Uitstekend!

Veel keuze op de website, goede communicatie vanuit de planning. Vriendelijke chauffeur en nette levering.

Goede prijs en duidelijke communicatie

Goede prijs en duidelijke communicatie over het bezorgen

Netjes geleverd op de plaats die ik graag wilde, mooi op de aangegeven tijd.

Prima op tijd geleverd op de aangewezen plaats neergezet.

Een fijne ervaring

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met dit bedrijf. Vanaf het eerste contact ben ik goed geholpen en kreeg ik deskundig advies. Het contact was prettig en persoonlijk, zonder dat er iets werd opgedrongen. Er werd echt meegedacht over wat het beste paste bij mijn wensen. Kortom: fijne service, betrouwbare mensen en een aanrader voor iedereen die op zoek is naar mooie stenen en goed advies!

Contact en communicatie oké

Er kwam nog een order naderhand bij was geen problem. En keurig gebeld voor aflevering.

Inrit blokken nabesteld omdat ik er te weinig had Snel geleverd en zoals beloofd

Zeer betrouwbaar en zeer goed

Tot de volgende keer

"gewoon" doen wat ze beloven!

Had nog wat extra’s nodig. Werden zonder aarzeling en dezelfde condities opgestuurd. Duidelijke communicatie en scherpe prijzen.

Top bedrijf

tuinverlichting van in lite gekocht met de beste prijs en snelle en correcte levering

Goede service en prijs!

Alles goed

Uitstekende service

Gemakkelijk te bestellen, en de levering was vlot

Goede advisering, betrouwbaar en flexibel

Shotuin en adviseurs prima verzorgd

Super service en zeer vriendelijk personeel.

Eigenlijk niet in woorden te omschrijven hoe geweldig ik de service en het contact heb ervaren. Voorafgaand aan mijn bestelling kreeg ik goede informatie en werd meegedacht. Bij verwerking van de geleverde stapelblokken bleek helaas dat er nogal verschil zat in de hoogte waardoor ze in halfsteensverband gingen wiebelen. Na hierover contact te hebben opgenomen werd nog dezelfde dag met de producent geschakeld en is dit heel snel en naar grote tevredenheid uitermate correct en coulant opgelost! De gebroeders Meijeringh staan voor service en kwaliteit.

prima service en netjes aflevering

Teveel stenen besteld die niet terug worden genomen

Na het leggen van de oprit moest ik meer dan 150 betonstenen weggooien omdat deze stenen niet meer terug genomen kon worden. Ons werd geadviseerd om extra stenen af te nemen vanwege het legpatroon (keper verband). Er werd met 10 procent gerekend maar met 7 procent had het ook makkelijk gekund. Nog ter aanvulling: We hebben als basis een ontwerptekening gebruikt waar we niet van af zijn geweken. Verder was ik wel tevreden over de kwaliteit van de stenen. De stratenmaker kon er goed mee werken en gaf aan dat de stenen erg goed van kwaliteit was(GeoSteen).

Zeer goede ervaring.

Fijn geholpen met advisering en juiste vastlegging van afspraken. Bezorging van materialen op het moment dat ook is aangegeven.

Erg blij met de service van bestrating.nl. Prima prijs en snelle levering.

Goede service, vriendelijk personeel.

Heb hier 2x besteld. Goede service, goed geholpen. Aanrader.

Alles precies zoals verwacht

Prettig contact. Goede bezorging. Netjes volgens afspraak geleverd.

Paar keer geweest te kijken, bestelling gedaan. Goede communicatie. Later bestelling aangepast. Keurig geleverd en nadat er wat beschadigde tegels waren netjes opgelost door nueuwe tegels te leveren. Directe reactie op mail. Kortom zeer tevreden.

De tweede keer dat ik een bestelling bij Bestrating.nl in Assen heb gedaan. Dit keer voor mijn voortuin en oprit. Ze denken mee en deden niet moeilijk toen ik de bestelling voor de levering nog wilde aanpassen. Tijdige levering en vriendelijke chauffeur. Top bedrijf.

Prettige en goede voorlichting

Mooie zaak. Alles duidelijk zichtbaar zowel in de stelling als op de grond. Geen opdringen de verkoop. Persoonlijk vind ik bestrating.nl iets nprettige dan Timmermans uit Ruinerwold. Ook onder de streep kwam bestrating.nl iets beter uit de bus.

Goed advies, snelle service en de prijs kwaliteit is in orde

Goed advies, snelle service en de prijs kwaliteit is in orde

Super service!

Goed geholpen bij de keuze en de levering ging soepel en snel! Bovendien was de bezorger zeer vriendelijk

Korenmaat 18

9405 TJ Assen

0592 - 315108

Over Bestrating.nl

Bestrating.nl is in 2000 opgericht door de gebroeders Meijeringh. Wat als hobby begon, is uitgegroeid tot een groot bedrijf met dertien medewerkers. De klanten van Bestrating.nl zijn particulieren, hoveniers, gemeenten en aannemers. Met een ruim assortiment in tuintegels, sierbestrating, stapelblokken, tuinverlichting en afwatering leveren wij alles voor uw complete tuin. Ook voor een overkapping, blokhut, kapschuur, carport of veranda bent u bij Bestrating.nl aan het juiste adres. In onze showtuin van meer dan 5000 m² kunt u alle soorten bestrating in Assen komen bekijken. De showtuin is 24/7 toegankelijk, maar voor persoonlijk advies kunt u het beste langskomen tussen 9:00 en 17:00. Loop vrijblijvend binnen of maak vooraf al een afspraak. Zo weet u zeker dat wij uitgebreid de tijd hebben om u alle soorten bestrating te laten zien.