Snelle levering, mooi product. Nog even afwachten hoe hij gaat roesten:)

Prima afhandeling

Vlotte en duidelijke communicatie, Alles naar wens. Kon zelfs de vrachtwagen die kwam bezorgen online volgen. Heel blij met het product.

Snelle levering van een mooi en degelijk product.

Snelle levering van een mooi en degelijk product.

TOP

zonder problemen en gewoon zoals het hoort, 'n dikkke 10

Snel geleverd, hoge kwaliteit

Prima kwaliteit en snel geleverd

Prachtig produkt, snelle levering

Inmiddels 3x besteld om onze tuin te completeren. Is een mooi product. Offerte was snel gemaild, levering in een paar dagen. Kan het bedrijf iedereen aanbevelen!

Snelle en goed communicatie, mooie producten!

Snelle en duidelijke reactie op vragen mbt maatwerk. Denken me. Na bestelling snelle levering, waarbij wederom goed gecommuniceerd wordt. Kortom, voor de 2e keer iets besteld en super tevreden

Top snelle levering

Top snelle levering

Prima en snelle service

Makkelijk online te bestellen. Nog even navraag via de telefoon of alles in orde was. Prima, zoals reeds gezegd.

Topproducten snel geleverd

Zeer goede producten en snel geleverd. Maatwerk ook prima uitgevoerd.

Mooie producten en goede kwaliteit en afwerking

Mooie producten en goede kwaliteit en afwerking. Fijne communicatie mbt de levering en levertijd.

Alles goed geregeld

Makkelijk te bestellen, goed contact, houden zich aan de afspraken.

Mooi produkt

Op tijd en netjes afgeleverd

Mooi product en snelle levering als het product klaar is.

Prima product en afspraken goed geregeld

Snelle levering en zeer strak afgewerkt houtopslag

Zeer snelle levering, houthok ziet er super uit!

Waterstafel

Besteld, mooie actieprijs, snelle levering, uitstekende communicatie ivm bezorging. Indien nog wat van cortenstaal nodig, zeker weer hier bestellen!!!

Topservice en kwaliteit

Al een derde bestelling gedaan, ik ben dus zeer tevreden!

Vlot

Vlotte bediening

Een top bedrijf!

Vriendelijk en goede service. Een mooie producten.

Zeer goede ervaring.

Eerst telefonisch contact gehad omdat ik het artikel voor een bepaalde datum wilde hebbben. Er werdt mij verzekerd dat dat geen probleem was ondanks dat het kort dag was. Keurig op de hoogte gehouden via de mail en artikel voor gewenste datum in huis. Ik ben zeer tevreden.

Snelle levering en top product

Er werd snel contact opgenomen voor een leverdatum. De leverdatum kon ik zelf aangeven. Bloembak ziet er goed uit!

Super service

Na telefonisch contact een tuinafscheiding/buitenhaard besteld. Hele snelle levering, was met een paar dagen al klaar en dezelfde week al bij ons afgeleverd. Top! Ook het transport was goed geregeld.

Alles prima

Netjes afgeleverd, goede communicatie, tevreden over het product. Kortom, geen aanmerkingen.

Super geleverd en gekregen wat wij besteld hebben

Keurig bedrijf en goede service. Mails worden altijd snel beantwoord maar telefonisch zijn ze minder goed bereikbaar.

Sintmichaelsberch 7

8831 ZM Winsum

+31 (0)6 212 530 82

Over Cortenstaalproducten

Bij Kramer Design | Cortenstaalproducten® maken we exclusieve producten passend in uw tuinontwerp. Hiervoor maken we gebruik van alleen de beste materialen en merken met een hoogwaardige en duurzame kwaliteit. Inmiddels hebben we al 10 jaar ervaring met het ontwerpen en produceren van onze eigen producten welke in eigen beheer in Nederland worden vervaardigd. Kwaliteit staat bij ons voorop. Door gebruik te maken van het originele CORTEN-A staal zijn we uniek binnen de Benelux en onderscheiden we ons van de bedrijven die enkel import producten verkopen.We kunnen alle producten op maat aanleveren. Heeft u een eigen ontwerp dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. We komen graag met u in Contact.