Veel keuze op de website, goede communicatie vanuit de planning. Vriendelijke chauffeur en nette levering.
Beste Suzan, Bedankt voor je mooie beoordeling en de 8. Goed om te horen dat je tevreden bent over het assortiment, de communicatie en de levering. We geven je compliment door aan de chauffeur. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Goede prijs en duidelijke communicatie over het bezorgen
Beste, Bedankt voor jullie mooie beoordeling en de 10. Goed om te horen dat jullie tevreden zijn over de prijs en de duidelijke communicatie rondom de levering. Veel plezier met het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Prima op tijd geleverd op de aangewezen plaats neergezet.
Beste Richard, Bedankt voor je mooie beoordeling en de 10. Fijn om te horen dat de levering netjes en op tijd is verlopen, precies zoals je wilde. We wensen je veel plezier met het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met dit bedrijf. Vanaf het eerste contact ben ik goed geholpen en kreeg ik deskundig advies. Het contact was prettig en persoonlijk, zonder dat er iets werd opgedrongen. Er werd echt meegedacht over wat het beste paste bij mijn wensen. Kortom: fijne service, betrouwbare mensen en een aanrader voor iedereen die op zoek is naar mooie stenen en goed advies!
Beste Geert, Wat een mooie woorden, dank voor je uitgebreide terugkoppeling! Goed om te horen dat je het contact als prettig en persoonlijk hebt ervaren. We vinden het belangrijk om echt mee te denken en merken dat dat gelukkig wordt gewaardeerd. Veel plezier met je aankoop en je bent altijd welkom bij een volgende klus! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Er kwam nog een order naderhand bij was geen problem. En keurig gebeld voor aflevering.
Beste Geert, Wat goed om te horen dat je onze communicatie prettig vindt. We vinden het belangrijk dat alles soepel verloopt, ook wanneer er nog iets aan de bestelling wordt toegevoegd. Bedankt voor je vertrouwen en de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Inrit blokken nabesteld omdat ik er te weinig had Snel geleverd en zoals beloofd
Beste Arie, Bedankt voor je geweldige beoordeling en de maximale score van 10. Wat goed om te horen dat de nabestelling van de inritblokken snel en volgens afspraak is geleverd. We doen ons best om alles soepel en zonder vertraging te laten verlopen, dus fijn dat dit ook zo is ervaren. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Tot de volgende keer
Beste Priomaro, Bedankt voor je mooie beoordeling. Heel fijn om te horen dat je onze betrouwbaarheid en service zo waardeert. We zien je graag een volgende keer weer terug. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Beste Engel, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat je onze manier van werken waardeert en dat we volgens afspraak hebben geleverd. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Had nog wat extra’s nodig. Werden zonder aarzeling en dezelfde condities opgestuurd. Duidelijke communicatie en scherpe prijzen.
Beste Daniël, Bedankt voor je mooie beoordeling. Service en duidelijkheid vinden wij erg belangrijk, dus fijn dat je dit zo hebt ervaren. We zijn blij dat je tevreden bent over de communicatie en onze scherpe prijzen. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
tuinverlichting van in lite gekocht met de beste prijs en snelle en correcte levering
Beste Norman, Bedankt voor je mooie beoordeling. Goed om te horen dat je zo tevreden bent met de tuinverlichting van in-lite en dat je onze scherpe prijs en snelle, correcte levering waardeert. We wensen je veel plezier met de verlichting in je tuin. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Alles goed
Beste Lennart, Bedankt voor je positieve beoordeling en het delen van je ervaring. Geweldig om te horen dat je tevreden bent over zowel de service als de prijs. We doen ons best om klanten goed te helpen en het is mooi dat dit bij jou zo is overgekomen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Gemakkelijk te bestellen, en de levering was vlot
Beste Mark, Wat fijn om te horen dat alles soepel verliep. Bedankt voor je 10 en je positieve woorden over het bestelgemak en de vlotte levering. Daar doen we het voor. Veel plezier met je aankoop, en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Shotuin en adviseurs prima verzorgd
Beste Arno, Bedankt voor je mooie beoordeling en de positieve woorden. Fijn om te horen dat je onze advisering, betrouwbaarheid en flexibiliteit zo waardeert en dat alles naar wens is verzorgd. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Eigenlijk niet in woorden te omschrijven hoe geweldig ik de service en het contact heb ervaren. Voorafgaand aan mijn bestelling kreeg ik goede informatie en werd meegedacht. Bij verwerking van de geleverde stapelblokken bleek helaas dat er nogal verschil zat in de hoogte waardoor ze in halfsteensverband gingen wiebelen. Na hierover contact te hebben opgenomen werd nog dezelfde dag met de producent geschakeld en is dit heel snel en naar grote tevredenheid uitermate correct en coulant opgelost! De gebroeders Meijeringh staan voor service en kwaliteit.
Beste Lambert, Wat een prachtige beoordeling, bedankt dat u dit zo uitgebreid met ons deelt. Heel fijn om te lezen dat u vooraf goed bent geïnformeerd en dat u het meedenken heeft ervaren als waardevol. Jammer dat er een verschil in hoogte van de stapelblokken zat, maar we zijn blij dat dit snel en correct voor u is opgelost. Uw complimenten over onze service en het contact betekenen veel voor ons. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
prima service en netjes aflevering
Beste Patrick, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat onze service en levering goed zijn bevallen. We doen ons best om elke bestelling netjes en op tijd af te handelen. Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer bij Bestrating.nl! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Na het leggen van de oprit moest ik meer dan 150 betonstenen weggooien omdat deze stenen niet meer terug genomen kon worden. Ons werd geadviseerd om extra stenen af te nemen vanwege het legpatroon (keper verband). Er werd met 10 procent gerekend maar met 7 procent had het ook makkelijk gekund. Nog ter aanvulling: We hebben als basis een ontwerptekening gebruikt waar we niet van af zijn geweken. Verder was ik wel tevreden over de kwaliteit van de stenen. De stratenmaker kon er goed mee werken en gaf aan dat de stenen erg goed van kwaliteit was(GeoSteen).
Beste Ard, Bedankt voor je review en dat je je ervaring met ons deelt. Wat jammer om te horen dat je met stenen bent blijven zitten. We begrijpen dat dit vervelend is. Bij een keperverband adviseren we vaak om iets extra te bestellen om tekorten tijdens het leggen te voorkomen. In jouw geval bleek dat wat ruimer dan nodig. Bedankt dat je dit aangeeft, zo kunnen we onze berekeningen in de toekomst nog beter afstemmen. Daarnaast is het ook fijn om wat stenen over te hebben voor eventuele toekomstige aanpassingen of reparaties. Bij een groot assortiment zoals het onze is het helaas niet mogelijk om kleine restpartijen, zoals enkele vierkante meters, terug te nemen. Dit heeft te maken met batchkleuren en productieverschillen, waardoor de stenen niet meer als volledige partij kunnen worden verkocht. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de GeoSteen stenen en dat de stratenmaker er prettig mee kon werken. Dat waarderen we enorm. Hopelijk geniet je nog lang van het mooie eindresultaat. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Fijn geholpen met advisering en juiste vastlegging van afspraken. Bezorging van materialen op het moment dat ook is aangegeven.
Beste Sieger, Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We vinden het belangrijk dat onze klanten goed advies krijgen en dat afspraken duidelijk worden nagekomen. Super dat de bezorging ook precies op tijd was. Veel plezier met de materialen en hopelijk zien we je in de toekomst weer terug bij Bestrating.nl! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Erg blij met de service van bestrating.nl. Prima prijs en snelle levering.
Beste Rianne, Bedankt voor je geweldige beoordeling. Wat goed om te horen dat je blij bent met onze service en dat je tevreden bent over de prijs en de snelle levering. We staan in de toekomst graag weer voor je klaar! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Heb hier 2x besteld. Goede service, goed geholpen. Aanrader.
Beste E.M., Bedankt voor je mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat je al twee keer bij ons hebt besteld en steeds goed geholpen bent. We waarderen je aanbeveling enorm en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Prettig contact. Goede bezorging. Netjes volgens afspraak geleverd.
Beste Wim, Bedankt voor je mooie beoordeling. Wat goed om te horen dat alles precies naar verwachting is verlopen en dat je tevreden bent over het contact en de levering. Wij doen er alles aan om afspraken netjes na te komen en het is prettig om te merken dat dit wordt gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Paar keer geweest te kijken, bestelling gedaan. Goede communicatie. Later bestelling aangepast. Keurig geleverd en nadat er wat beschadigde tegels waren netjes opgelost door nueuwe tegels te leveren. Directe reactie op mail. Kortom zeer tevreden.
Beste Sjoerd, Bedankt voor je uitgebreide en positieve beoordeling. Wat mooi om te horen dat zowel de communicatie, levering als de oplossing bij de beschadigde tegels naar wens is verlopen. Fijn dat je tevreden bent met hoe alles is opgepakt, daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
De tweede keer dat ik een bestelling bij Bestrating.nl in Assen heb gedaan. Dit keer voor mijn voortuin en oprit. Ze denken mee en deden niet moeilijk toen ik de bestelling voor de levering nog wilde aanpassen. Tijdige levering en vriendelijke chauffeur. Top bedrijf.
Beste Anne-Marie, Wat een prachtige beoordeling, dank je wel. Geweldig om te lezen dat je al voor de tweede keer voor ons hebt gekozen en dat alles ook dit keer naar wens is verlopen. Fijn dat we je bestelling nog konden aanpassen en dat de levering goed en op tijd is gegaan. We geven je complimenten zeker door aan onze chauffeur. We hopen dat je lang plezier hebt van je nieuwe bestrating. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Mooie zaak. Alles duidelijk zichtbaar zowel in de stelling als op de grond. Geen opdringen de verkoop. Persoonlijk vind ik bestrating.nl iets nprettige dan Timmermans uit Ruinerwold. Ook onder de streep kwam bestrating.nl iets beter uit de bus.
Beste, Bedankt voor je mooie beoordeling en de uitgebreide toelichting. Wat goed om te horen dat u onze showroom overzichtelijk en prettig ervaart en dat je de voorlichting als persoonlijk en duidelijk hebt ervaren. Wij vinden het belangrijk dat klanten rustig hun keuzes kunnen maken zonder dat er druk wordt uitgeoefend en het is fijn dat dit zo is overgekomen. Ook uw vergelijking met andere aanbieders waarderen we zeer, dat geeft ons extra motivatie om deze lijn door te zetten. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Goed advies, snelle service en de prijs kwaliteit is in orde
Beste Arnold, Bedankt voor je mooie beoordeling. Wat goed om te horen dat je ons advies, de snelheid van de service en de prijs-kwaliteitverhouding zo positief hebt ervaren. We waarderen het dat je dit met ons en andere klanten deelt. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Goed geholpen bij de keuze en de levering ging soepel en snel! Bovendien was de bezorger zeer vriendelijk
Beste Martijn, Wat mooi om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. We zijn blij dat de keuze en levering soepel zijn verlopen en dat je de bezorger als vriendelijk hebt ervaren. Dank voor je positieve beoordeling en aanbeveling. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Korenmaat 18
9405 TJ Assen
Bestrating.nl is in 2000 opgericht door de gebroeders Meijeringh. Wat als hobby begon, is uitgegroeid tot een groot bedrijf met dertien medewerkers. De klanten van Bestrating.nl zijn particulieren, hoveniers, gemeenten en aannemers. Met een ruim assortiment in tuintegels, sierbestrating, stapelblokken, tuinverlichting en afwatering leveren wij alles voor uw complete tuin. Ook voor een overkapping, blokhut, kapschuur, carport of veranda bent u bij Bestrating.nl aan het juiste adres. In onze showtuin van meer dan 5000 m² kunt u alle soorten bestrating in Assen komen bekijken. De showtuin is 24/7 toegankelijk, maar voor persoonlijk advies kunt u het beste langskomen tussen 9:00 en 17:00. Loop vrijblijvend binnen of maak vooraf al een afspraak. Zo weet u zeker dat wij uitgebreid de tijd hebben om u alle soorten bestrating te laten zien.