Laden reviews...
162 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent snelle levering, vriendelijk personeel en deskundig advies. Duidelijke communicatie en betaalbare prijzen komen vaak terug in de ervaringen. De service wordt over het algemeen gezien als betrouwbaar en prettig, van eerste contact tot levering.
Helemaal goed
6 July 2026
Bert
Pieters
Beste Bert,
Bedankt voor je mooie beoordeling. Wat leuk om te lezen dat alles helemaal naar wens is verlopen.
We zijn benieuwd hoe de Bourgogne Flagstones er straks bij komen te liggen. We wensen je veel plezier met het eindresultaat en hopen dat je er jarenlang van kunt genieten.
Team Bestrating.nl
Wij hebben yellow sun split besteld in big bags. Werd allemaal prima geregeld en bezorgd. Maar de maatvoering klopt niet. We hebben een grotere afmeting ontvangen dan besteld. We kwamen er later achter. We dachten dat de kleinere maten wat lager in de big bag zouden zitten maar de hele big bag was een te grote maat. Dus bij aflevering zul je goed op moeten letten of de maatvoering klopt
6 July 2026
Anja
Elsloo
Beste Anja,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Fijn om te horen dat de bestelling en levering naar wens zijn verlopen.
Jammer dat de sortering van het split niet aan je verwachtingen voldeed. De maatvoering van split is altijd een zeefmaat. In het geval van 30 tot 60 mm betekent dit dat het materiaal wordt gesorteerd met zeven. Daardoor kunnen er ook langere of afwijkend gevormde stenen tussen zitten die door de zeef vallen. Dat is een eigenschap van een natuurproduct en helaas niet volledig te voorkomen.
Mocht je twijfelen of je daadwerkelijk de juiste sortering hebt ontvangen, neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag met je mee.
Team Bestrating.nl
Nu 2x materialen besteld via internet en zelf afgehaald in Assen. Mooie locatie en eenvoudig bereikbaar. Op de locatie vriendelijk, behulpzaam en professioneel personeel. Snel geholpen en een goed systeem om met aanhangwagen zelf de materialen te komen ophalen.
3 July 2026
Wiebe Kroezen
RAVENSWOUD
Beste Wiebe,
Bedankt voor je mooie review en dat je opnieuw voor ons hebt gekozen.
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze locatie in Assen, de bereikbaarheid en het afhaalproces. Ook geven we je complimenten graag door aan onze collega's. Zij zullen het waarderen dat je hun vriendelijke, behulpzame en professionele service zo positief hebt ervaren.
We hopen je snel weer te mogen verwelkomen. Veel plezier met je materialen!
Team Bestrating.nl
Zeer tevreden over de service en snelle levering
30 June 2026
W.G.
Borger
Beste,
Leuk om te horen, bedankt voor je mooie review.
Fijn dat je zo tevreden bent over onze service en de snelle levering. We waarderen je vertrouwen en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Veel plezier met je bestelling!
Team Bestrating.nl
We hebben een goede en een mooie aankoop gedaan de keramische tuintegels 60x60 x5 gemakkelijk inleg mooie kleur type kira twice slate zeer blij met deze aankoop .en we zijn goed geholpen door deze mensen van betrating . NL enorm veel keuze en ze geven eerlijke adviezen. Ook de bezorging duurt meestal niet zo erg lang
30 June 2026
Christien
Muntendam
Beste Christien,
Bedankt voor deze geweldige review. Wat fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met de Kera Twice Slate keramische tuintegels. Een prachtige keuze. Het is leuk om te lezen dat jullie onze eerlijke adviezen, het ruime assortiment en de service zo hebben gewaardeerd. Ook fijn dat de bezorging naar wens was. We wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe tuin en hopen dat jullie er jarenlang van kunnen genieten.
Beveelt niet aan
Andris
Aarle-Rixtel
Beste Andris,
Bedankt voor je review én voor de mooie 10. We moesten wel even glimlachen. Je hebt 'aanbevelen' op nee gezet, maar met een 10 voelen we ons stiekem toch een beetje aanbevolen. We gaan ervan uit dat je muis een eigen mening had. Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer.
Snelle levering, goede communicatie
Michael
Blaricum
Beste Michael,
Bedankt voor je fijne review. Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de goede communicatie. We stellen je mooie woorden erg op prijs en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.
Team Bestrating.nl
Snel geleverd een goede klantenservice
Michael
Boskoop
Beste Michael,
Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd en dat je onze klantenservice als prettig hebt ervaren. We waarderen je positieve feedback en staan de volgende keer graag weer voor je klaar.
Team Bestrating.nl
Heel duidelijk inde helder in de communicatie
28 June 2026
Anja
Leeuwarden
Beste Anja,
Bedankt voor je fijne review. Wat goed om te horen dat je een prima deal hebt kunnen maken en dat onze communicatie duidelijk en helder was. Daar doen we het voor. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer.
Team Bestrating.nl
Ik bestel hier alles van inlite
27 June 2026
Dick
Pijnacker
Beste Dick,
Bedankt voor je mooie review. Wat leuk om te horen dat je steeds weer voor in-lite bij ons kiest. Fijn dat je tevreden bent over onze prijzen en service. We waarderen je vertrouwen en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.
Team Bestrating.nl
afspraak is afspraak en niets is teveel
27 June 2026
Vinod
Zoetermeer
Tsja, je kunt een vergissing hebben gemaakt in het aantal wat je nodig hebt. Maar het teveel retourneren ho maar… het product schaart het bedrijf onder speciaal product (hoezo? Ik heb bestrating gekocht op hun website en ze zijn gespecialiseerd in bestrating. Wat is dan speciaal product?!). Dat nemen ze dan niet meer retour terwijl het niet eens uit de pallet verpakking is geweest. Dat er ophaalkosten aan verbonden zijn, is begrijpelijk. Maar er valt niet met ze in het onderhandeling te komen.
Beveelt niet aan
26 June 2026
Robert
Assen
Goed geholpen, alles volgens afspraak verlopen
26 June 2026
Marlies
Emmen
Zeer betrouwbaar en na geen 3 mm kruisje zoals afgesproken maar 5 mm geleverd kwam ik een emmer voeg te kort wat ik meteen kosteloos kon ophalen. Chauffeur die het kwam brengen was ook zeer ervaren en wist precies waar het moest staan. En ze zijn ook zeker niet de duurste maar leveren wel kwaliteit
25 June 2026
Otto
Emmen
Alles is volgens afspraak verlopen. De levering vond precies plaats op de dag die ik had aangegeven en op de juiste locatie. De chauffeur was erg vriendelijk en professioneel. Alles verliep perfect van begin tot eind. Ik ben zeer tevreden en kan dit bedrijf zeker aanbevelen! Grotjes, Marek
23 June 2026
Marek
Voorhout
Beste Marek,
Bedankt voor je mooie review en aanbeveling.
Wat fijn om te lezen dat alles volledig volgens afspraak is verlopen en dat de levering precies op het gewenste moment en op de juiste locatie heeft plaatsgevonden. We geven de complimenten door aan onze chauffeur.
Veel plezier met je nieuwe tuin! Mocht je nog leuke foto's hebben van het eindresultaat, dan ontvangen wij deze uiteraard graag!
Team Bestrating.nl
Als er vragen zijn, krijg je snel antwoord. Goede service
21 June 2026
Irma
Noordwijkerhout
Beste Irma,
Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat de communicatie goed verlopen is.
Tot de volgende keer bij Bestrating.nl.
Duidelijk informatie,snelle levering.
20 June 2026
Mike Heckmans
KERKRADE
Beste Mike,
Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat de informatie duidelijk was en dat je product snel geleverd is.
Geniet ervan.
Team Bestrating.nl
Goede prijs en veel keuze. Ook de chauffeur die de bestrating kwam leveren was supervriendelijk. Hij heeft goed geholpen om alle bestelde producten op de juiste plek te krijgen en nam daar rustig de tijd voor, in plaats van alles snel neer te zetten en weer te vertrekken. Al met al zijn wij zeer tevreden en komen we hier graag nog eens terug.
19 June 2026
Marieke
Hank
Beste Marieke,
Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over onze prijzen, het ruime assortiment en de service. Ook je complimenten voor onze chauffeur waarderen we enorm. We vinden het belangrijk dat een levering niet alleen goed verloopt, maar ook met aandacht voor de klant wordt uitgevoerd. Veel plezier met je bestrating en we verwelkomen je graag opnieuw bij een volgend project!
Team Bestrating.nl
Het verwerken van het product ging heel makkelijk. Helaas heb ik hele fijne voegen (1 mm) dus er komt nog wel onkruid doorheen op sommige plekken. Ik denk dat het met iets grotere voegen perfect werkt. Aan de service heb ik niets op te merken. Na wat mail verkeer waar ik snel antwoord op kreeg is het dezelfde dag verstuurd en had ik het de vlgd dag in huid
18 June 2026
Sylleke
Roosendaal
Beste Sylleke,
Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat het product gemakkelijk te verwerken was en dat je onze snelle service en communicatie hebt gewaardeerd. Jammer dat er bij de zeer smalle voegen toch wat onkruid doorheen komt. We wensen je veel plezier met het eindresultaat en helpen je graag weer bij een volgend project!
Team Bestrating.nl
Prima informatie, keurig geleverd, vriendelijk personeel, mooi product
17 June 2026
Ruth
Beilen
Beste Ruth,
Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de informatie, de levering, ons personeel en het product. Daar doen we het voor. We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je in de toekomst weer te mogen helpen bij een volgend tuinproject!
Team Bestrating.nl
De bestelling liet op zich wachten door vertraging bij PostNL dus contact gehad met de klantenservice en mocht het echt te laat binnenkomen waardoor wij er niks meer aan hadden mocht ik het gratis retour zenden. Uiteindelijk was dat niet nodig, maar wil superfijn dat de mogelijkheid er was geweest.
16 June 2026
Brigitte
Almere
Beste Brigitte,
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je bestelling uiteindelijk toch op tijd is geleverd en dat verdere actie niet meer nodig was. Daar zijn we blij mee.
Veel plezier ermee!
Team Bestrating.nl
Stenen besteld Duidelijk, snel reagerend en goede prijs-kwaliteit verhouding
16 June 2026
Anita
Groningen
Beste Anita,
Bedankt voor je mooie review en wat fijn om te lezen dat alles goed is verlopen.
Veel plezier met je aankoop!
Ik ben zeer tevreden.
15 June 2026
Arie
Werkendam
Beste Arie,
Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat alles snel geleverd is, en dat je tevreden terugkijkt op je bestelling.
Veel plezier met je aankoop en bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen.
Team Bestrating.nl
Eerst tel. contact over prijs en levertijd, zeer goed geïnformeerd. Bestelling gedaan en kreeg als verrassing nog extra korting! Levering door chauffeur was echt top, achteruit het erf op en alles op de cm nauwkeurig en op zijn plek gezet. Nadien nog extra stapelblokken nodig, deze in Assen opgehaald, snelle balie service en op het afhaal terrein snel geholpen door heftruckchauffeur. Echt een aanrader Bestrating.nl !!!!!!!!!!
14 June 2026
Nico
Ravenswoud
Beste Nico,
Bedankt voor je uitgebreide en enthousiaste beoordeling. Geweldig om te lezen dat je vanaf het eerste contact tot en met het afhalen van de extra stapelblokken zo positief bent over onze service.
Leuk dat je zowel het advies, de levering als de hulp op ons afhaalterrein benoemt. We geven je complimenten ook zeker door aan de collega's en chauffeur die je hebben geholpen.
Veel succes met de verdere werkzaamheden en bedankt voor de aanbeveling!
Team Bestrating.nl
Ik ben zeer goed geholpen en de bestelling ging soepel en was dik voor mekaar.
11 June 2026
José Stout
Assen
Beste José,
Bedankt voor je mooie beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Fijn dat alles soepel is verlopen en dat je goed bent geholpen bij je bestelling.
Daar doen we het voor.
Team Bestrating.nl
Bestrating.nl is dé specialist in sierbestrating en tuinmaterialen voor zowel particulieren als professionals, zowel online als in onze 5.000 m2 grote showtuin in Assen. Met een breed assortiment aan tuintegels, klinkers, keramiek en tuinaccessoires bieden wij voor iedere tuin een passende oplossing. Wij combineren scherpe prijzen met deskundig advies en snelle levering, zodat klanten zorgeloos hun droomtuin kunnen realiseren. Dankzij onze jarenlange ervaring en focus op kwaliteit staan klanttevredenheid en service altijd centraal.
Kom langs in onze showtuin en ervaar persoonlijk advies en volop inspiratie. Je wordt altijd vakkundig geholpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw tuin.
Korenmaat 18
9405 TJ Assen