Prachtige kast! Goed geleverd

Prachtige kast! Goed geleverd. Ik vraag me wel af hoeveel die kast woog. Ik heb die van 180 x 150 x 40! Hij was niet te tillen. Ik heb er een lichtstrip ingemaakt. Dat staat echt helemaal geweldig!

producten zijn topkwaliteit.

zeer tevreden van de producten, (2 plantenbakken.) ook prijs en levertijd waren top. enig minpuntje was de levering, dit gebeurt door een externe transportfirma dus de schuld ligt niet bij jullie. de vrachtwagen die de twee plantenbakken kwam leveren stond voor ons huis geparkeerd en de chauffeur moest dan +/- 20 meter afleggen met zijn transpallet . de last was +/- 60 kg : dus niets voor een palletwagen. maar hij wou toch achteruit onze oprit oprijden en heeft dan met zijn laadklep ons hek beschadigd. hij heeft het gemerkt maar deed of hij niets had gemerkt . Mijn echtgenote was getuige hiervan, maar heeft het zo gelaten.

De levering gaat in overleg! Waar vindt je dat nog! Mooie haardhoutkast

De levering gaat in overleg! Waar vindt je dat nog! Mooie haardhoutkast

Kwaliteit is top en snelle levering

Producten verrassend goed van kwaliteit. Snelle levering erg blij mee.

Mooie producten, snelle levering!

Als je cortenstaalproducten zoekt ben je bij Kramer Design aan het juiste adres. Ruim assortiment, fijn contact en snelle levering. Dus zoek niet verder en laat je inspireren!

steeds correcte bestelling en levering

De levering was deze keer een beetje later aangezien het slechte winterweer,maar er was geen haast bij en wij tonen ook alle begrip voor de chauffeurs!Ik heb vroeger ook distributie gedaan met de vrachtwagen!

Kwaliteit en onderscheidende ontwerpen

Bedrijf waar service nog steeds net zo waardevol is als kwaliteit en ze maken de mooiste producten!

Alles prima

Eenvoudig bestellen, goede communicatie over de levering, levering zelf prima en het product is mooi gelast en mooi gevouwen. Kortom alles is prima!

Mooi product, zeer klantvriendelijk en snelle levering

zeer tevreden

mooie bak, goede communicatie en nette levering.

Top geregeld

Kwalitatief goed spul en goede afspraken qua levering.

Attent en topservice.

Telefoontje over de juiste breedtemaat. Telefoontje over een verplaatste afleverdatum. En een chauffeur die onverplicht meesjouwde naar de juiste plek…

Prima materiaal en levering verliep voorspoedig.

Degelijk materiaal en soepele levering.

Vlotte communicatie.

Wij hadden een iets aangepaste maat (houtopslag) besteld maar dat was geen probleem en het werd vlot geleverd. Ook de bezorging werd netjes afgehandeld.

Een bedrijf dat levert wat het belooft.

Zeer tevreden zowel over het product zelf als over de communicatie daar omheen. Flexibele en tijdige levering, alles conform afspraak.

Mooie bakken

Het enige minpuntje: er word een mail gestuurd voor overleg over een leveringsdatum. De ochtend van levering krijg je een mail over het tijdsvak. Echter kwam die mail nooit. Mijn mail hierover werd niet beantwoord waardoor het net geleverd werd toen ik even weg was. Bakken werden daardoor erg onhandig neergezet en zijn niet zo maar te verplaatsen. Dus communicatie kan ietsje beter wat mij betreft. Verder mooie kwaliteit bakken!

Mooi product

Goed afgewerkt en mooi product. En snelle levering. Zeer tevreden.

Top kwaliteit, snelle levering

Zeer aan te bevelen!

Goede producten.

Bestellen en berichtgeving over status van bestelling ging prima. Levering door vervoerder (door een fout niet op vrijdag, maar op maandag).

Snel geleverd, prima product!

Prima haardhokken van cortenstaal, levering ging ook prima en snel. Duidelijke track and trace op de dag van levering!

Product zoals omschreven, zeer goede service!

Ik kocht een houtopslag en deze werd geleverd zoals beschreven. Goede kwaliteit en service!

TOP

Kwaliteit Snelle levering Goede prijs Stevig Ruim assortiment Maatwerk

Snel antwoord op mijn vraag, prachtige houtopslag.

Snel antwoord op mijn vraag, prachtige houtopslag. Snel geleverd

Snelle levering, goed product

Zie boven

Prima prijs kwaliteit verhouding snelle correcte levering

Nonsens nonsense. Producten als omschreven.

Sintmichaelsberch 7

8831 ZM Winsum

+31(0)621253082

Over Cortenstaalproducten

Bij Kramer Staal | Cortenstaalproducten® ontwerpen en produceren wij exclusieve cortenstaalproducten die perfect aansluiten op uw tuinontwerp. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en gerenommeerde merken, zodat u verzekerd bent van een duurzame en kwalitatieve oplossing. Met meer dan 12 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van onze eigen producten, worden al onze cortenstaalproducten volledig in eigen beheer in Nederland vervaardigd. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Door het gebruik van het originele CORTEN-A staal onderscheiden wij ons binnen de Benelux en zijn wij uniek ten opzichte van bedrijven die uitsluitend importproducten aanbieden.