top product

Prima product en goede levering

Perfecte Producten

Het geheel krijgt voor mij een 10!

Prima product prima levering

Goed degelijk afgewerkte Plantebak.

Super service

Mooie product.

Heb de kans gehad om een 2de kansje te kopen aan de helft van de prijs die was beschadigd tijdens transport. Na herstel door Cortnstaalproducten zo goed als nieuw. Levering door een externe firma was een dag te laat. Prijs kwaliteit in een woord, super.

Geleverd conform afspraak en de kast/ hout opberg hok ziet er hetzelfde uit als op de website.

Mooi product en snel geleverd.

Houtopslag netjes en snel geleverd. Voldoet aan de verwachting. De transporteur heeft nog meegeholpen met naar achter tillen.

Prima product en en leverafspraken nagekomen

Prima product en en leverafspraken nagekomen

geweldig.

zeer goed geholpen, en een erg mooi product gekocht.

Super tevreden en mooie boomringen

Ik heb twee boomringen besteld, correct geleverd, mooi verpakt, goede communicatie, goede kwaliteit. Bedankt

Mooi product, super info en snelle bezorging.

We hebben inmiddels 2 keer een houtopslag besteld. Mooi en degelijk product. Het contact was ook goed bij het navragen over de eerste houtopslag (we wilden exact dezelfde hebben). En na het bestellen werd de houtopslag snel bezorgd en tot in de tuin afgeleverd. Kortom, een aanrader.

Grandioos

Snelle reactie, fijn contact, mooi product, netjes bezorgd.

Snelle levering en goede klantenservice.

Ik had een verkeerde bestelling gedaan. Dit werd snel en netjes opgelost.

Snelle levering en goede klantenservice.

Ik had een verkeerde bestelling gedaan. Dit werd snel en netjes opgelost.

Vriendelijke communicatie via mail en even vriendelijke chauffeur

Top. Snel duidelijk en vriendelijk.

Top. Snel duidelijk en vriendelijk.

Goede communicatie en luisterend oor voor de wensen

Prettig bedrijf, nu meerdere producten besteld, super!!

Geweldig!

Top service, helemaal op maat. Snelle levering. Goed verzorgd, zeer tevreden over.

Sintmichaelsberch 7

8831 ZM Winsum

+31 (0)6 212 530 82

Over Cortenstaalproducten

Bij Kramer Design | Cortenstaalproducten® maken we exclusieve producten passend in uw tuinontwerp. Hiervoor maken we gebruik van alleen de beste materialen en merken met een hoogwaardige en duurzame kwaliteit. Inmiddels hebben we al 10 jaar ervaring met het ontwerpen en produceren van onze eigen producten welke in eigen beheer in Nederland worden vervaardigd. Kwaliteit staat bij ons voorop. Door gebruik te maken van het originele CORTEN-A staal zijn we uniek binnen de Benelux en onderscheiden we ons van de bedrijven die enkel import producten verkopen.We kunnen alle producten op maat aanleveren. Heeft u een eigen ontwerp dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. We komen graag met u in Contact.