Alles keurig geleverd binnen de 10 dagen. Let op dat BigBag bij het ene product als 1m3 vermeldt (teelaarde) staat en bij het andere product (zand) als (1000). Met het getal 1000 maakte ik de relatie met m3, maar dit blijkt 2/3-deel van een m3 te zijn waardoor ik te weinig had besteld. Ik bestel op basis van benodigde volume en niet op basis van benodigd gewicht. Hoop dat ze dit duidelijker gaan vermelden. Inmiddels elders bij besteld vanwege de lagere leveringskosten (-€30).
Beste Richard, Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te lezen dat alle producten binnen de termijn van 10 werkdagen zijn geleverd. We begrijpen de verwarring die u heeft ervaren en nemen dit graag intern in overweging. We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl.
Duidelijke informatie vooraf, levering conform afspraak en goede service bij problemen. Dat alles tegen een eerlijke prijs.
Beste Hannamarie, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over Bestrating.nl. We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Scherpe prijs, snelle levering en personeel is erg meedenkend.
Beste Edwin, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over Bestrating.nl. We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Alles volgens afspraak, vandaag besteld morgen in huis, klasse.
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over Bestrating.nl. We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Een aantal terrastegels waren gesneuveld tijdens het transport, maar we kregen na de melding met foto's direct en zonder gedoe een ruim aantal extra nageleverd, top!
Beste Mark, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over Bestrating.nl. We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
De levering is in goede afstemming en volgens afspraak gedaan. Perfect!
Beste Rik, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over Bestrating.nl. We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Een jumbo zak stenen binnen 3 dagen geleverd.
Beste Annet, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over Bestrating.nl. We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Prijs kwaliteit goed netjes geholpen levering volgens afspraak
Beste Harry, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over Bestrating.nl. We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Bij aankoop van de stenen ben ik leuk en goed geholpen. Bij aankoop van bijproduct voegzand is me als leek het duurste merk in de maag gesplitst. Kon later wel ruilen, maar toch.
Beste Fokko, Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u zo leuk en goed geholpen bent! Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Bestrating.nl. Echter vinden wij het spijtig om te lezen dat u dit gevoel heeft gekregen bij het voegzand. Dit is zeker niet onze bedoeling. We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Voor nu; een prettige dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Een professionele leverancier van kwaliteitsproducten voor bestrating en tuin. De medewerkers hebben kennis van zaken en informeren je vakkundig. Heb je eenmaal een keuze gemaakt dan is een snelle levering gegarandeerd.
Beste Remco, Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over Bestrating.nl! We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Er werd goed met me meegedacht en geadviseerd. Ook aanvullingen op de bestelling werden goed en snel doorgevoerd.
Beste Yvonne, Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over Bestrating.nl! We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
ouderwets goede advisering, verzending en meedenkende klantenservice.
Beste Jos, Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze advisering, verzending en medewerkers! Dat doet ons goed! We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Een zonnige dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
De bestelde producten kwamen vlug binnen,zelfs nadat ik nog n extra order geplaatst had. Die kwam tegelijk met de eerste order. Min puntje was de gebruiksaanwijzing.
Beste Angelique, Hartelijk dank voor uw review. We zijn nieuwsgierig naar uw suggesties om de gebruiksaanwijzing verder te verbeteren. Als u de tijd heeft, zouden we het op prijs stellen als u uw feedback zou kunnen delen via een e-mail naar [email protected]. Alvast bedankt! Fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
De kwaliteit is goed. Pakketten zeer strak in gepakt en vrij netjes wel zijn hierdoor een paar tegels randen af gebroken.
Beste Henk, Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over Bestrating.nl. Indien gewenst, kunt u afbeeldingen verzenden naar [email protected]. Op die manier kunnen wij beoordelen op welke manier wij u van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Heldere website, redelijke prijzen en goed en snel geleverd
Beste Harry, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze website, prijzen en levertijden. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Prima ervaring.
Beste Lidy, Hartelijk dank voor uw review! Fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Goed meegedacht,alleen jammer dat de betonpoeren niet meegeleverd waren.
Beste Miriam, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de ondersteuning die we hebben geboden voor uw buitenverblijf. Echter spijt het ons dat de betonpoeren niet meteen zijn bijgeleverd. Nogmaals onze excuses hiervoor! We hopen dat u een aangename nazomer zult hebben en kunt genieten van uw buitenverblijf! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Bestellen en afleveren makkelijk en goed. Prijs/kwaliteit heel goed. We hebben aquastone voegmiddel 3 jaar geleden voor het eerst gebruikt in de tuin van onze dochter, tot op heden nog geen grasspriet of onkruid tussen de tegels. Vorig jaar bij onze achtertuin gedaan en nu is de voortuin aan de beurt. Is even een investering maar je hoeft nooit meer onkruid te verwijderen!
Beste Anita, Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met de manier waarop uw bestelling is verlopen. Aan de andere kant vinden we het spijtig te lezen dat u ervaring met de bestrating minder positief was. Echter geeft onze database aan dat u enkel de voegmiddelen bij ons hebt aangeschaft, niet de stenen zelf. Het kan wellicht raadzaam zijn om rechtstreeks contact op te nemen met het juiste bedrijf dat verantwoordelijk is voor de bestrating. Als er vragen zijn horen we het uiteraard graag. Fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Originele beoordeling
Bestellen en afleveren makkelijk en goed. Prijs/kwaliteit heel goed. Ook al hebben we keurig de richtlijn opgevolgd door steeds om en om van de pallets een steen te pakken, toch is er een vlak met donkere stenen ten opzichte van de rest. Dat wordt dus opnieuw alles er uit halen en opnieuw doen. Echt enorm balen!
Goed advies gekregen, keurige levering! Prima prijsstelling en ruim assortiment. Een echte aanrader!!
Beste Stefan, Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze prijzen, assortiment en service! We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Je kunt je grind goed vinden, tegen goede prijs, met goede afleverkosten.
Beste Naj, Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze website, producten, prijs en levering! We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
goed en snel geleverd
Beste Mathi, Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over Bestrating.nl. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Als Robin er was een 11 uit 10
Beste Mark, Hartelijk dank voor uw review. We geven het door aan Robin ;) Fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Bij bestellen werd ik vriendelijk te woord gestaan en werd ook meegedacht over oplossingen. Voor de bezorging gold hetzelfde.
Beste Michel, Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over Bestrating.nl. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Vakkundig geholpen en snel geleverd!
Beste Eko, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over Bestrating.nl. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Korenmaat 18
9405 TJ Assen
Bestrating.nl is in 2000 opgericht door de gebroeders Meijeringh. Wat als hobby begon, is uitgegroeid tot een groot bedrijf met dertien medewerkers. De klanten van Bestrating.nl zijn particulieren, hoveniers, gemeenten en aannemers. Met een ruim assortiment in tuintegels, sierbestrating, stapelblokken, tuinverlichting en afwatering leveren wij alles voor uw complete tuin. Ook voor een overkapping, blokhut, kapschuur, carport of veranda bent u bij Bestrating.nl aan het juiste adres. In onze showtuin van meer dan 5000 m² kunt u alle soorten bestrating in Assen komen bekijken. De showtuin is 24/7 toegankelijk, maar voor persoonlijk advies kunt u het beste langskomen tussen 9:00 en 17:00. Loop vrijblijvend binnen of maak vooraf al een afspraak. Zo weet u zeker dat wij uitgebreid de tijd hebben om u alle soorten bestrating te laten zien.