Prima producten tegen scherpe prijzen

Goed overzichtelijke site met duidelijke omschrijving. Na bestelling geplaatst te hebben direct goede mails over verloop van levering. Kan niet anders zeggen dat het top geregeld is en ik verder geen verbeterpunten kan bedenken.

Prima kachel en snel geleverd

Prima kachel snel geleverd

Goed bedrif en snelle levering

3 houtopslag kasten besteld, binnen 1 week geleverd . Kasten zien er goed en degelijk uit.

Afspraken goed nagekomen

De afspraken zijn goed nagekomen en ook het product is van uitstekende kwaliteit en ziet er prachtig uit.

Tevrede maar toch een minpunt

We hebben 3 bloembakken van verschillende diameter en hoogte besteld en geleverd gekregen. De prijs en kwaliteit is goed maar de kleinste bak met diameter (100cm) is gemaakt uit twee stukken waarvan een stuk slecht 15 cm breed en dat staat, waarschijnlijk daardoor, niet mooi rond. Ik vind dat wel jammer. Zoals ook bij andere klanten heeft de vervoeder op een andere dag geleverde als afgesproken met Kramer.

Goede service en snel geleverd!

Goede service en snel geleverd!

Hele goede ervaring!

We hebben eerder al een houtopslag hier besteld, vervolgens nu ook 2 plantenbakken en een bankje/houtopslag. Het is mooi vervaardigd, er wordt meegedacht en het spul is gewoon degelijk en mooi om te zien. Levering altijd netjes op de afgesproken dag. Made in Holland! Puntje van aandacht: de levering van de laatste drie producten waren een beetje ongelukkig op elkaar gestapeld op een kleine pallet, Hierdoor was het voor de chauffeur lastig om het uit z'n wagen te krijgen.

Super geholpen en goede afstemming

Prachtig ontwerp en materiaal Vreselijk leuk om het zo snel te zien gaan roesten … levering top geregeld

Snelle en perfecte levering, fijne communicatie

Levertijd zou 3 weken zijn maar kreeg na een aantal dagen bericht dat het product geleverd kon worden. Prima communicatie met de leverancier en de vervoerder.

Mooi product en uitstekende service

We zijn zeer tevreden met de mooie uitvoering van de stalen houtberging en willen graag bedanken voor de uitstekende en snelle service/levering. De berging staat al op zijn plek in de tuin met een mooie houtvoorraad. We krijgen veel complimenten van anderen over het mooie design en de complete "look". We zijn zeer content met het eindresultaat en bevelen jullie zeker aan!

Product zoals omschreven

Snelle levering van een keurig afgewerkte houtopslag. De koerier was bovendien erg behulpzaam en vriendelijk!

Snel en top product

Fijn bedrijf om mee samen te werken

Ik heb bij hen de openhaard/bbq/pizzaoven gekocht ik wilde wat veranderingen en daar hebben ze voor gezorgd. Was binnen de afgesproken tijd geleverd. Wat ik niet wist is dat ze de kachel alleen uitladen niet op de plaats zetten maar daar hebben we het niet over gehad en daar ging ik zelf vanuit.

Mooie materialen, vakwerk, snelle reactie en snelle levering.

Bruikbare en fraaie houtopslag

De houtopslag van Cortenstaal houdt het hout droog, biedt ruimte naar gelang de grootte van de opslag (ruime keus) en is een fraaie aanvulling in de tuin. Nog even wachten tot het de typische ‘Cortenstaal’ kleur heeft (begint op dag één al zichtbaar te worden).

De openhaardhoutkast wordt precies zoals aangegeven

Enkele dagen geleden de bestelde kast ontvangen, maagdelijk staal! Binnen enkele dagen de eerste roestvorming al aanwezig, hetgeen de kast alleen maar mooier maakt. Snel kunnen bestellen ,aflevering zoals besproken. Prima geregeld allemaal, ook met de vervoerder.

goede service en communicatie

goede service en communicatie

Snelle service en een houtopslag op maat

Makkelijk in communicatie, snelle levering en een goed solide product

Betrouwbaar bedrijf dat producten levert naar verwachting

Zeer positieve ervaring. Als ik nog cortenstaal producten nodig heb in de toekomst zal ik zeker eerst naar dit bedrijf kijken.

Goede prijzen, snelle levering, en mooie kwaliteit

Wij hebben een houtopslag op maat besteld gemaakt van 3mm cortenstaal. De levering was razendsnel, 2 weken! De opslag is bovendien mooi gemaakt met een houten zitting erop dat mooi blind is gemonteerd (dus zonder schroefgaten in het hout). Het contact via email verliep soepel en ook telefonisch is Jelmer bereikbaar.

goed product, snelle levering

bestelde houtopslag zit goed in elkaar. kwaliteit boven verwachting. levering binnen enkele dagen, super. blij mee.

Keurig en correcte behandeling van mijn bestelling

Helemaal prima

Prima product en stipte levering

Prima product mijn plantenbak van cortenstaal. En stipte levering

Snelle levering, goede communicatie!

Enkel de levering een minpuntje : transporteur was niet klantvriendelijk, heeft de zware kast op straat gedropt en wou me niet verder helpen om deze op plaats te zetten 7 meter verder! heb de geburen moeten inschakelen, enfin is dan toch gelukt!

alles geleverd zoals afgesproken

goeed service van een heel mooi product !

Sintmichaelsberch 7

8831 ZM Winsum

+31 (0)6 212 530 82

Over Cortenstaalproducten

Bij Kramer Design | Cortenstaalproducten® maken we exclusieve producten passend in uw tuinontwerp. Hiervoor maken we gebruik van alleen de beste materialen en merken met een hoogwaardige en duurzame kwaliteit. Inmiddels hebben we al 10 jaar ervaring met het ontwerpen en produceren van onze eigen producten welke in eigen beheer in Nederland worden vervaardigd. Kwaliteit staat bij ons voorop. Door gebruik te maken van het originele CORTEN-A staal zijn we uniek binnen de Benelux en onderscheiden we ons van de bedrijven die enkel import producten verkopen.We kunnen alle producten op maat aanleveren. Heeft u een eigen ontwerp dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. We komen graag met u in Contact.