Nette zaak. Prima geholpen, en netjes afgeleverd.
Beste Michel, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en de vriendelijke hulp! We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Wij hadden een bestelling gedaan , en er was wat verwarring over bezorgen of halen , En ze hebben dit keurig opgelost , en alsnog bij ons bezorgd , zoals afgesproken . Wij zijn heel tevreden over Bestrating.NL Dit was voor ons de 2de keer dat wij iets bij Bestrating. NL hebben gekocht . En raden dit bedrijf zeker aan.
Beste Yvonne, Bedankt voor uw positieve review! Het spijt ons te horen dat er verwarring was over de bezorging, maar we zijn blij dat we dit naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk! Fijn om te horen dat u voor de tweede keer bij ons hebt gekocht en dat u ons aanbeveelt. Nogmaals hartelijk dank en we hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Blij met onze mooie tegels voor achter het huis.
Beste T en K, Bedankt voor uw mooie review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de levering en dat de tegels er mooi uitzien in uw achtertuin! Als het complete plaatje klaar is, zouden we het leuk vinden om een foto te ontvangen! Veel plezier met uw nieuwe buitenruimte! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Wij mochten onze tegels een tijdje bij hun laten staan omdat wij niet direct aan de slag gingen met bestraten. Datum voor aflevering tevens de aflevering perfect . Alles wordt keurig netjes op plek gezet waar je het graag wil hebben staan indien mogelijk natuurlijk. Wij bevelen bestrating.nl zeker weten aan.
Beste Peter, Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat onze service en aflevering aan uw verwachtingen hebben voldaan. Het is fijn dat we de tegels voor u konden opslaan totdat u klaar was om te beginnen met bestraten. Uw aanbeveling van Bestrating.nl wordt zeer gewaardeerd en we hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! Fijne dag! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Vriendelijk geholpen door de klantenservice. De bezorger was keurig op tijd volgens afspraak en belde toen hij er bijna was. De tegels waren netjes per stuk verpakt in karton op de pallet, om beschadiging te voorkomen. Goede prijs-kwaliteit verhouding, een aanrader!
Beste Sophie, Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat onze klantenservice u goed heeft kunnen helpen en dat de bezorging naar wens is verlopen. We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Goede prijzen, ruime keuze, snelle levering!
Beste Richard, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze prijzen, ruime keuze aan producten en de snelheid van onze levering! Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw positieve ervaring met ons te delen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Alles volgens afspraak en de communicatie verliep enorm soepel. Bestrating.nl verdiept zich goed in jouw situatie en geeft goed en eerlijk advies. Daarbij hebben ze een prachtige showroom, wat de keuze een stuk makkelijker maakt.
Beste Johan, Bedankt voor uw mooie review! We zijn blij te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat de communicatie goed verliep. Het is fijn om te weten dat u ons advies en onze showtuin waardeert. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan we weer graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Beste Senad, Bedankt voor uw mooie review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze snelle en complete service. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, horen we het graag! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Prima geregeld allemaal. Vragen snel beantwoord.
Beste Klaasje, Bedankt voor uw mooie review! We zijn blij om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen en dat uw vragen snel zijn beantwoord. We streven ernaar om altijd een snelle en efficiënte service te bieden. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we graag weer voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Bestelling via internet was probleemloos en ging erg vlot alleen zijn nu de stenen geleverd en die staan helemaal scheef op een pallet en ik weet nog niet of deze onbeschadigd zijn want daar komen we pas achter als de stratenmaken gaat starten.
Beste M.A. Molenaar, Bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat de bestelling via internet soepel is verlopen. Het spijt ons dat de stenen scheef op de pallet zijn geleverd. We begrijpen dat dit zorgen kan veroorzaken. Neem gerust contact met ons op, zodat we samen kunnen controleren of de stenen onbeschadigd zijn. We willen ervoor zorgen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop! Met vriendelijk groet, Team Bestrating.nl
Wij komen altijd weer terecht bij Bestrating.nl omdat men goede voorraad heeft, nette prijzen en behulpzaam personeel
Beste Johan, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze ruime keuze, scherpe prijzen en behulpzame medewerkers! We waarderen uw vertrouwen in Bestrating.nl en kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Prima levering waarbij de bezorger alles op de plek heeft weten neer te zetten wat voor ons handig is. We zijn nog bezig met het leggen. Tot nu toe twee kapotte tegels aangetroffen. De rest ziet er naar mijn idee goed uit. Tot nu toe zijn we er erg blij mee. De achterkant van de tuin moet later ook nog aangepakt worden. Wanneer we daaraan toe zijn bestel ik gewoon weer bij jullie.
Beste Marianne, Bedankt voor uw mooie review! We zijn blij om te horen dat de levering naar wens is verlopen en dat de bezorger alles netjes op de juiste plek heeft gezet. Het spijt ons te horen dat er twee kapotte tegels zijn aangetroffen. Neem gerust contact met ons op, zodat we dit voor u kunnen oplossen. Fijn dat u dat overal tevreden bent en we kijken ernaar uit om u weer van dienst te zijn wanneer de achterkant van de tuin aan de beurt is! Veel succes met het leggen en geniet van uw nieuw aangelegde tuin! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
De bestelling is netjes volgens afspraak afgeleverd.
Best Geert Anne, Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat de levering naar tevredenheid is verlopen. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we altijd voor u klaar! Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Online super makkelijk om.te bestellen. De chauffeur belde en dacht super mee kwa lossen van de big bags grind
Beste Harm Jan, Bedankt voor uw mooie review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service. Wat fijn dat het online bestelproces gemakkelijk ging en dat onze chauffeur u goed heeft geholpen bij het lossen van de BigBags grind. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Van bestelling tot levering helemaal top. Arjan levert alles op de gewenste plek.
Beste Bert, Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze service en dat Arjan alles naar wens heeft afgeleverd. We geven de complimenten aan hem door! Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan wij graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Vriendelijke adviseurs die meedenken. Flexibiliteit! Zeer ruim assortiment!
Beste Fred, Bedankt voor uw review. We zijn er blij om te horen dat u tevreden bent met ons advies en onze service. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan we graag weer voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Snelle levering en hele mooie stenen. Super blij mee!
Beste Wendy, Bedankt voor uw review. We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent me de snelle levering en de kwaliteit van de stenen. Mocht u in de toekomst nog vragen of wensen hebben, staan we altijd voor u klaar. Veel plezier met uw nieuwe stenen! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Wij hadden tuintegels besteld die rechtstreeks door de fabrikant geleverd zouden worden. Toen op de uiterlijke bezorgdatum de tegels er nog niet waren en de status op de site van de leverancier ongewijzigd bleef, toch maar even gebeld met bestrating.nl. Ze zochten contact met de fabrikant. Die bleek het niet te kunnen bolwerken en kon niet meer tijdig leveren. Dus heeft bestrating.nl een concurrent ingeschakeld die nog voorraad had, zodat wij toch op tijd konden bestraten. Heel netjes!
Beste Benno, Bedankt voor uw mooie review! Uw tevredenheid en het op tijd afronden van uw bestratingsproject zijn voor ons van groot belang. Als u in de toekomst nog vragen heeft of verdere hulp nodig heeft, staan we altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Snelle levering, gebroken elementen direct (binnen 2dagen) vervangen. De Cortenstaal (bruine) kleur elementen zijn lelijk. Helemaal witgrijs uitgeslagen, wat er niet afgaat. Rest van producten van goede kwaliteit en prijs.
Beste Arie, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en communicatie! Onze excuses voor de problemen met de Cortenstaal elementen. De witte uitslag is waarschijnlijk het gevolg van natuurlijke oxidatieprocessen, wat normaal is voor dit materiaal. Helaas kan dit soms ongewenste effecten veroorzaken. Als u hierover vragen heeft, staan we u graag te woord. Daarnaast kunnen wij u een fles kalkuitbloeiverwijderaar aanbieden om het probleem aan te pakken. U mag dan contact opnemen met Jarnick Meijeringh. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Na twee jaar begonnen aan uitbreiding van ons terras, 1 telefoontje met bestrating.nl en tegels bijbesteld. Keurig geleverd op de afgesproken dag en tijdstip. Erg tevreden met de kwaliteit.
Beste Martina, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw ervaring met Bestrating.nl. We zijn blij dat de levering soepel is verlopen en dat de kwaliteit aan uw verwachtingen voldoet. Bedankt voor uw vertrouwen in ons en voor het delen van uw positieve ervaring! We wensen u veel plezier met uw uitgebreide terras! Als u in de toekomst nog vragen heeft of verdere hulp nodig heeft, staan we altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Hele goede en kundige adviezen gekregen. Goed mee gedacht met ons plan.
Beste Carina, Bedankt voor uw mooie review. We zijn blij om te horen dat u onze adviezen als kundig en behulpzaam heeft ervaren. Het is ons doel om altijd met onze klanten mee te denken en hen te ondersteunen bij hun plannen. Als u in de toekomst nog vragen heeft of verdere hulp nodig heeft, staan we uiteraard voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Ik had een sensor besteld voor de tuinverlichting, maar het was niet de juiste,na telefonisch contact met bestrating kreeg ik binnen 3 dagen de goede,prima opgelost
Beste Ron, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en dat we het probleem snel hebben kunnen oplossen. Als u in de toekomst nog vragen heeft of hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Goede en snelle levering
Beste, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met zowel de uitleg als de snelle levering. Als u in de toekomst nog vragen heeft of extra hulp nodig heeft, staan we altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Jammer dat de stapelblokken niet allemaal de zelfde maat hebben (verschil bijna een halve centimeter), maar daar kunnen jullie niets aan doen
Beste R, Bedankt voor uw review en uw compliment over de snelle levering! We begrijpen dat het verschil in maat van de stapelblokken vervelend kan zijn. Wij doen ons best om de producten van de hoogste kwaliteit te leveren! Als u verdere vragen of opmerkingen heeft, of als wij u ergens anders mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected]. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Snelle levering, goeie stenen. Bezorger trof een leeg huis aan en ik was vergeten om aan te geven waar het gelost kon worden, maar de bezorger heeft goed nagedacht en op de juiste plek gelost. Heerlijk.
Beste Kenan, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over ons! We geven het door aan onze chauffeur! Met vriendelijke groet, Team Bestrating.nl
Korenmaat 18
9405 TJ Assen
Bestrating.nl is in 2000 opgericht door de gebroeders Meijeringh. Wat als hobby begon, is uitgegroeid tot een groot bedrijf met dertien medewerkers. De klanten van Bestrating.nl zijn particulieren, hoveniers, gemeenten en aannemers. Met een ruim assortiment in tuintegels, sierbestrating, stapelblokken, tuinverlichting en afwatering leveren wij alles voor uw complete tuin. Ook voor een overkapping, blokhut, kapschuur, carport of veranda bent u bij Bestrating.nl aan het juiste adres. In onze showtuin van meer dan 5000 m² kunt u alle soorten bestrating in Assen komen bekijken. De showtuin is 24/7 toegankelijk, maar voor persoonlijk advies kunt u het beste langskomen tussen 9:00 en 17:00. Loop vrijblijvend binnen of maak vooraf al een afspraak. Zo weet u zeker dat wij uitgebreid de tijd hebben om u alle soorten bestrating te laten zien.