Correcte en snelle levering

Goede kwaliteit van de afvoergoten en de goederen komen prima overeen met de beschrijving.

Goed geregeld.

Goede prijs kwaliteit

Snel opgelost

Een emmer voegsel besteld, bestellen ging makkelijk en snel in huis. Tot onze verbazing kwamen wij onderin de emmer een flinke bonk tegen van voegsel, wat dus totaal niet bruikbaar was. Emmer volgens instructie bewaard en gebruikt. Na melding was er in eerste instantie geen passende oplossing, behalve excuses. Uiteindelijk nogmaals contact en netjes ons geld retour gehad.

Top!!

Goed en snel geregeld

Tevreden

Bestelling kwam snel aan en voeg mortsel was zoals omschreven.

snelle levering maar communicatie mag beter

Bestelling is in 3 etappes aangekomen. Chauffeur 1 nam de moeite 30 min van te voren te bellen, zodat we tijd hadden om naar het nieuwbouw project te gaan met het verzoek achter het huis neer te zetten. De andere 2 hebben het voor de deur gedropped zonder belletje met als gevolg dat in eerste instantie drempels van 100kg per stuk om het huis moesten brengen (ca 250 meter lopen). Als ik mij had aangemeld als sterkste man van Nederland had ik daar geen moeite mee, maar man oh man, wat is het probleem om even te bellen dat je onderweg bent. Ja daarin ben ik zwaar teleurgsteld...

Zeer klantgericht, meedenkend en goede levering

Goede communicatie, ook met de chauffeurs. Geen enkel probleem, alles mogelijk. Top hoor

Product van topkwaliteit en snelle levering!

Gewoon goed

Gewoon een vlotte en snelle winkel om je producten thuis te krijgen

Prima! Afspraak is afspraak

Zeer snelle levering, prijs vergelijkbaar.

Is een goed product

Correct aangeleverd, conform afspraak.

Prima !

Tevreden

Goed product

Prima product en snelle levering

zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over bestrating.nl...toen het voegmiddel voor onze keramische terrastegels maar niet kwam hebben ze na contact onmiddelijk een nieuwe opgestuurd. Super service!

Snelle correcte levering

Makkelijk bestellen, goede informatievoorziening, correcte levering

Excellent!

Tegels werden keurig netjes geleverd binnen de aangegeven levertermijn. Stuk voor stuk waren de tegels in perfecte staat.

Vriendelijke service met snelle levering

Vriendelijke klantenservice en de bestelling werd binnen twee dagen geleverd zoals gevraagd.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Veel keuze en goede kwaliteit. Ook snelle levering.

Zeer goede webshop.

Zeer goede webshop. Prijs is beter dan andere webshops en bezorging is ook zeer goed.

Na dat er een paar tegels waren stuk gegaan direct nieuwe geleverd fantastisch wij komen zeker terug voor een volgende bestelling

Perfect! precies wat we wilden hebben en geheel volgens afspraak geleverd

Fijn was ook dat er een steekwagentje werd gebruikt om alles binnen het hek te zetten. Daardoor scheelde het omdat we alles handmatig verder de tuin in te krijgen.

Prachtige stenen, paar met verkeerde kleur

Super prijs en stenen. Helaas een flink aantal stenen ertussen die een andere kleur hebben, vandaar mijn score. Verder super levering en service

Betrouwbaar, goedkoper dan concurrentie en zeer snelle verzending.

Na gedane bestelling een dag later al in huis. Op de site veel keuze goede beschrijving en in vergelijking met andere leveranciers de goedkoopste.

Goeie kwaliteit en service!

Gekeken bij de showroom en op basis daarvan mijn bestelling online gedaan. Super snelle service en aangezien er een paar stenen bros of niet goed waren, even een belletje gedaan en dezelfde middag hiervoor nieuwe stenen in de plaats gekregen. Ruime keuze en goede kwaliteit - prijs verhouding. Blij mee en zal zeker anderen aanraden !

Korenmaat 18

9405 TJ Assen

0592 - 315108

Over Bestrating.nl

Bestrating.nl is in 2000 opgericht door de gebroeders Meijeringh. Wat als hobby begon, is uitgegroeid tot een groot bedrijf met dertien medewerkers. De klanten van Bestrating.nl zijn particulieren, hoveniers, gemeenten en aannemers. Met een ruim assortiment in tuintegels, sierbestrating, stapelblokken, tuinverlichting en afwatering leveren wij alles voor uw complete tuin. Ook voor een overkapping, blokhut, kapschuur, carport of veranda bent u bij Bestrating.nl aan het juiste adres. In onze showtuin van meer dan 5000 m² kunt u alle soorten bestrating in Assen komen bekijken. De showtuin is 24/7 toegankelijk, maar voor persoonlijk advies kunt u het beste langskomen tussen 9:00 en 17:00. Loop vrijblijvend binnen of maak vooraf al een afspraak. Zo weet u zeker dat wij uitgebreid de tijd hebben om u alle soorten bestrating te laten zien.