Goede service, na contact met de klantenservice gratis vervanging gekregen van 1 van de tegels. Daarnaast snelle levering van al het materiaal.

Ivm woonerf, levering om de hoek van de straat. Op zich prima, maar veel werk om alles te verplaatsen. Het zou fijn zijn om een palletwagen mee te brengen, zodat alles bij het huis afgeleverd kan worden.

Prachtig bedrijf, fantastisch personeel !!!!

Goed en persoonlijk geholpen, mensen denken met je mee, prachtige winkel, een plezier om heen te gaan !!!

perfect!

wat er beschreven wordt word nagekomen

Prima en correcte levering

De gpx 2 is een mooi product En we zijn erg blij met het eindresultaat van de voegen tussen onze ceramische tegels

Was een 10 geweest als ik de juiste kleur Primeur Polymeerkit had gekregen!

Dat heb ik in de regel hierboven al aangegeven!

Aankoop tot levering helemaal goed

Ronduit goed

Super snelle levering

Scherp geprijst, goede service en optijd geleverd!

Super tevreden met bestrating.nl! We hebben stapelblokken voor de voortuin besteld. Goede telefonische service, kregen bevestiging van levering 7 werkdagen na bestelling, ze hebben hun best gedaan 2 dagen eerder te leveren. Ook konden we telefonisch de order nog aanpassen, goed meegedacht over extra benodigdheden, geadviseerde aantal tubes kit klopte precies! Vlak voor levering nog netjes geïnformeerd over de levertijd. Boven 1000 euro gratis aan huis geleverd zien we nergens anders, de pallets werden netjes op gewenste locatie getakeld vanuit de vrachtwagen. Helemaal top!

Gewoon goed!

Alles snel kunnen afhalen, werd keurig met heftruck geladen op de aanhanger. Super service. Ook bezorging gaat snel, netjes en volgens afspraak! Zeker een aanrader...

Keurig op tijd geleverd,en chauffeur vraagt waar hij de stenen mag lossen

Prima geholpen

De bielsjes die ik eigenlijk op het oog had waren niet snel leverbaar, maar prima geholpen met een passend alternatief.. en snel geleverd. Mooi resultaat..

Prima geleverd volgens afspraak

Prima levering volgens afspraak, en de communicatie van goed.

Super voor elkaar

Snellle levering Goed materiaal Producten zoals verwachting Klantvriendelijk Betaalbaar

correct advies en snelle levering

Tuin afvoer putje nodig met zij aansluiting even een belletje ter verificatie mbt levering gaf een eerlijk antwoord "wij kunnen leveren...maar post NL, dient ook "mee te werken" Beiden deden zoals afgesproken Juist advies en correcte prijs

Mooie stenen

Hele mooie stenen. Wij hebben onze hele Vijverrand ermee afgewerkt. 1 klein nadeel was er wel. Er toch een paar millimeter dikte verscheel zat tussen een paar stenen. Maar dat mocht de pret niet drukken, we hebben het opgevuld en ziet er zo goed als niks van.

voegen vuller werkt perfect zoals beloofd.

de oude voegen verwijderen/schoonmaken vulmiddel er in vegen zoals aangegeven water geven en klaar. er blijft geen sluier achter en is gelijk netjes en schoon.

Professionele klantvriendelijkheid

Snelle levering en goeie kwaliteit stenen

goede klantenservice

snelle reactie en goede service. nadat ik een fout heb gemaakt met de bestelling wordt er goed meegedacht en naar een oplossing gezocht.

Snelle levering, binnen een week thuisbezorgd

Zeer correct bedrijf ,

Het teveel aan voegzand mag retour.

Betrouwbare firma

Snelle levering. Contact prima. En bij veranderingen juist behandeld

Degelijke opsluitbanden gebruikt als fundering voor een volière.

Via de website besteld en vervolgens zelf opgehaald. Keurig geholpen.

Korenmaat 18

9405 TJ Assen

0592 - 315108

Over Bestrating.nl

Bestrating.nl is in 2000 opgericht door de gebroeders Meijeringh. Wat als hobby begon, is uitgegroeid tot een groot bedrijf met dertien medewerkers. De klanten van Bestrating.nl zijn particulieren, hoveniers, gemeenten en aannemers. Met een ruim assortiment in tuintegels, sierbestrating, stapelblokken, tuinverlichting en afwatering leveren wij alles voor uw complete tuin. Ook voor een overkapping, blokhut, kapschuur, carport of veranda bent u bij Bestrating.nl aan het juiste adres. In onze showtuin van meer dan 5000 m² kunt u alle soorten bestrating in Assen komen bekijken. De showtuin is 24/7 toegankelijk, maar voor persoonlijk advies kunt u het beste langskomen tussen 9:00 en 17:00. Loop vrijblijvend binnen of maak vooraf al een afspraak. Zo weet u zeker dat wij uitgebreid de tijd hebben om u alle soorten bestrating te laten zien.