Zeer vlot verlopen

Zeer snelle service! Tijdige levering, vlotte afhandeling! Een aanrader!

Zeer professioneel bedrijf

Snelle levering en mooi product

Prima vriendelijk contact

Goede service en snelle de opdracht in huis.

Prima kwaliteit en service

De 2de keer dat ik bij hun bestel en alles was weer in order qua producten, kwaliteit, afwerking en levering. Voor cortenstaal kan ik hun aanraden.

Mooie product en snelle levering

Zie hierboven.

Snelle levertijd, keurige bevestigingen, nette toon, super klantvriendelijk.

Snelle levertijd, goede prijs, hele vriendelijke mailwisseling over aflevering, degelijke kwaliteit, super service van chauffeur.

Snelle service en oplettend. Ik had een verkeerd huisnummer doorgeven een dit werd wel even bij mij gechecked!

Top zaak

Fijn contact en afspraken goed nagekomen mooi product

Mooi gemaakt.

Schone afwerking op maat gemaakt met goede suggesties.

Goed advies, perfect product

Persoonlijk advies en perfecte aflevering.

mooie strakke ringen

Mooi product, snelle levering

Heel erg tevreden.

Duidelijke en overzichtelijke website met voor ons toevallig mooie kortingen. Goede order opvolging. De bezorging is ook super geregeld.

Goede ervaring

Ik ben zeer tevreden over de service en de kwaliteit van het product (boomring). Afspraak voor levering werd gemaakt via email en was goed geregeld.

Top product, mooi degelijk en afgewerkt

Top product, mooi degelijk en afgewerkt

Uitstekend product, vlotte levering

Corten boomring besteld, snelle reactie en levering. Product is uitstekend

Ervaren en gedreven ondernemer die graag meedenkt met de klant en proactief adviseerd.

Via sitesurfen op website gekomen. Via email en later telefonisch een plezierig contact gehad, waarbij er actief werd meegedacht en geadviseerd met betrekking tot het product. Hieruit blijkt dat er veel op de makrt is, maar dat dit zeker niet allemaal hetzelfde is. Kwaliteit die nu op mijn balkon staat, spreekt boekdelen. Sterk, degelijk en stabiel Levering volgens afspraak, helaas was door (mijn fout) verkeerd telnummer de chauffeur niet in gelegenheid mij zijn aanrijtijd doortegeven. Chauffeur bood aan om een handje te helpen en hielp mij om de plantenbakken naar boven te sjouwen. Waarvoor nog mijn dank!

Zeer goed, mooi assortiment.

geweldig

duidelijke site ,snelle levering aardige chauffeur

Kwaliteit producten

Tuinhaard van cortenstaal besteld. Keurig net geleverd en tuinhaard van zeer goede kwaliteit. Prima prijs kwaliteit product. Complimenten aan het bedrijf.

Reageert snel; snel geleverd; duidelijke prijsstelling; zeer betrouwbaar; uitstekende kwaliteit

Top bedrijf

Vrijdag besteld en donderdag al geleverd ! Ziet er heel degelijk en netjes afgewerkt uit.

Mooi product, vriendelijk te woord gestaan bij vragen, goed verpakt op pallet. En een hele correcte uitlevering . Heel erg tevreden, bedankt voor de service Kramer & vervoerder !

Prima !

Kwalitatief een zeer goed product

Mooi product voor mooie prijs

Houtopslag Cortenstaal 2X1 m. online besteld. Goede opvolging, correcte levering. Product voldeed ook aan omschrijving. Ik zal niet nalaten in de toekomst nog bestelling te plaatsen!

Prima levering en snelle service

Prima website, er duidelijk en houden zich aan de afspraken qua leveringen.

Sintmichaelsberch 7

8831 ZM Winsum

+31 (0)6 212 530 82

Over Cortenstaalproducten

Bij Kramer Design | Cortenstaalproducten® maken we exclusieve producten passend in uw tuinontwerp. Hiervoor maken we gebruik van alleen de beste materialen en merken met een hoogwaardige en duurzame kwaliteit. Inmiddels hebben we al 10 jaar ervaring met het ontwerpen en produceren van onze eigen producten welke in eigen beheer in Nederland worden vervaardigd. Kwaliteit staat bij ons voorop. Door gebruik te maken van het originele CORTEN-A staal zijn we uniek binnen de Benelux en onderscheiden we ons van de bedrijven die enkel import producten verkopen.We kunnen alle producten op maat aanleveren. Heeft u een eigen ontwerp dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. We komen graag met u in Contact.