Perfect vakwerk!

5 stuks CorTenstalen Bloemkozijnkaders, gemaakt volgens tekening en nader overleg. Fijne klantvriendelijk benadering. Prijs was OK.

De levering was achteraf zeer goed in eerste instantie was de levering een dag te laat. Maar dit alles is vergeven. Het houthok zelf is prima en goed gemaakt

Top producten !

Heel tevreden over prachtige Cortenstaal gepersonaliseerde bbq/open haard & 2 op maat gemaakte houtopslagen. Zeer degelijk kwaliteitsvol materiaal & top afwerking. Correcte verhouding prijs/kwaliteit & klantvriendelijk : Kramer Design doet wat ze belooft !

Betrouwbaar, correct en vriendelijk bedrijf.

Vanuit het midden van het land op de website van Kramer terecht gekomen voor cortenstaalproducten. Via mail onze wensen (maatwerk) kenbaar gemaakt. Snelle reacties terug en een heldere en duidelijke offerte. Vragen worden vlot en duidelijk beantwoord. Nette levering van de producten. En de producten zien er schitterend uit en zijn stevig gelast en netjes afgeleverd! Het kan dus gewoon! Op afstand bestellen en helemaal tevreden gesteld worden.

Top service, ook na levering van producten

Juist als het iets anders is als standaard staan ze je graag te woord. Top service dus!

Mooi product, mooi gemaakt en een snellen correcte levering

Duidelijke site. Product uitgezocht, besteld, afgerekend en afspraak gemaakt voor aflevering. Correct en snel geleverd sieraad in onze tuin. Erg blij mee….

snelle levering, ging allemaal heel soepen.

heel goed

Goede ervaring

Goed geholpen. Bezorging op maat. Prima product - blij met watertafel cortenstaal.

Prima tuinhaard!

Prima product en prima levering. Zware kwaliteit

snelle levering. Super dat ze voorraad producten hebben

Fijn, was wat onduidelijkheid over levering maar werd supersnel opgelost! Houtopslag staat prachtig!

2de maal besteld en terug zeer vlot verlopen

Net zoals bij de eerste bestelling. Vriendelijke, vlotte en correcte afhandeling!

Perfecte service

Uitstekend geholpen vanaf kiezen tot en met afleveren

De samenvatting vertelt het al. Het contact was erg prettig. Er wordt goed gecommuniceerd over de verschillen tussen hun product en dat van andere leveranciers. De levertijd zou wat langer duren, maar uiteindelijk kwam de levering binnen een week. Wat wij besteld hebben waren drie bakken van 1,40 x 3,50 x 0,60 om een moestuin van te maken. Het staat inmiddels in onze tuin en ziet er geweldig uit. Natuurlijk moet het roesten nog echt beginnen, maar we zien het al helemaal zitten

Fijne communicatie, super kwaliteit, betrouwbaar bedrijf.

Erg blij met onze bestelling.

Mooi materiaal,snelle en vriendelijke service

Net even meer kwaliteit dan “gewone” cortenstaal producten…

Snelle actie en reactie!

Zeer snelle en heldere reactie op mijn aanvraag! De gespecificeerde prijsopgave was erg duidelijk. Na opdracht stonden de producten binnen 3 dagen op de stoep, gewoon top!

Kwaliteit en goede service

Men levert goed materiaal volgens afspraak en denkt met de klant. Het telefonische contact verliep bijzonder prettig

Top! Van A tot Z

Alles super verlopen van bestelling tot en met levering! Kwaliteit van houtopslag ook super!

Zeer professioneel!

Goede kwaliteit.

Livraison top et qualité extra

Livraison rapide et top qualité

Top producten mogen ontvangen !

De geleverde producten voldoen volledig aan mijn verwachtingen !! Vriendelijke bekwame service en vlotte levering !

Mooi product

Tevreden

Prima bedrijf

Bestelling plantenbak, met aanpassing, ging prima. Daarna planning ontvangen en week van aflevering. De bak keurig volgens afspraak geleverd.

Super goed geregeld en super snel geleverd !

Super goed geregeld en super snel geleverd !

Makkelijke website, snelle reactie, even wachten en perfecte aflever communicatie en correcte levertijdstip. Nog even helpen met binnen plaatsen. Fijn!

Sintmichaelsberch 7

8831 ZM Winsum

+31 (0)6 212 530 82

Over Cortenstaalproducten

Bij Kramer Design | Cortenstaalproducten® maken we exclusieve producten passend in uw tuinontwerp. Hiervoor maken we gebruik van alleen de beste materialen en merken met een hoogwaardige en duurzame kwaliteit. Inmiddels hebben we al 10 jaar ervaring met het ontwerpen en produceren van onze eigen producten welke in eigen beheer in Nederland worden vervaardigd. Kwaliteit staat bij ons voorop. Door gebruik te maken van het originele CORTEN-A staal zijn we uniek binnen de Benelux en onderscheiden we ons van de bedrijven die enkel import producten verkopen.We kunnen alle producten op maat aanleveren. Heeft u een eigen ontwerp dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. We komen graag met u in Contact.