel voor uw aanbeveling en we hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

Snelle professionele service

Erg heldere, snelle service en goede communicatie

Reactie van het bedrijf

Beste Harry, Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u onze service als snel, professioneel en helder hebt ervaren. Goede communicatie is voor ons erg belangrijk, dus het is fijn om te horen dat dit gewaardeerd wordt. We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

Betrouwbaar en netjes

Snel bezorgd op afgesproken rijd en plaats. Vriendelijke chauffeur! Kortom super en tevreden!

Reactie van het bedrijf

Beste Nathalie, Bedankt voor uw mooie review! We zijn blij dat u tevreden bent met de levering op de afgesproken tijd en plaats, en dat u de vriendelijke chauffeur waardeerde. Het is fijn om te horen dat u onze service als betrouwbaar en netjes heeft ervaren. We kijken ernaar uit om u opnieuw van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

Erg tevreden over zowel levering als service

Goed aanbod, lokaal voordelig geleverd, en goede service.

Reactie van het bedrijf

Beste Roland, Bedankt voor uw mooie review! Fantastisch om te horen dat u tevreden bent met ons aanbod, de levering en onze service! We waarderen u feedback en kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

Snelle levering en goede afspraken

Goed afspraken kunnen maken mbt levering. Nette prijzen en goed te woord gestaan.

Reactie van het bedrijf

Beste Roelf. Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat de levering snel en volgens afspraak verliep en dat u tevreden bent met onze prijzen en service. We staan altijd klaar om u te helpen! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

prima advies ontvangen en goede passende oplossing

Aan de balie werd er gelijk meegedacht hoe onze wensen ingevuld konden worden. Aansluitend was het bestelproces goed opgezet. Ook bij het leveren konden wij met de chauffeur goed afstemmen dat wij onze bestelling op een alternatieve wijze op de juiste plek geleverd kregen zodat wij daarna geen extra meters hoefden te lopen met het materiaal, top!

Reactie van het bedrijf

Beste Erik, Bedankt voor uw uitgebreide review. We zijn blij om te horen dat u onze service aan de balie, het bestelproces, en de levering als prettig heeft ervaren. Fijn dat we samen met de chauffeur een oplossing konden vinden om de levering precies op de juiste plek te krijgen! We doen er alles aan om onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

perfect

helemaal ok leveringen tijdig, netjes geprijst

Reactie van het bedrijf

Beste Albert, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze leveringen en prijzen. We waarderen uw aanbeveling enorm en hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

Zeer tevreden, super service

Tegels werden netjes bezorgd voor een goede prijs. Achteraf hadden we 10 tegels extra nodig , die binnen een week geleverd werden tegen een schappelijke bezorgtarief. Alsnog bedankt voor de goede service.

Reactie van het bedrijf

Beste Gino, Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de levering en de prijs van de tegels. We zijn blij dat we snel extra tegels konden leveren en dat u tevreden met met onze service. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

Alles keurig en netjes veepakt afgeleverd op de afgesproken plek

Alles goed gegaan

Reactie van het bedrijf

Beste Erika, Bedankt voor uw mooie review! Geweldig om te horen dat alles keurig en netjes is afgeleverd op de afgesproken plek. We zijn blij dat alles goed is gegaan en hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

Snelle levering, vriendelijk te woord gestaan!

Reactie van het bedrijf

Beste Janine, Bedankt voor uw geweldige review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze snelle levering en vriendelijke service. We staan altijd klaar om u te helpen! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

Duidelijke communicatie snelle levering.

Alles ging duidelijk en snel ook met het inplannen van de levering. De natuursteen vijverrand was oké alleen waren er bij sommige delen een kleine beschadiging te zien maar was op te lossen door de beschadigde delen naar beneden te leggen.

Reactie van het bedrijf

Beste Sylvano, Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat de communicatie en levering naar wens waren en dat alles vlot is verlopen. Jammer dat er enkele delen een kleine beschadiging hadden, maar goed om te weten dat u hier een oplossing voor heeft gevonden! We waarderen uw begrip en hopen dat u geniet van uw nieuwe natuursteen vijverrand. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

Buitengewoon goede opvolging

Er was één vijverrand gebroken bij aankomst. Met super ondersteuning vanuit klantenservice een oplossing gevonden met een collega bedrijf. Heel blij mee

Reactie van het bedrijf

Beste Wim, Bedankt voor uw positieve review! Het spijt ons dat er bij aankomst een vijverrand gebroken was, maar we zijn blij dat onze klantenservice u goed heeft kunnen helpen en een oplossing heeft gevonden. We waarderen uw geduld en vertrouwen! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de afhandeling. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

In één woord top

Fijn bedrijf goede prijs goede kwaliteit

Reactie van het bedrijf

Beste Andre, Bedankt voor uw mooie review. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze prijs en kwaliteit. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

Kreeg als leek goed advies, de bestelde artikelen zijn keurig en op tijd afgeleverd.

Reactie van het bedrijf

Beste, Bedankt voor uw mooie review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met ons advies en de levering. Als u in de toekomst nog vragen heeft of hulp nodig heeft, staan we weer voor u klaar! Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

Complimenten voor de bezorger

Eigenlijk was alles goed geregeld. Contact heb je met de bezorger. Vriendelijke man die oog heeft voor het verkeer, smalle doorgaande weg, en alles in no time op de goede plek had staan.

Reactie van het bedrijf

Beste Jan, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze vrachtwagenchauffeur! We geven de complimenten aan hem door! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

Goede kwaliteit, snelle levering

Prima geregeld, goed geholpen, goede service.

Reactie van het bedrijf

Beste Wim, Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met de kwaliteit, snelle levering en onze service. Dit vinden we erg belangrijk! Als we u in de toekomst weer van dienst kunnen zijn, horen we het graag! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

Zeer behulpzaam bedrijf

Denken met je mee en doen echt moeite voor je. Goede prijs en snelle bezorging. Helemaal tevreden!

Reactie van het bedrijf

Beste Tim, Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden ben met onze service, goede prijs en snelle bezorging. Als we in de toekomst weer iets voor u kunnen betekenen, horen het we het graag! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

Prima geholpen met goede informatie en levering volgens afspraak

Voor een kuub split ben ik bij bestrating geweest. Ik werd goed geïnformeerd over de verschillende soorten grind en split. Het werd een paar dagen later netjes volgens afspraak geleverd.

Reactie van het bedrijf

Beste, Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de informatie over de verschillende soorten grind en split, en dat de levering volgens afspraak is verlopen! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebbe, staan we graag voor je klaar! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

Geweldige service

Het bedrijf denkt met je mee.

Reactie van het bedrijf

Beste Henk, Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service. We zien u graag terug in de toekomst! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

De levering en service is ok, stenen onvoldoende

Bij bestrating .nl zijn wij prima geholpen. Zelf hebben we gekleurde en tevens getrommelde waaltjes uitgezocht. De order is prima opgevolgd en op tijd geleverd. Alleen de waaltjes vielen tegen qua structuur, hardheid en kleur. Deze is niet identiek aan de waaltjes op het display maar veel grijzer. De stenen lijken uit geperst puin te bestaan. Bij het knippen viel op hoe zacht de stenen zijn. Niet wat je van waaltjes verwacht.

Reactie van het bedrijf

Beste Peter, Bedankt voor uw feedback en uw complimenten over de levering en service. Het spijt ons te horen dat de waaltjes niet aan uw verwachtingen voldoen wat betreft de structuur, hardheid en kleur. We begrijpen dat het teleurstellend is als de stenen niet overeenkomen met wat u had verwacht. Als u ons had geïnformeerd voordat u de waaltjes ging verwerken, hadden we samen naar een mogelijke oplossing kunnen kijken. We hadden graag een passende oplossing voor u gezocht. Mocht u nog vragen hebben, kunt u contact opnemen met [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

Klasse bedrijf.

Veel keus. Indien nodig deskundig advies. Klantvriendelijkheid is ook erg goed. Ik blijf er terugkomen!

Reactie van het bedrijf

Beste Erik, Bedankt voor uw mooie review! Het is fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de keuze, het deskundige advies en de klantvriendelijkheid! We doen altijd ons best om onze klanten de beste ervaring te bieden! Bedankt voor uw vertrouwen en we kijken ernaar uit u snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

Goed geholpen, goede prijzen en mooie producten

Onze relatief kleine bestelling werd snel geleverd en is op advies van de verkoper precies wat we wilden hebben. Geen hele bijzondere wensen of ideeën, maar toch mooi om ter plaatse even de verschillen en opties te kunnen bekijken. Heel blij met hoe het geworden is.

Reactie van het bedrijf

Beste Paul, Bedankt voor uw mooie review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met zowel de service als de producten. Het is fijn dat u de tijd heeft genomen om de verschillende opties ter plaatse te bekijken en dat u uiteindelijk precies heeft gevonden wat u zocht. Mocht u in de toekomst nog vragen of wensen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

Uitstekende kwaliteit en service

Reactie van het bedrijf

Beste Bart, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de kwaliteit en service. We wensen u veel plezier toe met uw nieuwe tuintegels! Als u nog vragen heeft of verdere hulp nodig heeft, laat het ons gerust weten. We staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl

Korenmaat 18

9405 TJ Assen

0592 - 315108

Over Bestrating.nl

Bestrating.nl is in 2000 opgericht door de gebroeders Meijeringh. Wat als hobby begon, is uitgegroeid tot een groot bedrijf met dertien medewerkers. De klanten van Bestrating.nl zijn particulieren, hoveniers, gemeenten en aannemers. Met een ruim assortiment in tuintegels, sierbestrating, stapelblokken, tuinverlichting en afwatering leveren wij alles voor uw complete tuin. Ook voor een overkapping, blokhut, kapschuur, carport of veranda bent u bij Bestrating.nl aan het juiste adres. In onze showtuin van meer dan 5000 m² kunt u alle soorten bestrating in Assen komen bekijken. De showtuin is 24/7 toegankelijk, maar voor persoonlijk advies kunt u het beste langskomen tussen 9:00 en 17:00. Loop vrijblijvend binnen of maak vooraf al een afspraak. Zo weet u zeker dat wij uitgebreid de tijd hebben om u alle soorten bestrating te laten zien.