Mooi hout hok

Houthok besteld en snel geleverd. Was ook nog in de aanbieding. Ben er blij mee! Word aangeleverd op een palletje. Heb er zelf gaten in geboord om hem aan de muur te bevestigen. Ik heb nog wel een vrijblijvende tip om wat opties toe te voegen. 1. Optioneel boorgaten voor muurbevestiging. 2. Optioneel een afdekdoek welke aan de hoeken van het haardhok bevestigd kan worden zodat het hout bij slagregen droog blijft.

Good service.

On time! Strong product. Starting rusting process straight away. Within the first hour.

Zeer vlotte en correcte service

Goeie prijs kwaliteit, mooi afgewerkt materiaal.

mooi goed product

mooi goed product

Duidelijke communicatie, goe product

Ook eigen ontwerp was geen probleem

prima & snel

snel geregeld en geleverd

Een prachtig product van uitstekende kwaliteit

Ik ben blij dat ik de plantenbakken en de watertafel bij Kramer Design heb gekocht. Je ziet dat er aandacht is besteed aan de afwerking waardoor de producten er mooi en degelijk uitzien. Snelle service. Top.

Goede kwaliteit, snelle levering

Al meerdere keren naar tevredenheid hier producten gekocht.

Super product

Houtopslag van cortenstaal besteld Kleine aanpassingen laten uitvoeren. Super mooi product erg blij mee . En snel geleverd.

Het product voldoet volledig aan de verwachtingen.

. Enkel de levering kon beter .

Mooie kwaliteit, snelle levering en keurig verzorgd.

De bestelde producten (houtopslag) voldoen volledig aan de wensen en werden snel en goed verzorgd geleverd.

Teleurstelling

Totaal anders dan ik gedacht had! Dun licht materiaal. En geen roestkleur maar ijzer en langs de randen lekijk bijgeschuurd! Ik wilde een sokkel voor mijn bronzen beeld. Maar helaas...deze was s morgens bij een zuchtje wind al omgewaaid.. kortom: niet tevreden.

levering te laat

product ok -geen mail ontvangen met dagdeel levering - product werd één dag later geleverd zoals in de planning werd voorzien / afgesproken met de klant: we werden niet op de hoogte gebracht van deze laattijdige levering....

Dankjewel voor de goed en snelle levering van de boomring. Het ging vlot en werden goed op de hoogte gehouden. Tot de volgende keer. Armando

Betrouwbaar en snel

Bedrijf wat meer doet dan het beloofd. Is betrouwbaar, goede advisering, perfecte levering. Duidelijk over alles!! Daar zouden veel bedrijven een voorbeeld aan mogen nemen!!

Prima , alles vlot en keurig geregeld incl. bezorging.

Zie hierboven

Product ziet er goed uit

Bij cortenstaal moet je altijd afwachten hoe het roesten van het product zich ontwikkeld. Levering ging in ieder geval snel en efficiënt.

top product en snelle levering

We hebben een haardopslag besteld. Deze was binnen twee weken geleverd en ziet er van goede kwaliteit uit.

Ik denk dat het prachtig wordt!

De bakken zijn keurig volgens planning geleverd. Omdat ze nog niet roestig zijn kan ik er nog niet veel over zeggen, behalve dat ik denk dat het straks prachtig staat!

Kwaliteit en snelle levering

Erg mooie en goede houtopslag kast. Was op voorraad en werd snel geleverd. Top service en kwaliteit. Ook de vervoerder. Erg prettig allemaal. Zou ik zeker voor 100% aanbevelen!.

Prima bedrijf, snel, meedenkend en betrouwbaar

We zochten snel een Cortenstaal bak voor een klant, en toevallig stond er nog een in de juiste maat op voorraad. Twee dagen later stond hij op de stoep. Super service!! En het product is uiteraard ook gewoon goed. Robuust, mooi, een aanrader!

Perfect product en levering

Product zit netjes in elkaar gelast. Levering was ook zeer netjes geregeld. Ben heel blij met de houtopslag van cortenstaal.

Goede service en mooi product geleverd!!

Duidelijke communicatie, goede service en mooie cortenstalen bakken geleverd.

Gewoon echt goed!

Bestelling, communicatie, levering en product, alles feilloos, snel en heel goed. Fijn om een bedrijf te leren kennen die weet hoe het hoort en effectief werkt.

Goed produkt

Hout opslag zoals verwacht, jammer dat de hout opslag niet op de juiste plaats gezet kon worden doordat het karretje niet door het grind kon.

Sintmichaelsberch 7

8831 ZM Winsum

+31 (0)6 212 530 82

Over Cortenstaalproducten

Bij Kramer Design | Cortenstaalproducten® maken we exclusieve producten passend in uw tuinontwerp. Hiervoor maken we gebruik van alleen de beste materialen en merken met een hoogwaardige en duurzame kwaliteit. Inmiddels hebben we al 10 jaar ervaring met het ontwerpen en produceren van onze eigen producten welke in eigen beheer in Nederland worden vervaardigd. Kwaliteit staat bij ons voorop. Door gebruik te maken van het originele CORTEN-A staal zijn we uniek binnen de Benelux en onderscheiden we ons van de bedrijven die enkel import producten verkopen.We kunnen alle producten op maat aanleveren. Heeft u een eigen ontwerp dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. We komen graag met u in Contact.