Laden reviews...
60 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen over het algemeen snelle levering, een duidelijke bestelervaring en betrouwbare service. Klanten waarderen de goede prijs-kwaliteitverhouding en het gemak van bestellen. Af en toe waren er problemen met retourneren of beschadigde artikelen, maar deze werden snel opgelost, waardoor de algehele ervaring positief is.
Heel goed schoonmaakmiddel
25 June 2026
Nedim
Naaldwijk
Product zoals omschreven. Duidelijke site. Zeer snelle levering.
18 June 2026
Willem
Oud-Beijerland
Snelle levering, vriendelijke bezorging, goede verpakking en perfecte kwaliteit. Nog nooit zo'n goede stofzuiger gehad! Numatic Henry. Met 9 liter stofzuigerzak inhoud en 12 meter snoer. Stofzuigerzakken goedkoop en stevig. Topkwaliteit!
18 June 2026
Mary
Grootebroek
Gebruik het al sinds de corona tijd
15 June 2026
Petra
Wormer
Al langere tijd een vertrouwd adres voor ons bedrijf als het gaat om hygiene artikelen. Ruim assortiment met goede scherpe prijzen. Goede, duidelijke en ook werkende website. Als Ecopuur deze kwaliteit vasthoudt zullen wij klant blijven.
9 June 2026
Fijne communicatie
1 June 2026
S
Durbuy
Einde van de middag besteld, gebeld en gevraagd of het de volgende dag geleverd kon worden. Keurig netjes in orde gemaakt. Wij komen hier zeker terug!
27 May 2026
Vlotte verzending, goed assortiment
3 May 2026
Bas
Stiens
Vlotte samenwerking, en communicatie. Reageren onmiddelik op elk contact
19 April 2026
Hilde
Bevel
Eenvoudig om te bestellen, vlotte en correcte afwerking met voldoende infirmatie over het traject
17 April 2026
Fred
Almere
Levering geannuleerd Vervoerder voor de tweede keer niet capabel gebleken om zijn opdracht te voltooien Per direct bij lokale leverancier producten gekocht Veel extra kosten daardoor Wacht nu op mijn geld
Beveelt niet aan
17 April 2026
Bastiaan
Capelle aan den ijssel
Goedemiddag Bastiaan,
Vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad.
Wij hebben jouw bestelling op 7 april dezelfde dag nog verzonden. Vanaf dat moment ligt de levering bij de vervoerder en zijn wij afhankelijk van hun uitvoering. Uiteraard nemen wij dit serieus en hebben we hier direct actie op ondernomen richting de vervoerder.
We begrijpen dat dit voor extra kosten en ongemak heeft gezorgd, dat is uiteraard niet de bedoeling.
Zoals eerder aangegeven zorgen wij ervoor dat het betaalde bedrag netjes wordt teruggestort.
Met vriendelijke groet,
Ecopuur
Duidelijke site en snel geleverd
16 April 2026
Herman
Landsmeer
Prima handschoenen, niet de voordeligste maar scheuren niet bij aantrekken. De verpakking van 2 van de 6 individuele dozen komt al beschadigd aan, jammer en onhandig.
Beveelt niet aan
15 March 2026
Martin
Brielle
de bestelling is netjes afgeleverd en snel geleverd.
13 March 2026
Fred
ede
Ondanks dat het een dag duurde voor de bestelling in behandeling werd genomen, werd mijn express bestelling de dag er na keurig geleverd
9 March 2026
Frank
Middelburg
Bij de eerste zending ontbrak het gezellige gezichtje op de Numatic stofzuiger NVR 160-11. Ook zat er een ander stofzuigermondstuk bij dan ik besteld had, en miste ik een tussenstukje. Heb gebeld en er zou actie ondernomen worden. Na een week weer gebeld en kreeg een andere meneer aan de telefoon. Hij heeft het meteen in orde gemaakt en had binnen 4 dagen het juiste stofzuigermondstuk, het tussenstukje en de oogjes en het mondje thuis. Die 2e keer een prima service!!!!!
1 March 2026
Els
Krommenie
Heel goeie produkte, ben wel blij mee.
23 February 2026
Nico
Hoorn
Ik bestel al een tijdje bij Ecopuur en ik moet zeggen dat zij echt tot de besten behoren. Elke bestelling heb ik netjes en op tijd ontvangen. Ik kan Ecopuur dan ook zeker aanbevelen.
22 February 2026
Dennis
Alkmaar
Netjes en snel afgehandeld
11 February 2026
Can
Amsterdam
De zeep is perfect,altijd snel geleverd en goed verpakt.
24 January 2026
Marga Erens
Heerlen
Alles wat goed geregeld en de levering was ook goed had em iets sneller bij me verwacht maar goed das te verwaarlozen
23 January 2026
J
Ternaard
Goede prijs kwaliteit verhouding
22 January 2026
Caroline
Voorburg
Altijd keurig netjes en op tijd geleverd
22 January 2026
S
Borne
Bij Ecopuur vind je de beste kwaliteit voor de scherpste prijs, alles direct uit voorraad leverbaar!
Vaart 3
1713 GR Obdam