Zowel tuinbestrating producten als verlichting producten aangeschaft. Erg tevreden over de kwaliteit van de producten en professionaliteit van de medewerkerkers
Beste Pieter, Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent over zowel onze bestrating als tuinverlichting. We streven ernaar om kwaliteit en service altijd hand in hand te laten gaan, dus dit soort reacties waarderen we enorm. Veel plezier met het eindresultaat en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet Team Bestrating.nl
Bestrating.nl. Vanaf het eerste contact merkte ik dat het een betrouwbaar bedrijf is dat echt meedenkt. Ik kreeg een goed advies over welke producten ik het beste kon gebruiken, en dat werd zonder gedoe geregeld. De kwaliteit van de producten is top en de hele ervaring voelde laagdrempelig en toegankelijk. Alles bij elkaar: fijne service, goede prijzen en mensen die met je mee willen denken. Zeker een aanrader!
Beste RJ, Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve beoordeling. Wat mooi om te lezen dat je onze service, advies en productkwaliteit zo waardeert. We doen ons best om het voor iedere klant zo soepel mogelijk te laten verlopen, en jouw terugkoppeling bevestigt dat we op de goede weg zitten. Dank voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet Team Bestrating.nl
Alle materialen mooi op tijd, prima kwaliteit. Mensen denken echt mee
Beste John, Bedankt voor je mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je onze snelle levering en meedenkendheid zo waardeert. Daar doen we het voor. Veel plezier met het eindresultaat. Met vriendelijke groet Team Bestrating.nl
Terrastegels snel bezorgd, zaten beschadigde tegels bij, meteen contact en nieuwe tegels bezorgd. Top! Goede prijs/kwaliteits verhouding.
Beste Ester, Bedankt voor je mooie beoordeling en het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat alles uiteindelijk naar tevredenheid is opgelost. We vinden het belangrijk dat je goed en snel geholpen wordt, zeker als er iets misgaat. Geniet van je nieuwe terras! Met vriendelijke groet Team Bestrating.nl
Fijne communicatie, kundig personeel, komt afspraken na, terras is prachtig geworden!!!
Beste Bert, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat goed om te horen dat de communicatie als prettig is ervaren en dat alles naar wens is verlopen. We wensen je veel plezier met het nieuwe terras! Met vriendelijke groet Team Bestrating.nl
Fijne zaak met ruim assortiment. Personeel die mee denkt. Wij zijn heel blij met onze nieuw tuin.
Beste Jan, Wat mooi om te lezen dat jullie zo tevreden zijn. Bedankt voor je lovende woorden over ons assortiment en ons team. We wensen jullie heel veel plezier in de nieuwe tuin. Met vriendelijke groet Team Bestrating.nl
Geleverd volgens afspraak ! Top !
Beste T. van Wolde, Bedankt voor je positieve review. Geweldig om te horen dat alles keurig volgens afspraak is verlopen en dat je blij bent met ons assortiment en de prijs. Dat waarderen we enorm. Met vriendelijke groet Team Bestrating.nl
Goede service, mooie stenen!!
Beste Thea, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Top om te horen dat je zo tevreden bent over onze service én de stenen. Veel plezier ervan in je tuin. Met vriendelijke groet Team Bestrating.nl
Super mooi grind uitgezocht, het moest besteld worden en dat ging snel en soepel. Blij met het eindresultaat
Beste Bea, Bedankt voor je positieve review. Wat fijn dat het grind helemaal naar wens is en dat de bestelling soepel is verlopen. Mooi dat je blij bent met het eindresultaat. Met vriendelijke groet Team Bestrating.nl
Wij zijn goed en prettig geholpen bij bestrating.nl, goede prijs kwaliteit verhouding en de keuze is ruim.. Ook de chauffeur verdiend een compliment, behulpzaam en meedenkend..
Beste Heino, Bedankt voor je mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, het ruime aanbod en de levering. Extra leuk dat je ook de chauffeur benoemt, dat geven we zeker aan hem door. Met vriendelijke groet Team Bestrating.nl
Heb voegzand antraciet besteld middels een link voor antraciet voegzand. Op de site niet goed te zien op de product foto dat de standaard kleur beige is en zodoende, ook door onoplettend van mijn zijde, verkeerre verpakking ontvangen en geopend en toen pas gezien dat het de verkeerde kleur was. Opnieuw een bestelling geplaatst en zo ook kunnen achterhalen waar t mis is gegaan. Wel de juiste kleur geleverd gekregen maar nul reactie op of er een oplossing mogelijk was. Jammer.
Beste Andre, Bedankt voor uw review. We vinden het jammer om te horen dat uw ervaring niet naar wens was. Wel zijn we eerlijk gezegd nog wat zoekende naar waar het precies is misgegaan. Volgens onze informatie klopt de link, producttekst en afbeelding met het bestelde artikel. We vermoeden dan ook dat hier sprake is geweest van een verwisseling bij het selecteren van de juiste kleur. Uiteraard begrijpen we dat dit heel vervelend is. Wat betreft het retourneren: helaas kunnen we geopende zakken voegzand inderdaad niet retour nemen. Dit is vanwege kwaliteits- en productveiligheidsrichtlijnen. Als de zak ongeopend was gebleven, hadden we deze uiteraard om kunnen wisselen. Mocht u met ons willen meedenken of aanvullende informatie hebben over wat er volgens u niet duidelijk was op de productpagina, dan horen we dat graag. We staan altijd open voor verbeteringen en waarderen feedback enorm. Met vriendelijke groet Team Bestrating.nl
Ruime keus die overzichtelijk is neergezet in Culemborg, betaalbare prijzen, afspraken worden keurig nagekomen en heel netjes geleverd. Kortom; erg prettig zakendoen!
Beste Bert, Bedankt voor je mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de ruime keus, prijzen en onze service. We streven er elke dag naar om het aankoopproces zo prettig en betrouwbaar mogelijk te maken. Graag tot de volgende keer bij Bestrating.nl! Heb je mooie foto's van het eindresultaat? Deel ze gerust met ons via [email protected]. We zijn altijd benieuwd naar hoe het is geworden! Groet, Team Bestrating.nl
goede website en snelle levering top
Beste Ad, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent, Ad. Bedankt voor je positieve review. We streven er elke dag naar om onze website gebruiksvriendelijk en onze levering supersnel te houden. Geniet van je aankoop en graag tot een volgende keer bij Bestrating.nl. Heb je mooie foto's van het eindresultaat? Deel ze gerust met ons via [email protected]. We zijn altijd benieuwd naar hoe het is geworden! Groet, Team Bestrating.nl
Wat een fijn bedrijf. Duidelijke communucatie en vriendelijke mensen. De chauffeur belde de dag voor de levering met een tijd en zat al op google maps te kijken hoe onze straat bereikbaar was en waar hij de stenen kwijt kon zonder overlast voor ons of buren. Heel fijn, mensen die hun werk serieus nemen.
Beste Marieke, Bedankt voor uw prachtige review en het delen van uw ervaring! Wat fijn om te horen dat u onze communicatie en service als prettig heeft ervaren. We vinden het belangrijk dat een levering niet alleen goed verloopt, maar ook met aandacht voor de situatie ter plaatse. We geven dit compliment zeker door aan onze chauffeur. Veel plezier met uw bestrating en mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Na telefonisch contact goede en duidelijke feedback gekregen.
Beste Patrick, Bedankt voor je mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat je ons telefonisch contact als duidelijk en behulpzaam hebt ervaren. We staan altijd klaar om mee te denken en je zo goed mogelijk te adviseren. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan weet je ons te vinden. Veel plezier met je aankoop! Heb je mooie foto's van het eindresultaat? Deel ze gerust met ons via [email protected]. We zijn altijd benieuwd naar hoe het is geworden! Groet, Team Bestrating.nl
Deze mensen weten waar ze over praten. Verstand van zaken en keurige leverafspraken.
Beste Filips, Bedankt voor je mooie review. Wat fijn dat je onze duidelijke communicatie en vakkennis zo waardeert. We vinden dit erg belangrijk. Heel veel plezier met je bestrating. Mocht je in de toekomst weer iets nodig hebben, dan staan we uiteraard voor je klaar. Heb je mooie foto's van het eindresultaat? Deel ze gerust met ons via [email protected]. We zijn altijd benieuwd naar hoe het is geworden! Groet, Team Bestrating.nl
Vakkennis vriendelijk en snel geleverd tegen top prijzen.
Beste R, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, prijzen én de snelheid van levering. We doen elke dag ons best om kwaliteit te leveren, en het is geweldig om te merken dat dit gewaardeerd wordt. Heel veel plezier met je aankoop. We staan altijd klaar als je nog vragen of wensen hebt. Heb je mooie foto's van het eindresultaat? Deel ze gerust met ons via [email protected]. We zijn altijd benieuwd naar hoe het is geworden! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Bestelling netjes binnen een week geleverd. Bezorgkosten vielen lager uit dan op de site werd aangegeven omdat ik in de buurt van Assen woon, erg schappelijk.
Beste HJ, Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mocht je in de toekomst weer iets nodig hebben, dan staan we graag voor je klaar. Heb je mooie foto's van het eindresultaat? Deel ze gerust met ons via [email protected]. We zijn altijd benieuwd naar hoe het is geworden! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Zeer vriendelijke chauffeur. Mooie stapelblokken voor een voordelige prijs.
Beste Roelof, Wat een mooie woorden, dank je wel. Goed om te horen dat de levering soepel verliep en dat onze chauffeur zo’n goede indruk heeft achtergelaten. En natuurlijk: veel plezier met de stapelblokken. Mooi én voordelig, daar doen we het voor. Heb je mooie foto's van het eindresultaat? Deel ze gerust met ons via [email protected]. We zijn altijd benieuwd naar hoe het is geworden! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Goed product
Beste Annie, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met het product. We wensen je er veel plezier mee! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Bestelling en aflevering ging goed. Helaas had ik iets fout berekend. Gebeld over teruglevering, inmiddels zeker 2 weken geleden. Nimmer reactie terug ontvangen.
Beste Wim, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de bestelling en levering goed zijn verlopen. Het spijt ons dat je geen reactie hebt ontvangen op je eerdere contactmoment. Dat is absoluut niet hoe wij de service voor onze klanten willen laten verlopen. Onze excuses daarvoor. Wat betreft je retourverzoek: het gaat in dit geval om speciaal bestelde artikelen die niet tot onze standaardvoorraad behoren. Hierdoor kunnen we deze helaas niet retour nemen, onder andere vanwege het risico op batchverschillen in kleur of maatvoering bij een volgende klant. Mocht je echter universele producten zoals opsluitbanden of voegkit over hebben, dan kunnen we die wél retour nemen. Neem daarvoor gerust opnieuw contact met ons op. We helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Top bedrijf word goed en vriendelijk geholpen ook met het afleveren van de tegels.
Beste Christian, Bedankt voor je mooie review. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich welkom voelen en goed geholpen worden, ook bij de bezorging van de tegels. Geniet van je nieuw bestrating. Graag tot de volgende keer! Heb je mooie foto's van het eindresultaat? Deel ze gerust met ons via [email protected]. We zijn altijd benieuwd naar hoe het is geworden! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Goede prijs en kwaliteit, levering ook altijd netjes
Beste Dennis, Bedankt voor je review Dennis. Wat goed om te horen dat je tevreden bent over de prijs, kwaliteit en levering. Daar doen we het voor! Veel plezier met het eindresultaat. Heb je mooie foto's van het eindresultaat? Deel ze gerust met ons via [email protected]. We zijn altijd benieuwd naar hoe het is geworden! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Super goed geholpen
Beste Mark, Bedankt voor je review! We vinden het super om te horen dat je zo goed bent geholpen. Geniet van je aankoop! Heb je mooie foto's van het eindresultaat? Dan zouden we het geweldig vinden als je die met ons deelt via [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Geleverd volgens afspraak. Verwachting werd waargemaakt. Ook een interessante prijs/kwaliteitverhouding. Veel keuzemogelijkheden.
Beste Harry, Dank je wel voor je positieve review, Harry! We vinden het belangrijk dat afspraak ook echt afspraak is, dus fijn om te horen dat alles volgens verwachting is verlopen. Mooie kwaliteit, scherpe prijzen én ruime keuze, dat is precies waar we voor staan. Mocht je foto's hebben van het eindresultaat, dan mag je die altijd met ons delen via [email protected]. We zijn benieuwd naar het resultaat! Hopelijk tot een volgende keer bij Bestrating.nl. Veel plezier met je bestrating! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Korenmaat 18
9405 TJ Assen
Bestrating.nl is in 2000 opgericht door de gebroeders Meijeringh. Wat als hobby begon, is uitgegroeid tot een groot bedrijf met dertien medewerkers. De klanten van Bestrating.nl zijn particulieren, hoveniers, gemeenten en aannemers. Met een ruim assortiment in tuintegels, sierbestrating, stapelblokken, tuinverlichting en afwatering leveren wij alles voor uw complete tuin. Ook voor een overkapping, blokhut, kapschuur, carport of veranda bent u bij Bestrating.nl aan het juiste adres. In onze showtuin van meer dan 5000 m² kunt u alle soorten bestrating in Assen komen bekijken. De showtuin is 24/7 toegankelijk, maar voor persoonlijk advies kunt u het beste langskomen tussen 9:00 en 17:00. Loop vrijblijvend binnen of maak vooraf al een afspraak. Zo weet u zeker dat wij uitgebreid de tijd hebben om u alle soorten bestrating te laten zien.