Prima geregeld, levering exact conform afspraak inclusief tussentijdse updates

Alles conform afspraak, berichtgeving met update en status van levering helder en overzichtelijk

Vlotte, correct bedrijf. Doen wat ze zeggen

Zeer goed geholpen.

Top zaak met service!

Mooie showroom met veel keuze . Vriendelijke personeel. En snelle levering! Blij met onze tegels

Goede communicatie.

Krijg direct antwoord. Snelle levering.

Bestelling is vlot en netjes verlopen,is voor iedereen aan te bevelen,bestrating.nl is een goede site en bedrijf.Top

top

Zeer positief, bij mijn eerste bestelling waren er veel tegels kapot. dit is zeer netjes opgelost. Nadat ik een tweede bestelling had geplaatst, wilde ik nog bij bestellen +/-3dagen later. Dit was geen enkel probleem, de bestellingen werden samen gevoegd.

Uitstekende services

Nette zaak met aandacht voor de klant, heel goed geholpen.

Werkt niet

Ik heb een fles Kalk Ex van Varistone gekocht om kalkuitboei in mijn tuintegels te verwijderen, maar het heeft helemaal niet geholpen. Op de fles stond dat deze vloeistof tot 1 op 10 verdund moet worden en niet langer dan 30 sec mag intrekken in de tegels. Dit werkt niet. Ik had de gedachten dat het misschien niet sterk genoeg zou zijn geweest vanwege de sterke verdunning en korte werkingsduur. Vervolgens heb ik wat onverdunde vloeistof direct uit de fles, een hele nacht lang laten inwerken op de tegels. Met veel hoop heb ik het de volgende dag afgespoeld, maar tot mijn verbazing zag ik weer geen verschil. Dit product werkt niet. Mijn aankoop krijgt 1 ster vanwege de snelle levering.

Top geholpen

Goed en vriendelijk geholpen. Er wordt meegedacht en afspraken worden nagekomen.

Uitstekende service én scherpe prijs

Een pallet stapelblokken besteld voor aanleg bloembak tuin. Behalve al prima prijs, nog eens van scherpe aanbieding kunnen profiteren. Prima telefonisch geholpen door verkoop/klantenservice. Vlotte levering; vriendelijke chauffeur heeft netjes afgeleverd nabij tuin. Ronduit goed.

Snelle levering, goede prijs

Online geïnformeerd over levertijd van afwatering producten, waar ik even zelf achteraan moest om een antwoord te krijgen, maar verder snelle afhandeling en levering van de bestelling. Goede prijsverhouding.

Ik had 2 emmers betonvoeg besteld maar er werd er maar 1 geleverd, gebeld en de volgende dag kwam de volgende emmer.

Goede adviezen via de telefoon. Goede bezorging, aardige chauffeur. En natuurlijk mooie tegels.

Perfecte service!

Je wordt van begin tot het eind op hoogte gehouden, d.m.v. Mailtjes en per telefoon van de chauffeur van hoe laat hij komt lossen! Prima niks dan lof !!!!!

Stenen werden snel geleverd aan huis

Afspraken worden nagekomen

Bestelling is snel en goed binnengekomen. Tegen een scherpe prijs

Eenvoudig bestellen, direct duidelijk wat de bezorgkosten zijn. Keurig afgeleverd! Gewoon goed geregeld.

Alles volgens afspraak op tijd geleverd

Al eerder hier stenen, betonelementen en tegels gekocht. Alles verloopt volgens afspraak. Dus de juiste spullen op het juiste moment geleverd.

Toppie

Vandaag besteld, morgen bezorgd!!!

In de winkel geweest om te kijken, en via verkoper alles geregeld. Kon nog mee et de rit van de volgende dag, perfect. Chauffeur was stipt op tijd volgens afspraak.

Kleine verpakking ideaal en snel geleverd

Eenvoudig te vinden op de website, ruime keuze en ook kleinere verpakkingen.

Snel en betaalbaar

Best betaalbaar en snelle levering

Snelle levering en goede service.

Levering was snel en goede service nadat 3 elementen beschadigd aankwamen, deze werden binnen een paar dagen nageleverd. Aanrader dus om hier in de toekomst nogmaals te bestellen.

Alles fijn in orde.

Veel keuze. Makkelijk bestellen Snelle levering en goede kwaliteit.

Korenmaat 18

9405 TJ Assen

0592 - 315108

Over Bestrating.nl

Bestrating.nl is in 2000 opgericht door de gebroeders Meijeringh. Wat als hobby begon, is uitgegroeid tot een groot bedrijf met dertien medewerkers. De klanten van Bestrating.nl zijn particulieren, hoveniers, gemeenten en aannemers. Met een ruim assortiment in tuintegels, sierbestrating, stapelblokken, tuinverlichting en afwatering leveren wij alles voor uw complete tuin. Ook voor een overkapping, blokhut, kapschuur, carport of veranda bent u bij Bestrating.nl aan het juiste adres. In onze showtuin van meer dan 5000 m² kunt u alle soorten bestrating in Assen komen bekijken. De showtuin is 24/7 toegankelijk, maar voor persoonlijk advies kunt u het beste langskomen tussen 9:00 en 17:00. Loop vrijblijvend binnen of maak vooraf al een afspraak. Zo weet u zeker dat wij uitgebreid de tijd hebben om u alle soorten bestrating te laten zien.