Makkelijk te zoeken op de website, snelle levering van de producten. Chauffeur was vriendelijk

Keurig nette zaak!

Mooi bedrijf met een zeer ruime keuze

Helemaal Top

Heel goed geholpen in alles

Zowel in uitzoeken als bezorgen uitstekend geholpen

Prima geregeld

Ik werd goed geholpen door een vriendelijke man via de chat op de pagina. Het bestelproces was overzichtelijk en het werd snel geleverd.

Helemaal top!

Geweldige hulp

Klantvriendelijk

Goed geholpen en grote keus

Snel en goed

Snel en goed geleverd

Klasse!

Maandag besteld, dinsdag geleverd! Dit alles ook nog voor een concurrerende prijs!

Topservice

Goed advies, prima producten.

Bij levering waren er drie tegels beschadigd. Binnen een week kregen we drie nieuwe tegels.

Alles conform afspraak en snel

Vriendelijke bejegening, to-the-point en geen gezeur. Snel zaken doen

Een uitstekende keuze!

Ruim aanbod en prachtige presentatie. Duidelijke offerte en vervolgens alles volgens afspraak. Deze zaak verdient een pluim.

Zeer goede kwaliteit producten, heldere communicatie en erg vriendelijke bezorger. Goed bezig, bestel zeker weer in de toekomst.

Goed advies en mooie kwaliteit

Prettig geholpen, vriendelijk en gedegen advies. Flexibel en meedenkend. Een fijn bedrijf waar je vaker naar toe gaat voor bestrating en tuinhuizen.

Vriendelijk bedrijf en veel keuze in materialen.

We werden goed geholpen om de juiste keuze te maken voor onze keramische tegels.

Veel keuze en snelle levering

Goede hulp, veel keuze en ook nog eens snelle levering!

Topbedrijf

Mooie website, snelle afhandeling en goed materiaal. TOP

Top!! Alles goed geregeld.

Mooie tegels besteld, waren ook nog eens in de aanbieding. Kon ze niet meteen ophalen want daar had ik geen ruimte voor, maar dat was geen probleem. Ze konden daar wel zolang blijven liggen. Toch ineens sneller van start kunnen gaan. Ook geen probleem. Heen gegaan en de tegels lagen klaar. Nu genieten van een mooi strak terras.

Snel, goede prijs-kwaliteit en je krijgt goede waar

Heel prima deze snelle levering van LM Aqua Voeg

Snelle levering voor een scherpe prijs

Snelle en nette levering voor een scherpe prijs

Snel en gemakkelijk

Gewoon prima

Snel, correct en op voorraad

Zoals beschreven

prima prijs prima communicatie prima bezorging prima bezorger/chauffeur

Absolute topper

Zowel het contact met de verkoper als de levering en de after-care waren fantastisch. De verkoper was goed op de hoogte van het product en de leveringsvoorwaarden. Gaf ons duidelijk aan wat de levertermijnen waren en de tijd om goed na te denken over onze aankoop. Wij zijn zeer tevreden en zullen bestrating.nl zeer zeker aanbevelen. Bedankt

Korenmaat 18

9405 TJ Assen

0592 - 315108

Over Bestrating.nl

Bestrating.nl is in 2000 opgericht door de gebroeders Meijeringh. Wat als hobby begon, is uitgegroeid tot een groot bedrijf met dertien medewerkers. De klanten van Bestrating.nl zijn particulieren, hoveniers, gemeenten en aannemers. Met een ruim assortiment in tuintegels, sierbestrating, stapelblokken, tuinverlichting en afwatering leveren wij alles voor uw complete tuin. Ook voor een overkapping, blokhut, kapschuur, carport of veranda bent u bij Bestrating.nl aan het juiste adres. In onze showtuin van meer dan 5000 m² kunt u alle soorten bestrating in Assen komen bekijken. De showtuin is 24/7 toegankelijk, maar voor persoonlijk advies kunt u het beste langskomen tussen 9:00 en 17:00. Loop vrijblijvend binnen of maak vooraf al een afspraak. Zo weet u zeker dat wij uitgebreid de tijd hebben om u alle soorten bestrating te laten zien.